Šta je novo?

Supernova (2024+)

Sve zavisi od tehnologije, hfc može, dok optika je pitanje da li ima mesta po zok-ovima.
Pa i na hfc-u dzeraldi po banderama imaju 4 izlaza, cesto bude sve zauzeto pa se jedan izlaz razdvaja na 2 korisnika. I na optici mozes vuci kabl sa drugog zok-a, Njemu nisu rekli da nemaju gde da spoje kabl vec da ne mogu 2 instalacije na jednu kucu, sto nije tacno. Mozda je bilo komplikovano za rad pa su ga otkacili jer ih je mrzelo da se cimaju.

Ugovor (TV+optika 200/200) mi ističe 11.01.2026. Išo sam u poslovnicu da vidim šta i kada da im vratim. Rekli su mi da TV opremu donesem 12.01. na razduženje i da će neko zvati sa ponudama za dalje...
Sinoć zvala neka žena, ponudila povećanje brzine, trte-mrte....
Kad sam joj rekao da ne želim nikakvu verziju njihove televizije, da su mi preuzimanjem odstrane MTS-a bez ikakvog smisla uništili prethodno postojeći nalog na MojMTS-u, email na Supernova nalogu, da to što koristim nema nikakve veze sa potpisanim ugovorima sa ExeNet-om i Supernovom a da sa MTS-om nemam više nikakav ugovor niti da mi treba. Da tri meseca ne mogu da dodjem do nekog sposobnog i da se dopisujem sa robotima koji su idioti po defaultu..... da su od sada blokirani i na mobilnom.
Samo mi je rekla da je to sve nemoguće, da sam trebao da zovem na broj 0800-..... i da je cena ugovora na 2 godine nastavka 4500RSD uz nekakve popuste od 50% nekoliko meseci.

Rezime: odjaviću TV, MOVE i sve što mi ne treba a ostaviću Net optiku jer ništa bolje nema u blizini ni u najavi. Nastavljam bez ugovorne obaveze po ceni od 3850RSD za brzinu 200/200 dok se ne pojavi nešto novo.
Da li je moguce, nakon isteka UO, odjaviti samo TV uslugu a zadrzati korsicenje interneta bez nove UO?

Imam problem sa Movi uredjaj poceo da mi sporo radi neznam sta da radim kad listam kanale kad idem gore dole on sporo radi S905x3 uca-bi60r on ima dobar signal ali kad hocu da listam kanale on radi sporije da li je to do UI verzije 3.3.22 lista sa leve strane mislim da se to zov epg i kad idem sa daljinski kad listam kanale nema da ide glatko nego mu treba vreme i to bas i to od Decembra je poceo sporije da mi radi poceo sam da se nerviram nema tu glatkocu kao sto je pre imao da li je problem internet ili nesto drugo hteo bih da vidim da li je imao neko taj problem kao ja veliki pozdrav 🙂 a verzija aplikacije je 2.03.20 Release

Не знам да ли ће ти ово помоћи ја имам верзију 2.03.40 и сасвим одлично ради!!!

Au, stvarno? Bez veze je baš da dozvoljavaju proizvoljan raskid BOX-a, a Super PLAN-a ne...

I u BOX-u je tako isto.

Sad si me zbunio, ali mislim da nisi u pravu. BOX se može raskinuti na pojedinačne usluge, to je sigurno, samo je pitanje ima li nekog uslovljavanja. Nemam konkretnog iskustva sa TV i internetom, jer sam ih raskidom usluge BOX 4 ugasio, ali fiksni i mobilni su mi ostali bez problema van UO. Oba sam kroz neki dan prebacio u druge mreže (fiksni u SBB, mobilni u A1), ali to nije bio uslov, mogao sam i neograničeno da ih zadržim van UO. Internet se isto tako može ostaviti, i isto mislim da nema uslovljavanja (tipa da imaš nekoliko dana fore da ga prebaciš negde, pa da ti ga posle gase), te da može da se ostane i duže van UO, ali nemam ličnog iskustva, pa nije tvrdnja iz prve ruke.

IMG_20251213_000123.jpgJa koristi ovaj uredjaj probao sam da instaliram tu verziju ali nece nazalost da li je problem do interneta pozdrav 🙂

Da li je moguce, nakon isteka UO, odjaviti samo TV uslugu a zadrzati korsicenje interneta bez nove UO?
Rečeno mi je da može.
I od službenice u poslovnici i preko fona, ako ne može naravno da će čuti što obično ne pričam javno.
Ugovor o koorišćenju verovatno mora, ali neću njihove tokove tipa 12, 24m... plaćam više ali bez besmislenih rokova.

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 518883Ja koristi ovaj uredjaj probao sam da instaliram tu verziju ali nece nazalost da li je problem do interneta pozdra

Pogledajte prilog 518883Ja koristi ovaj uredjaj probao sam da instaliram tu verziju ali nece nazalost da li je problem do interneta pozdrav 🙂
Ја користим апликацију на watch on 4k pro, њихове уређаје не користим и ако их имам, ја имам ове новије њихове уређаје!!!

Prilozi

• 17659935845947181061461216964823.jpg
    17659935845947181061461216964823.jpg
    212.2 KB · Pregleda: 61
  • 17659937026028163948112752519075.jpg
    17659937026028163948112752519075.jpg
    97.9 KB · Pregleda: 63
  • 17659937284831392315576480118018.jpg
    17659937284831392315576480118018.jpg
    190.5 KB · Pregleda: 60
Sad si me zbunio, ali mislim da nisi u pravu. BOX se može raskinuti na pojedinačne usluge, to je sigurno, samo je pitanje ima li nekog uslovljavanja. Nemam konkretnog iskustva sa TV i internetom, jer sam ih raskidom usluge BOX 4 ugasio, ali fiksni i mobilni su mi ostali bez problema van UO. Oba sam kroz neki dan prebacio u druge mreže (fiksni u SBB, mobilni u A1), ali to nije bio uslov, mogao sam i neograničeno da ih zadržim van UO. Internet se isto tako može ostaviti, i isto mislim da nema uslovljavanja (tipa da imaš nekoliko dana fore da ga prebaciš negde, pa da ti ga posle gase), te da može da se ostane i duže van UO, ali nemam ličnog iskustva, pa nije tvrdnja iz prve ruke.
Znam da je ranije bilo da ako raskines box a tipa hoces samo fiksni da ostavim, mora novi ugovor, doduse to je bas davno bilo, ne znam kako je trenutno,
Ali za Super Plan raskid jedne usluge, ostavljas drugu ide novi ugovor 100%, e sad da li ces na 12m ili 24m ili bez "ugovorne obaveze" je tvoj izbor i duga je cena.

Aha, pa to se onda svede na formalnost, pa nije ni važno. Glavno je da zasnivanje nove UO nije obavezno, to je i bilo pitanje ovde. Inače, BOX više definitivno ne zahteva potpis novog (tj. novih pojedinačnih) ugovora bez UO, jer tu zapravo zahtev za raskid BOX-a dođe kao aneks, koji tačno određuje koja se usluga ukida, a koja zadržava, i tu se podrazumeva da je po punoj ceni, bez UO. Naravno, ko hoće novu UO i popust, on potpisuje nove ugovore.

Ne, tad mi rekli da nisam već imao net uveden mogao bih samo 50Mbit bez UO ali mi je ostalo 150 i stara cena 8 meseci jer sam imao i TV besplatno pa je to neki frankeštajn paket koji ne postoji. Plan mi je da ostanem na ovome za sad, ako podignu idem na 200Mbit za 3500 i čekam optiku, kupiće lokalca ovde ako se nešto ne promeni i onda prelazim na tu optiku.

Poz!
Od danas, migriran na novu move platformu, sad sve radi.
E sad, dešava se da daljinski na tv ne reaguje kada listam kanale, mogu da pojačavam i smanjujem zvuk.
Samo stoji na rts1.
Pre toga, pisalo da nemam signala i svetlila crvena lampica, i onda sam isključio uređaj i uključio u struju ponovo i proradio je rts.
Šta da uradim da mogu kanale da menjam?

Ljudi da li je i dalje potrebno da se najavljuje taj raskid ugovora ili ne, zar nije rečeno da više nemora? Otišao sam u poslovnicu, poneo opremu, ističe mi ugovor i tamo mi rekoše kao mora da se najavi bla bla... Stvarno ne razumem kakva su to glupa pravila kao da sam u radnom odnosu kod njih pa da moram nešto da im najavljujem. Istekao ugovor evo ti oprema i ćao šta tu više ima da se najavljuje, priprema...

Otalo do isteka još 3 dana, razdužim opremu, plaćam normalno sve zaključno sa tim datumom i to je to.

Glupost ali ok nek im bude. Kakva razlika koji ću dan da razdužim opremu, možda imam drugih obaveza taj dan.

Ako dođeš ranije, smatra se da si podneo zahtev za prevremeni raskid. To nije instant, moraju tačno da izračunaju penale i slično, i to bi trajalo duže od tri dana, koliko je tebi ostalo do kraja. Ne bi mogli tek tako da uzmu opremu, jer bi onda ti posle mogao da im osporiš potraživanja za dane u kojima nisu pružali uslugu, a podrazumeva se da je nisu pružali ako nemaš opremu. Ako imaš obaveze, dođeš neki dan kasnije, nema druge.

Sve je to ok ako oni automatski ne produžavaju ugovor na još mesec dana ukoliko ne razdužim opremu baš tog dana kada ističe.

Nazad
Vrh Dno