Šta je novo?

Supernova (2024)

Је л' има неко идеју због чега Арене неће да ми раде на supernovaott преко лаптопа, а на рачунару и мобилном раде? Само стоји црна позадина на видео прозору и ништа се не деашава. Сви остали програми раде нормално.

Zato što Arena kanali koriste Widevine DRM a većina ostalih kanala nisu enkriptovani. Verovatno do podešavanja browsera na kompu?? Proveri "Protected Content" podešavanje.

Jel mora mesec dana ranije da se najavi raskid, ili su to ukinuli ?
I koliki je rok za odgovor na zalbu, cekam vec 3 nedelje na odgovor, a racuni svaki mesec sve veci. Sramota.

Ukinuto je, u skladu sa istom politikom za ostale Telekomove usluge. Možeš se i samo pojaviti sa opremom, ali ima smisla i najaviti se.

I koliki je rok za odgovor na zalbu, cekam vec 3 nedelje na odgovor, a racuni svaki mesec sve veci. Sramota.
Po regulativi je to 15 dana, a izuzetno 30 ako ti jave da ne stižu da reše za 15. U praksi, često se oduži i bez najave.

Пробао сам и други, наравно, и иста ствар. Али ако у овом браузеру ради на другим уређајима нема разлога да не ради на овом лаптопу.
Елем, у међувремну је прорадило, не знам како.

Meni istice ugovor za 2 nedelje i bar kod mene kod najblize poslovnice su mi rekli da dodjem nedelju dana ranije da podnesem najavu za raskid . Ja cu da idem u utorak ili sredu (8-9 dana ranije ) da podnesem zahtev za svaki slucaj . Ako me pozovu za neku bolju ponudu od ove sto daju iz radnje razmislicu da li da ostanem a ako ne , to je to .

Zvaće sigurno, zato sam i ja pomenuo da ima smisla najaviti se. To je sad glavna stvar kod najave, a zvali su, naravno, i kad je postojao otkazni rok. Neke pogodnosti mogu da ponude i na licu mesta, ali nude više kad pozovu. Ko je, doduše, odlučio da ih definitivno napušta, na isto mu dođe.

Drugari, jedno pitanje, mozda nije bas za ovu temu, oprosite

Imam neki stariji samsung pa vidim da nema nova MOVE aplikacija na tizenu i ne mogu da gledam TV na njemu..

Je l resenje da uzmem neki android stick? Ne bih box, bas stick jer mi je tv na zidu i ne vidi se nista od kablova pa bih zbog estetike stick da ubacim iza TV i da se ne vidi nista.
Ako je stick, moze predlog i koji, hvala

Mi stik 4k,mada moras napajanje da mu obezbedis.

Mi stik 4k,mada moras napajanje da mu obezbedis.
imam napajanje iza tv, 3 uticnice, sad gledam da ga svi povezuju na wifi pa me druga stvar brine

nemam WiFi u donjem delu kuce, vec utp kabl kroz buzir iza TV direktno, jel moze da se poveze direktno ili da preko TV dobija net nekako?

Koja je trenutno najbolja RETENCIONA ponuda za Supernova optiku+TV (Superplan 2S recimo) kod isteka postojeceg ugovora?
Dakle, za zadrzavanje postojeceg korisnika.
I gde? (mts poslovnica, Supernova kontakt centar, agent prodaje na terenu)

Постављено на "Allowed". Дакле није до тога.
Још нека идеја?
Poz!
Imao sam isti problemš, ali u microsoft edge browseru.
Ukoliko koristiš microsoft edge, u settings pa u system and performance pa u sistem pa isključiš Use graphics acceleration when available

@milancedjukanovic
Користим Вивалди, и управо то сам и био урадио (између осталог). Нисaм сигуран да ли је прорадило због тога, али након што је прорадило, вратио сам на првобитно подешавање и и даље ради :unsure:
Хвала у сваком случају.

@milancedjukanovic
Користим Вивалди, и управо то сам и био урадио (између осталог). Нисaм сигуран да ли је прорадило због тога, али након што је прорадило, вратио сам на првобитно подешавање и и даље ради :unsure:
Хвала у сваком случају.
Nema na čemu, ja od kad sam to isključio, ne diram ništa.

Koja je trenutno najbolja RETENCIONA ponuda za Supernova optiku+TV (Superplan 2S recimo) kod isteka postojeceg ugovora?
Dakle, za zadrzavanje postojeceg korisnika.
I gde? (mts poslovnica, Supernova kontakt centar, agent prodaje na terenu)

mts/Supernova imaju akciju za sve koji koriste JOTEL kablovsku, 18 meseci daju gratis uz pokazan poslednji racun.
***, na sve nacine gledaju da uguse n1/novu

Samo podsetnik:
Ima li iko info koja im je najbolja ponuda za produzenje postojeceg ugovora? (i kome - u poslovnici?)

mts/Supernova imaju akciju za sve koji koriste JOTEL kablovsku, 18 meseci daju gratis uz pokazan poslednji racun.
***, na sve nacine gledaju da uguse n1/novu

Samo podsetnik:
Ima li iko info koja im je najbolja ponuda za produzenje postojeceg ugovora? (i kome - u poslovnici?)
Za mts DSL daju 18 meseci 50% a za optiku i Supernovu 18 meseci po dinar

Za optiku je to promo za novog korisnika, odnosno preuzimanje od drugog operatera.
Ko ce pri normalnoj pameti postojecem da da 18 meseci gratis...

Ja sam na Jotelu i na optici. Kome da se javim za tu akciju od 18 meseci? Imate broj mozda od agenta njihovog? Pozz

Nazad
Vrh Dno