Šta je novo?

Supernova (2024)

Obavestenje na sajtu supernove, zna li neko o cemu se radi ?

02.06.2025.

Obaveštenje o izmenama i dopunama Opštih uslova za pružanje usluga​

Dana 30.5.2025. godine, objavljeni su izmenjeni i dopunjeni Opšti uslovi za pružanje usluga u javnoj mobilnoj mreži Telekoma Srbija i Opšti uslovi za pružanje usluga u javnoj fiksnoj mreži Telekoma Srbija, čija je primena od 01.07.2025. godine. Navedene izmene i dopune posledica su zakonskih i regulatornih promena, odnosno izvršene su sa ciljem usklađivanja poslovanja sa podzakonskim aktima donetim na osnovu Zakona o elektronskim komunikacijama.
Izmene se primenjuju i na sve postojeće ugovore, važeće na dan stupanja na snagu predmetnih izmena.
Korisnici nemaju pravo na raskid Ugovora, bez obaveze plaćanja naknade u vezi sa raskidom, iz razloga što su izmene Opštih uslova posledica zakonskih i regulatornih promena.

Poz!
Uspeo sam da sprečim da me migriraju na novi move, dok se veb okruženje ne prilagodi kako treba.
Dobijem pre neki dan poruku da govorni softver nije ugrađen u move, i ja nazovem i operater me je savršeno razumeo sve što sam mu objasnio.
Plus sam mu rekao da me se ne migrira na novi move, dok se veb okruženje ne prilagodi.
Reko mi je da me je razumeo, i da se aplikacija konstantno unapređuje, i da će da se i to sredi.
Nadam se pozitivnom ishodu.

Postoji li bilo kakav plan da Supernova zameni ovaj non smart box u neki normalan android box da se mogu dodavati apps kao na EON boxu

Obavestenje na sajtu supernove, zna li neko o cemu se radi ?

02.06.2025.

Obaveštenje o izmenama i dopunama Opštih uslova za pružanje usluga​

Dana 30.5.2025. godine, objavljeni su izmenjeni i dopunjeni Opšti uslovi za pružanje usluga u javnoj mobilnoj mreži Telekoma Srbija i Opšti uslovi za pružanje usluga u javnoj fiksnoj mreži Telekoma Srbija, čija je primena od 01.07.2025. godine. Navedene izmene i dopune posledica su zakonskih i regulatornih promena, odnosno izvršene su sa ciljem usklađivanja poslovanja sa podzakonskim aktima donetim na osnovu Zakona o elektronskim komunikacijama.
Izmene se primenjuju i na sve postojeće ugovore, važeće na dan stupanja na snagu predmetnih izmena.
Korisnici nemaju pravo na raskid Ugovora, bez obaveze plaćanja naknade u vezi sa raskidom, iz razloga što su izmene Opštih uslova posledica zakonskih i regulatornih promena.
I mene interesuje šta muljaju opet?
Ovo sa ¨nemanjem prava¨ je posebna priča ali to ćemo da peglamo kad se promeni sistem, ovo menjanje uslova dok imaš potpisanu ugovornu obavezu je prevršilo svaku meru.

Да ли се неко сећа назива канала који је био на некој позицији 316/317 или 516/517,амерички канал,пецање и лов беше?
Мислим да је био негде око оног канала што приказује бродове и слично.
А на овом каналу су стално била пецања баса и она њихова лига MLF или нешто слично.

Ukratko, kada su po Članu 131 ZEK izmene regulatorne (u konkretnom slučaju usklađuju se sa istim zakonom), krajnji korisnici zapravo zaista i nemaju pravo na prevremeni raskid, jer je to izmena administrativne prirode.

Да ли се неко сећа назива канала који је био на некој позицији 316/317 или 516/517,амерички канал,пецање и лов беше?
Мислим да је био негде око оног канала што приказује бродове и слично.
А на овом каналу су стално била пецања баса и она њихова лига MLF или нешто слично.
Outdoor channel

Hocu da zamenim mesta na 2 tv-a move uredjaj i karticu. Gde je trenutno move uredjaj prikljucak izgleda kao na slici 1 , dok gde je kartica prikljucak je kao na slici 2. E sad zanima me kako da skinem ovaj nastavak na kablu na drugoj slici da bi mogao da povezem move uredjaj? Pa onda taj nastavak da stavim gde je bio move uredajj (tu ce sad kartica da bude). Da li moram da zovem ove "strucnjake" iz supernove?

slika 1

slika 1.jpg

slika 2

slika 2.jpg

Danas me opet zvali , nude 9 meseci po 50 % a ostalih 16 po 3800 . Ja odbio kazu pozvace me neko sledece nedelje da vide mogu li da dobijem nesto bolje , mada neveruju . To je to sto moze da se izvuce bar za sada .

E, a pre je moglo i do 18 meseci upola cene za obnovu, ali o tom potom ako spoje mts i sn infrakstrukturu moci ce IDP kod :')
Edit: Sad citam, zaboravih, ti si imao EXE NET paket? Precudno da daju tako male promocije, a do pre par meseci za prelaske sa EXE NETa islo je i 24m po 50%, eto sta cini konkurencija koju sve vise i vise smanjuju dok ne dodje do apsolutnog duopola...

Kod zna kada ce da spoje . Da hoce da spoje , sutra bih uzeo Yunet i ne bih mislio vise . Meni i ovako samo treba internet . Da znam da ce za dva tri meseca da se spoje sacekao bih i odmah presao . AL sta reci .

E, a pre je moglo i do 18 meseci upola cene za obnovu, ali o tom potom ako spoje mts i sn infrakstrukturu moci ce IDP kod :')
Edit: Sad citam, zaboravih, ti si imao EXE NET paket? Precudno da daju tako male promocije, a do pre par meseci za prelaske sa EXE NETa islo je i 24m po 50%, eto sta cini konkurencija koju sve vise i vise smanjuju dok ne dodje do apsolutnog duopola...
Izvinjavam se sto se ubacujem, ali gde je do pre par meseci postojao EXE NET? :D Da nisi mislio do pre par godina?

Nisam znao da se su se dobijali benefiti sa prelaska iz Super exe paketa (bilo kog) u bilo koj drugi supernovin, zanimljivo, hvala

Evo konkretno iz mog ugovora:
1000014775.jpg

Samo odšrafiš.
Prebacio sam , medjutim move uredjaj nece nikako da se konektuje na wifi , dok se telefon konektuje bez problema. Ruter je blizu move uredjaja ,2,4ghz...samo izbacuje poruku "neuspelo povezivanje", na kraju sam povezao direktno s kablom.Da li mozda neko zna zasto nece wifi ?

Imao sam sličan problem, tek kad sam ga priključio na lan proradio je normalno Mowe. Tad sam se u podešavanjima zakačio na wifi i jednostavno isključio lan kabl. Sve radi normalno

i kod mene na MOVE uređaju radi samo LAN veza, dok WiFi ne funkcioniše...isto izbacuje neku grešku ili jednostavno neće da se poveže. Sigurno je nesto do update-a ovog zadnjeg ili nekog prethodnog.

Vrh Dno