ja sam neki dan instalirao BiH move, ne vjerujem da ima razlike sa srb moveDa li postoji nacin da se ubaci move tv na vidaa os na hisense?
A na apdejtovanom starom move boksu slika se ukoči na desetak sekundi, pa dok gore desno izađe info koja emisija sledi, pa dok uspe da prebaci na sledeću emisiju to ode na celih 20-30, ma milina jedna... 😄😄Tek sad vidim da ova app prekida na sekund na Smart tv kada se završi i krene novi sadržaj po epg-u, gospode Bože... Toliko je ne koristim pa ne znam, EON zakon
Nemaju nove rutere, u ponudi su polovni tehnicolor tako da mi crkavaju na mesec dana, e sad smo došli do toga ili nov ili raskid....Poz!
Da, to je malo glupo što supernova ne daje nove kablovske rutere, već technikolor iz 2013 godine.
Ne baksuzirajte još oko gašenja stare move aplikacije, dok ne doteraju veb okruženje nove.
Ganjam se sa njima oko toga, i dok se to ne reši ganjaću se i dalje.
Nekad i moraš za neke stvari i biti dosadan.
Ja sam menjao prošle godine, i evo dan danas šljaka.Nemaju nove rutere, u ponudi su polovni tehnicolor tako da mi crkavaju na mesec dana, e sad smo došli do toga ili nov ili raskid....
Dobro ste prošli, meni je ovo treći za godinu dana....Ja sam menjao prošle godine, i evo dan danas šljaka.
Takodje ali je kod mene 7210 model. Bez greške.Мени стари 7200 добро ради већ пет година.
Isti model imamo.Takodje ali je kod mene 7210 model. Bez greške.
Pozovi se na to sto su krsili zakon zadnjih meseci i nemas da placas penale, mnogo prostoAko.se zatrazi raskid ugovora sa SN, mogu li oni da raskinu ugovor i naplate penale bez tvoje saglasnosti i odobrenja za raskid.
Raskid je pomenut, ali su oni odmah brze bolje tu rec uzeli zdravo za gotovo i prosledili zahtev za raskid nadelznoj sluzbi...🤔
To je zahtev za raskid ugovora a smatra se raskinutim na dan kada je prestalo pružanje usluge (demontaža) i od tog dana teče rok od čini mi se 7 dana za vracanje terminalne opreme u suprotnom se naplacujeUkoliko jednostrani raskid nije realizovan na licu mesta, tj. zahtev je samo prosleđen nadležnima, to ti dođe kao upit šta bi se desilo kada bi prevremeno raskinuo ugovor. U odgovoru bi trebalo da bude sadržana informacija da li plaćaš penale ili ne. Oni ti tu suštinski odobre sporazumni raskid pod tim i tim uslovima, a ti ih prihvataš ili ne. Makar je tako ranije bilo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari