Logujes se s podacima iz moj mts nalogKako pristupiti move n go/move aplikaciji? Koristio sam na telefonu, vidim izlogovan sam sad, a stari user/pw ne rade. Kapiram da je to nesto promenjeno sa novom platformom..
Ma zablokira mi povremeno na svim browserima, Chrome, Edge, Firefox... Kao da mi je ip adresa blokirana. Posle nekog vremena proradi, Nekad moram da resetujem kompjuter da bi proradilo normalno. Nemam pojma šta se dešava.Koji browser koristiš?
Aha, a gde to pronaci? Znam, pao sam sa marsa..
DaE pa bas im je super ova nova (stara) aplikacija. Podrzava 3 mobilna uredjaja, i 1 TV. Zvao sam ove iz "napredne" podrske da ih pitam da li se oni misle da ja imam 3 telefona i 1 TV, ili obrnuto.
I onda sam pristao na jedan dodatni STB za 150 din mesecno. Ok rekoh nije problem, samo ako moze u sto kracem roku da se to namontira. Naravno, nije problem, ubrzo ce kolege to.
Nedelju dana nakon toga me zovu, DA ZAKAZU montazu, za onu narednu nedelju. Evo dodje ta naredna nedelja, treba da me zovu monteri. I pozvase me, ali ne da dodju da montiraju, nego da mi jave da TRENUTNO NEMA move uredjaja, da moraju da sacekaju da stigne dopuna.
Pa ljudi moji ovo nije ni smesno, ovo je tuzno. Svratio sam u poslovnicu da pitam da li imaju uredjaja, radnik mi je rekao da ih ima dosta, da ce biti sigurno. Da li postoji neka alternativa ovom zlu, ovoj nesposobnosti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari