Šta je novo?

Supernova (2024)

Kako pristupiti move n go/move aplikaciji? Koristio sam na telefonu, vidim izlogovan sam sad, a stari user/pw ne rade. Kapiram da je to nesto promenjeno sa novom platformom..

Danas zvali opet nude 9 meseci po 50 % za produzetak ugovora , Odbio sam . Dogovorio sam se sa lokalcem da predjem kod njega na godinu dana , pa za godinu opet kao nov korisnik mozda predjem kod supernove pod boljim uslovima . Mom komsiji dali 14 meseci po 50 % za produzenje ali 2 nedelje pre mene .

Meni su u radnji nudili 4 meseca po 50% , podneo sam zahtev za raskid zvali nudili 8 po 50 % . Pa danas 9 po 50 % . Kao sto rekoh mom komsiji koji ima isti paket kao ja nudili 14 puta 50 % ali dve nedelje pre mene i pristao je . Precicu kod lokalca verovatno pa cu za godinu dana da trazim opet prelazak kao nov korisnik nesto tipa 12 meseci po dinar . Sto daju .

Pa kad ubiju svu konkurenciju za godinu dana nece ni biti vise 12m po dinar, to vreme brzo prolazi... 😂

E pa bas im je super ova nova (stara) aplikacija. Podrzava 3 mobilna uredjaja, i 1 TV. Zvao sam ove iz "napredne" podrske da ih pitam da li se oni misle da ja imam 3 telefona i 1 TV, ili obrnuto.

I onda sam pristao na jedan dodatni STB za 150 din mesecno. Ok rekoh nije problem, samo ako moze u sto kracem roku da se to namontira. Naravno, nije problem, ubrzo ce kolege to.

Nedelju dana nakon toga me zovu, DA ZAKAZU montazu, za onu narednu nedelju. Evo dodje ta naredna nedelja, treba da me zovu monteri. I pozvase me, ali ne da dodju da montiraju, nego da mi jave da TRENUTNO NEMA move uredjaja, da moraju da sacekaju da stigne dopuna.

Pa ljudi moji ovo nije ni smesno, ovo je tuzno. Svratio sam u poslovnicu da pitam da li imaju uredjaja, radnik mi je rekao da ih ima dosta, da ce biti sigurno. Da li postoji neka alternativa ovom zlu, ovoj nesposobnosti?

E pa bas im je super ova nova (stara) aplikacija. Podrzava 3 mobilna uredjaja, i 1 TV. Zvao sam ove iz "napredne" podrske da ih pitam da li se oni misle da ja imam 3 telefona i 1 TV, ili obrnuto.

I onda sam pristao na jedan dodatni STB za 150 din mesecno. Ok rekoh nije problem, samo ako moze u sto kracem roku da se to namontira. Naravno, nije problem, ubrzo ce kolege to.

Nedelju dana nakon toga me zovu, DA ZAKAZU montazu, za onu narednu nedelju. Evo dodje ta naredna nedelja, treba da me zovu monteri. I pozvase me, ali ne da dodju da montiraju, nego da mi jave da TRENUTNO NEMA move uredjaja, da moraju da sacekaju da stigne dopuna.

Pa ljudi moji ovo nije ni smesno, ovo je tuzno. Svratio sam u poslovnicu da pitam da li imaju uredjaja, radnik mi je rekao da ih ima dosta, da ce biti sigurno. Da li postoji neka alternativa ovom zlu, ovoj nesposobnosti?
Da
Promeni provajdera

Supernovica vec drugo jutro za redom vrti siroti ruter u krug, ne moze da se nakaci, opet ih zeza nesto...

Nazad
Vrh Dno