ja sam neki dan instalirao BiH move, ne vjerujem da ima razlike sa srb moveDa li postoji nacin da se ubaci move tv na vidaa os na hisense?
A na apdejtovanom starom move boksu slika se ukoči na desetak sekundi, pa dok gore desno izađe info koja emisija sledi, pa dok uspe da prebaci na sledeću emisiju to ode na celih 20-30, ma milina jedna... 😄😄Tek sad vidim da ova app prekida na sekund na Smart tv kada se završi i krene novi sadržaj po epg-u, gospode Bože... Toliko je ne koristim pa ne znam, EON zakon
Nemaju nove rutere, u ponudi su polovni tehnicolor tako da mi crkavaju na mesec dana, e sad smo došli do toga ili nov ili raskid....Poz!
Da, to je malo glupo što supernova ne daje nove kablovske rutere, već technikolor iz 2013 godine.
Ne baksuzirajte još oko gašenja stare move aplikacije, dok ne doteraju veb okruženje nove.
Ganjam se sa njima oko toga, i dok se to ne reši ganjaću se i dalje.
Nekad i moraš za neke stvari i biti dosadan.
Ja sam menjao prošle godine, i evo dan danas šljaka.Nemaju nove rutere, u ponudi su polovni tehnicolor tako da mi crkavaju na mesec dana, e sad smo došli do toga ili nov ili raskid....
Dobro ste prošli, meni je ovo treći za godinu dana....Ja sam menjao prošle godine, i evo dan danas šljaka.
Takodje ali je kod mene 7210 model. Bez greške.Мени стари 7200 добро ради већ пет година.
Isti model imamo.Takodje ali je kod mene 7210 model. Bez greške.
Pozovi se na to sto su krsili zakon zadnjih meseci i nemas da placas penale, mnogo prostoAko.se zatrazi raskid ugovora sa SN, mogu li oni da raskinu ugovor i naplate penale bez tvoje saglasnosti i odobrenja za raskid.
Raskid je pomenut, ali su oni odmah brze bolje tu rec uzeli zdravo za gotovo i prosledili zahtev za raskid nadelznoj sluzbi...🤔
To je zahtev za raskid ugovora a smatra se raskinutim na dan kada je prestalo pružanje usluge (demontaža) i od tog dana teče rok od čini mi se 7 dana za vracanje terminalne opreme u suprotnom se naplacujeUkoliko jednostrani raskid nije realizovan na licu mesta, tj. zahtev je samo prosleđen nadležnima, to ti dođe kao upit šta bi se desilo kada bi prevremeno raskinuo ugovor. U odgovoru bi trebalo da bude sadržana informacija da li plaćaš penale ili ne. Oni ti tu suštinski odobre sporazumni raskid pod tim i tim uslovima, a ti ih prihvataš ili ne. Makar je tako ranije bilo.
Mogu. Meni su pre skoro tri godine na osnovu običnog dopisa raskinuli ugovor i ucenili me da potpišem drugi pokušavši da mi naplate penale. Tek po sklapanju druge ugovorne obaveze sam dobio sms i pisano priznanje o promeni specifikacije usluga, o kojoj sam bio samo usmeno obavešten telefonom i zbog toga do jeseni planiram da ih tužim za naknadu nematerijalne štete. Ako si dobio povratni odgovor da je tvoj zahtev za raskid prosleđen, imaš 30 dana otkazni rok za odustanak i da ga stopiraš.Ako.se zatrazi raskid ugovora sa SN, mogu li oni da raskinu ugovor i naplate penale bez tvoje saglasnosti i odobrenja za raskid.
Raskid je pomenut, ali su oni odmah brze bolje tu rec uzeli zdravo za gotovo i prosledili zahtev za raskid nadelznoj sluzbi...🤔
Obican dopis je bio, ali ne pada mi napamet da placam penala jer niti jednog momenta bisam bio izričit u zahtevu "zelim raskid" vec je sve bilo i formativnog karaktera...Mogu. Meni su pre skoro tri godine na osnovu običnog dopisa raskinuli ugovor i ucenili me da potpišem drugi pokušavši da mi naplate penale. Tek po sklapanju druge ugovorne obaveze sam dobio sms i pisano priznanje o promeni specifikacije usluga, o kojoj sam bio samo usmeno obavešten telefonom i zbog toga do jeseni planiram da ih tužim za naknadu nematerijalne štete. Ako si dobio povratni odgovor da je tvoj zahtev za raskid prosleđen, imaš 30 dana otkazni rok za odustanak i da ga stopiraš.
EPC3208 bridge mod i isto 5+ god radi super. Do sad sam 2-3x morao da ih "sprecim" da mi isti zamene... Doduse signalne vrednosti su dobre pa se ne muciМени стари 7200 добро ради већ пет година.
Obican dopis je bio, ali ne pada mi napamet da placam penala jer niti jednog momenta bisam bio izričit u zahtevu "zelim raskid" vec je sve bilo i formativnog karakteraMogu. Meni su pre skoro tri godine na osnovu običnog dopisa raskinuli ugovor i ucenili me da potpišem drugi pokušavši da mi naplate penale. Tek po sklapanju druge ugovorne obaveze sam dobio sms i pisano priznanje o promeni specifikacije usluga, o kojoj sam bio samo usmeno obavešten telefonom i zbog toga do jeseni planiram da ih tužim za naknadu nematerijalne štete. Ako si dobio povratni odgovor da je tvoj zahtev za raskid prosleđen, imaš 30 dana otkazni rok za odustanak i da ga stopiraš.
Misliš da je to moguce bez advokata?Pozovi se na to sto su krsili zakon zadnjih meseci i nemas da placas penale, mnogo prosto![]()
A kada se završi sva papirologija o preuzimanju sbba i prodju sve formalnosti pa postane Yetel cirka do 6 meseci najkasnije -šta ćeš onda ?Obican dopis je bio, ali ne pada mi napamet da placam penala jer niti jednog momenta bisam bio izričit u zahtevu "zelim raskid" vec je sve bilo i formativnog karaktera
Misliš da je to moguce bez advokata?
Ova promena paketa i cene samo preko sms poruka je zaista necuveno.
Umesto 3800 placacu 5000 rsd.
Ima li neko slocnog iskustva i da linje prekinuo uslugu bez penala?
Sbb nudi 3500 rsd sro je prilicno manje
Да ли је то оно што је коперникус давао заједно са нетис рутером?EPC3208 bridge mod i isto 5+ god radi super. Do sad sam 2-3x morao da ih "sprecim" da mi isti zamene... Doduse signalne vrednosti su dobre pa se ne muci
Ne razumem sta bi se tu promenilo za prosecnog korisnika...ako moze pojasnjenje?A kada se završi sva papirologija o preuzimanju sbba i prodju sve formalnosti pa postane Yetel cirka do 6 meseci najkasnije -šta ćeš onda ?
Ne znam, to je matori cisco modem sto je jos radijus vejtkor pred kraj krenuo deliti, pa posle supernova neko vreme delila dok je bio na zalihama kapiram. Nije ni on savrsen, cak ni medju boljima... ali sa dobrim signalnim vrednostima, radi bez greske. Svakako slusajuci horor price sa ovima sto sad dele... plus sto je u bridge modu... dok ne crkne ne menjam ga... nije kao da nude vece brzine nego sto podrzava....Да ли је то оно што је коперникус давао заједно са нетис рутером?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari