Zvao sam korisnicku podrsku i javio mi se jedan covek. Proverio, uzeo podatke, covek kaze da u paketu koji sam ja koristio pre migracije a to je bio SUPER PLAN 3 XL, taj je paket sada migrirao na SUPER PLAN 3 L MOVE. U okviru tog paketa kada se udje na sajtu supernove lepo pise da je Apollon besplatan. I covek kaze meni, vidim da vam nije aktiviran Apollon a imate pravo u okviru vaseg paketa da ga koristite. I podneo zahtev dalje gde ce me nazvati da to daljinskim putem aktiviraju. Lepo stoji na sajtu supernove VIDEO KLUB: RTS, ARENA SPORT, TELCAST, APOLLON. Ko ne veruje neka udje i neka pogleda sam. Dalje, ovo sto stoji besplatno 3 dodatna tv paketa po izboru, to nikad ja nisam odabrao, niti me iko pitao ikada koja to tri tv paketa besplatno zelim, ali nije ni veliki izbor, zato sto postoje samo 4 koja mozete da izaberete, tako kaze covek, a to su filmski, deciji, muzicko-zabavni i dokumentarni. Mene niko nikad nije pitao koja tri od cetiri zelim, ali to je i nebitno sasvim, aktivirana su mi tri. I to je u redu, tri su besplatna kao sto i pise na sajtu. Dalje, HBO+ besplatan u okviru paketa Super Plan 3 L Move, to isto radi, proverio sam. Imao sam jos jedan problem koji sam isto reklamirao a to je da meni svakog meseca dolazi 300 dinara plus zbog koriscenja dodatnog STB uredjaja. To zapravo placan a nije tacno. U okviru paketa Super Plan 3 L Move koji trenutno koristim lepo stoji na sajtu BESPLATNO 1 DODATNI STB. Ja imam na jednom tv move box sa pahuljicom, na drugom tv isto move box sa pahuljicom, na trecem televizoru imam samo karticu direktno u tv, fazon CI modul. To su tri televizora. Na dva Move boxa jos pri potpisivanju ugovora sam imao pravo u okviru paketa, a 1 dodatni stb uredjaj je u stvari CI modul na trecem televizoru. Koji po ovom sto stoji na sajtu supernove je zapravo BESPLATAN. Tako mi i covek s kojim sam pricao odgovorio i prosledio reklamaciju. Fora je u tome sto ovaj covek iz korisnicke meni rekao da ja zapravo koristim CETIRI uredjaja. Ali to nije tacno. Zasto? Zato sto, kada su bili da zamene na trecem televizoru CI modul koji nije radio, oni stavili novi CI modul u treci tv, a onu karticu sto su zamenili i izvadili umesto da izbrisu ostavili kao funkcionalnu za cetvrti televizor koji nikad nije postojao.
))) A i jos nesto, zaboravili da je uzmu da je ponesu pa je ostala kod mene, eno mi je u fioci.
))) I tako sam rekao sad ovom coveku iz korisnicke i on se smeje covek.
)) A moj komsija radi u Supernovi u Cupriji, on to menjao tad. Kaze komsa, baci komso u kontejner karticu, ne vracaj nikom nista. Jesu mufijuzi, ali nemas bolje u Cupriju od Supernove za taj novac koji placas. Covek radi kod njih i kaze najgori su
)) Lep pozdrav!