shamanNS
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 11.08.2007
- Poena
- 1,155
Neće, tj hoće samo ako je taj MTS korisnik migriran sa Iris na Move plaformu.ako imam Iris nalog MTS, da li ce login podaci vrediti za novu move app
Neće, tj hoće samo ako je taj MTS korisnik migriran sa Iris na Move plaformu.ako imam Iris nalog MTS, da li ce login podaci vrediti za novu move app
Pa i na hfc-u dzeraldi po banderama imaju 4 izlaza, cesto bude sve zauzeto pa se jedan izlaz razdvaja na 2 korisnika. I na optici mozes vuci kabl sa drugog zok-a, Njemu nisu rekli da nemaju gde da spoje kabl vec da ne mogu 2 instalacije na jednu kucu, sto nije tacno. Mozda je bilo komplikovano za rad pa su ga otkacili jer ih je mrzelo da se cimaju.Sve zavisi od tehnologije, hfc može, dok optika je pitanje da li ima mesta po zok-ovima.
Da li je moguce, nakon isteka UO, odjaviti samo TV uslugu a zadrzati korsicenje interneta bez nove UO?Ugovor (TV+optika 200/200) mi ističe 11.01.2026. Išo sam u poslovnicu da vidim šta i kada da im vratim. Rekli su mi da TV opremu donesem 12.01. na razduženje i da će neko zvati sa ponudama za dalje...
Sinoć zvala neka žena, ponudila povećanje brzine, trte-mrte....
Kad sam joj rekao da ne želim nikakvu verziju njihove televizije, da su mi preuzimanjem odstrane MTS-a bez ikakvog smisla uništili prethodno postojeći nalog na MojMTS-u, email na Supernova nalogu, da to što koristim nema nikakve veze sa potpisanim ugovorima sa ExeNet-om i Supernovom a da sa MTS-om nemam više nikakav ugovor niti da mi treba. Da tri meseca ne mogu da dodjem do nekog sposobnog i da se dopisujem sa robotima koji su idioti po defaultu..... da su od sada blokirani i na mobilnom.
Samo mi je rekla da je to sve nemoguće, da sam trebao da zovem na broj 0800-..... i da je cena ugovora na 2 godine nastavka 4500RSD uz nekakve popuste od 50% nekoliko meseci.
Rezime: odjaviću TV, MOVE i sve što mi ne treba a ostaviću Net optiku jer ništa bolje nema u blizini ni u najavi. Nastavljam bez ugovorne obaveze po ceni od 3850RSD za brzinu 200/200 dok se ne pojavi nešto novo.
Nije moguce, mora novi ugovor za net.Da li je moguce, nakon isteka UO, odjaviti samo TV uslugu a zadrzati korsicenje interneta bez nove UO?
Rečeno mi je da može.Da li je moguce, nakon isteka UO, odjaviti samo TV uslugu a zadrzati korsicenje interneta bez nove UO?
Pogledajte prilog 518883Ja koristi ovaj uredjaj probao sam da instaliram tu verziju ali nece nazalost da li je problem do interneta pozdra
Ја користим апликацију на watch on 4k pro, њихове уређаје не користим и ако их имам, ја имам ове новије њихове уређаје!!!Pogledajte prilog 518883Ja koristi ovaj uredjaj probao sam da instaliram tu verziju ali nece nazalost da li je problem do interneta pozdrav 🙂
Kod mene je verzija aplikacije 2.03.20 - release.Не знам да ли ће ти ово помоћи ја имам верзију 2.03.40 и сасвим одлично ради!!!
Да 20 је старија верзија, 40 је новија верзија!!!Kod mene je verzija aplikacije 2.03.20 - release.
Da li je to starija verzija?
Znam da je ranije bilo da ako raskines box a tipa hoces samo fiksni da ostavim, mora novi ugovor, doduse to je bas davno bilo, ne znam kako je trenutno,Sad si me zbunio, ali mislim da nisi u pravu. BOX se može raskinuti na pojedinačne usluge, to je sigurno, samo je pitanje ima li nekog uslovljavanja. Nemam konkretnog iskustva sa TV i internetom, jer sam ih raskidom usluge BOX 4 ugasio, ali fiksni i mobilni su mi ostali bez problema van UO. Oba sam kroz neki dan prebacio u druge mreže (fiksni u SBB, mobilni u A1), ali to nije bio uslov, mogao sam i neograničeno da ih zadržim van UO. Internet se isto tako može ostaviti, i isto mislim da nema uslovljavanja (tipa da imaš nekoliko dana fore da ga prebaciš negde, pa da ti ga posle gase), te da može da se ostane i duže van UO, ali nemam ličnog iskustva, pa nije tvrdnja iz prve ruke.
Da, ja sam tako uradio pre godinu dana, ostavio samo net bez UO, 150/10 do oktobra mi je bio 2700, sad 3100din.Da li je moguce, nakon isteka UO, odjaviti samo TV uslugu a zadrzati korsicenje interneta bez nove UO?
Nisi potpisao novi ugovor?Da, ja sam tako uradio pre godinu dana, ostavio samo net bez UO, 150/10 do oktobra mi je bio 2700, sad 3100din.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari