I da li možda znaš da li su doveli optiku do Banje? Treba mi za lokaciju usputGore sam bio na lečenju.....
Da li to znaci da moze da se trazi staticka IP adresa da bi se dobio drugi modem koji nije TC7210 koji je užasan pa da se kasnije kad se novi modem aktivira da se ipak otkaze staticka i da se zadrzi taj modemMoja divna horor priča sa Supernovom: Uzeli smo statičku IP adresu, pa sam tražio da mi uključe bridge mode. Došla ekipa da zameni ruter (pre smo imali TC7210 sad su stavili EPC3008). Rekli su mi nakon instalacije da će trebati oko sat i po vremena da ekipa autorizuje modem ili šta već i ja budem kao okej… Prođe ceo dan i interneta još uvek nema, a kad sam zvao Supernovu, automat mi kaže da su nam isključene usluge zbog neplaćenog računa (??? mislim da je prošlo 10 dana od roka, ali okej…) Mi platimo račun i uredno stigne da je plaćen račun i opet zovem Supernovu i OPET mi automat kaže da su isključene usluge zbog neizmirenih obaveza… Ništa, pitam agenta i ona mi kaže da nam NISU isključene usluge i da je obavestila tehnicku podršku… I ja sad nemam kućni internet od srede 🤡
Meni je u glavi da nije autorizovan modem još uvek (iz nekog razloga), ali opet, ja ne znam kako da to objasnim agentu i da li oni uopšte mogu da ga autorizuju bez da ekipa sama vidi koji je serijski broj/mac adresa/stavec i ja prosto ne mogu da verujem da se ovo dešava.
Ima coax + 1 ethernet samo.Da li to znaci da moze da se trazi staticka IP adresa da bi se dobio drugi modem koji nije TC7210 koji je užasan pa da se kasnije kad se novi modem aktivira da se ipak otkaze staticka i da se zadrzi taj modem
Ima li taj EPC3008 port za fiksni telefon?
Da li imas fiksnu liniju u paketuIma coax + 1 ethernet samo.
Ne.Da li imas fiksnu liniju u paketu
Nisam siguran.I da li možda znaš da li su doveli optiku do Banje? Treba mi za lokaciju usput![]()
Nema.Ćaos ljudovi!
pitanje za one koji su na novoj platformi.
Da li u video klubu ima ubice mog oca 7, na staroj ne vidim.
Kod mene na MOVE nema, na iris imaĆaos ljudovi!
pitanje za one koji su na novoj platformi.
Da li u video klubu ima ubice mog oca 7, na staroj ne vidim.
Ugovor mi ističe 1.6. Kada najranije mogu da odem do poslovnice i da podnesem zahtev za raskid ugovora?
Meni istice ugovor 20.6 . Koga i kada da zovem nekoga da se dogovorimo oko novog ugovora . I koliko da trazim 50% meseci za novi ugovor ? Sada imam 2s paket .
Hvala, pa ubaciće valda i na move.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari