Šta je novo?

Supernova (2024)

Svaki mesec racun sve veci i veci! UO mi je istekla pre nesto manje od 3 meseca, ali ne zelim produziti jer me jos nisu migrirali na novu move app. I dalje mogu gledati na 4 smart tv+move stb. Samo mi nije jasno zasto su mi naplatili apolon kad nisam pretplacen na njega. Ulozicu prigovor jer nema sanse da platim nesto sto nisam koristio.

Prilozi

• Screenshot_20250605_194418_Moj mts.jpg
    Screenshot_20250605_194418_Moj mts.jpg
    72.4 KB · Pregleda: 129
upravo mi je stigao sms sa uvecanim racunom..iznos 5000din....zimus sam se zalio i dobio sam sms potvrdu da ce da mi ostane stara cena(4000din) do kraja ugovora. Do danas je bila stara cena , da li su jos nekome digli cenu a da ima sms dopis ?

Dizu cene kako im se cefne..ako se ne pozalis pismeno tj preko maila - nece nista ni da ti ispravljaju. A kad isprave pozvace se na gresku u sistemu, neverovatni su :)

Svaki mesec racun sve veci i veci! UO mi je istekla pre nesto manje od 3 meseca, ali ne zelim produziti jer me jos nisu migrirali na novu move app. I dalje mogu gledati na 4 smart tv+move stb. Samo mi nije jasno zasto su mi naplatili apolon kad nisam pretplacen na njega. Ulozicu prigovor jer nema sanse da platim nesto sto nisam koristio.
Takođe. I meni aktivirali Apolon oni izgleda. Zahtevao sam da mi dostave sa kog uređaja je aktivirano, ako ne dostave, tražim umanjenje računa.

Ako osoba vec ima aktivan ugovor sa popustom na jednoj adresi, da li je moguce da dobije ugovor sa popustom na drugoj lokaciji?

Može da dobije popust i na drugoj adresi za priključak.

Jedno pitanje? Non stop mi ovaj njihov move uređaj zakuca posle nekog određenog vremena i restartuje se. Pogotovo kad premotavam nešto. Da li ima poente tražiti drugi ili je jednostavno jedno veliko smeće nova move aplikacija koja je na njemu?

Исто нема интернет у Крушевцу и Расинском округу, изгледа да је баш добар квар!!!

Kvar u Ćupriji nema veze sa kvarom u Kruševcu, ovde je pokidana optika u Bulevaru.

Нисам ни рекао да има везе само кажем да ни у Крушевцу и околини нема интернета од данас од око пола један од прилике

Ma OK to, verovatno bi se ukombinovalo nešto.

Elem, nakon ne odgovaranja na Mail morao sam da stavim slušalicu na uvo i po staromodni način. Zašto ne volim telefon? Pa ono, zbrzam se i pola stvari koje me zanima zaboravim da pitam. Uglavnom prijavio sam to da određeni kanali gube signal tokom dana kada je toplo, dok noću sve radi ok.
Ono što me zanima u vezi optike:
  • Kakva je procedura za prelazak sa Coax-a na Optiku?
  • Da li oni to uopšte rade na zahtev korisnika, ili su u fazonu ne zanima nas ako je trenutno stanje funkcionalno?
  • Da li to zahteva promene ugovora, papirologije i sl ili samo zamene kablove i opremu?
Ja jesam pitao da li imam prava na optiku i dobio sam neki odg u fazonu "Kolege će vas pozvati kad bude bilo moguće" (u prevodu ne smaraj me)
Pisao sam Mail juče i dobio sam odgovor da Supernova nema optiku na mojoj lokaciji. Za prelazak na MTS optiku moram da kontaktiram njih, što sam i učinio pa baš da vidimo šta će reći. Pošto su MTS i SN isti đavo, pristao bih na to ako je moguće da samo odrade zamenu opreme i kablova pod istom cenom paketa kao što i sada plaćam. Ako moram da raskidam, obnavljam ugovore i 300 drugih papirologija, ne mogu da se bavim time.

Cena paketa za GPON I i za GPON II na zalost nisu iste.

Ovaj što je servisirao je rekao da se samo zameni oprema, a da sve ostaje isto što se tiče paketa i ugovora. Ako tako može super, da plaćam nešto više realno nemam potrebe. Najbitnije mi je da internet radi stabilno, bez prekida i varijacija u brzini.

Moglo bi tako da imaš uslova za GPON II ali pošto nema TM, moraćeš da ideš na GPON I i ako za to ima TM.

Gpon je optika tm verovatno tehnicka mogucnost ili je NTM kad je NTM onda nema tehnicke mogucnosti 😊

Videcemo ako budu zvali. Brat je dobio neku ponudu za opticki internet i tv kao korisnik koji je imao samo fiksni kod telekoma, njemu su rekli da na teritoriji mog mesta (Svrljig) trenutno nemaju timova koji se bave optikom. Vrlo verovatno cu dobiti i ja isti odgovor.

GPON I je MTS optika, GPON II je Supernova optika, TM je tehnička mogučnost.
Timovi nisu problem ako postoji infrastruktura.

Исте су цене и за супернову и за телеком једина је разлика шта иде у бокс 2 пакете код супернове немаш без телевизије а код телекома без фиксног телефона.

Sitna je razlika dok traje promocija/benefit, ali puna cena paketa je već osetljiva razlika, naravno kako za koga.

Prilozi

• MTS OPTIKA BOX 3.JPG
    MTS OPTIKA BOX 3.JPG
    102.6 KB · Pregleda: 70
  • SUPERNOVA OPTIKA SUPER PLAN 2 S M.JPG
    SUPERNOVA OPTIKA SUPER PLAN 2 S M.JPG
    93.5 KB · Pregleda: 70
Za S paket jeste ali za M 4800 vs 5000 nije bitna razlika jer se za 200din dobija još jedan tematski paket. Tj i na SN SuperPlan 3 za 200din dobije isto što se dobije u Box3

Da li neko zna da li ovih 18 meseci po dinar koji daju za jotel korisnike vazi samo za supernovu ili moze i mts (nije optika)

Jedno pitanje? Non stop mi ovaj njihov move uređaj zakuca posle nekog određenog vremena i restartuje se. Pogotovo kad premotavam nešto. Da li ima poente tražiti drugi ili je jednostavno jedno veliko smeće nova move aplikacija koja je na njemu?
I meni isto tako. Zalio se - zvao kol centar, pisao mejlove, nisu mi ponudili nov uredjaj samo su rekli da rade na otklanjanju smetnji, klasicna prica. U zadnje vremo to se donekle poboljsalo ali je jos uvek generalno nestabilno. Imam utisak kao da ta njihova zloglasna nova move aplikacija nije bas kompatibilna sa boksom, na stranu sto deluje nedovrseno kao u beta fazi, to sam i bio napomenuo, mi tu uslugu placamo, a oni ako testiraju neka taj period testa ne naplacuju. No dzaba. Kad mi se ukaze prilika napustam ih, nisam njihov korisnik jer sam odusevljen kvalitetom usluge ili cenom, za sta su se i oni sami pobrinuli, no nista ne traje vecno. I njihovom bahacenju ce jednom doci kraj.

jel vam radi https://supernovaott.rs/ ?
ne mogu vise da se ulogujem sa starim podacima otkad je predjeno na onu krs novu aplikaciju. ranije sam se logovao sa istim podacima koje sam koristio za move n go aplikaciju. sa tim istim podacima sam se ulogovao na tu nove move aplikaciju. jel postoji alternativa?

Nazad
Vrh Dno