Kupis saomi boxPostoji li bilo kakav plan da Supernova zameni ovaj non smart box u neki normalan android box da se mogu dodavati apps kao na EON boxu
I mene interesuje šta muljaju opet?Obavestenje na sajtu supernove, zna li neko o cemu se radi ?
02.06.2025.
Obaveštenje o izmenama i dopunama Opštih uslova za pružanje usluga
Dana 30.5.2025. godine, objavljeni su izmenjeni i dopunjeni Opšti uslovi za pružanje usluga u javnoj mobilnoj mreži Telekoma Srbija i Opšti uslovi za pružanje usluga u javnoj fiksnoj mreži Telekoma Srbija, čija je primena od 01.07.2025. godine. Navedene izmene i dopune posledica su zakonskih i regulatornih promena, odnosno izvršene su sa ciljem usklađivanja poslovanja sa podzakonskim aktima donetim na osnovu Zakona o elektronskim komunikacijama.
Izmene se primenjuju i na sve postojeće ugovore, važeće na dan stupanja na snagu predmetnih izmena.
Korisnici nemaju pravo na raskid Ugovora, bez obaveze plaćanja naknade u vezi sa raskidom, iz razloga što su izmene Opštih uslova posledica zakonskih i regulatornih promena.
Ono što je bilo bilo je ihahaj a ovo su nove izmene koje niko nije konkretno naveo...Vec je pisano o tome, izlistajte malo
https://forum.benchmark.rs/threads/supernova-2024.499194/post-7482711Ono što je bilo bilo je ihahaj a ovo su nove izmene koje niko nije konkretno naveo...
Outdoor channelДа ли се неко сећа назива канала који је био на некој позицији 316/317 или 516/517,амерички канал,пецање и лов беше?
Мислим да је био негде око оног канала што приказује бродове и слично.
А на овом каналу су стално била пецања баса и она њихова лига MLF или нешто слично.
Izvinjavam se sto se ubacujem, ali gde je do pre par meseci postojao EXE NET?E, a pre je moglo i do 18 meseci upola cene za obnovu, ali o tom potom ako spoje mts i sn infrakstrukturu moci ce IDP kod :')
Edit: Sad citam, zaboravih, ti si imao EXE NET paket? Precudno da daju tako male promocije, a do pre par meseci za prelaske sa EXE NETa islo je i 24m po 50%, eto sta cini konkurencija koju sve vise i vise smanjuju dok ne dodje do apsolutnog duopola...
Mislim na Super EXE pakete, a kao sto vidis neki ih i dalje koriste...Izvinjavam se sto se ubacujem, ali gde je do pre par meseci postojao EXE NET?Da nisi mislio do pre par godina?
Prebacio sam , medjutim move uredjaj nece nikako da se konektuje na wifi , dok se telefon konektuje bez problema. Ruter je blizu move uredjaja ,2,4ghz...samo izbacuje poruku "neuspelo povezivanje", na kraju sam povezao direktno s kablom.Da li mozda neko zna zasto nece wifi ?Samo odšrafiš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari