Novi nivo bezobrazluka Supernove, tj. MTS-a. Pre 10ak dana sam svratio u poslovnicu da podnesem zahtev za raskid ugovora, kao zvace me neko za 2-3 dana. Naravno, nisu zvali. Pre dva dana sam poslao mail sa upitom o stanju zahteva i dodao u cc efektivu i
[email protected]. Juce zovu odmah. Imate kod nas Supernova paket i postpaid broj, izlazimo vam u susret i za oba ugovara ostaju iste cene. Na moje pitanje, kakve veze ima postpaid ugovor sa ovim kada su odvojeni, kao pa mi vam izlazimo u susret i ostaju vam iste cene za oba.
- Rekoh, postpaid ostavimo po strani, kazite Vi meni da li ostaje isti broj kanala?
- Ostaju.
- Kako ostaju kada na sajtu stoji da je paket smanjen sa 310+ na 250+?
- Pa zar vi meni ne verujete?
- Naravno da ne, jer svako od vasih kolega ima drugu pricu. Da li mozete vi meni da to potvrdite i posaljete na mail?
- Ne mogu, ali mogu sms da vam posaljem. Samo da znate, i SBB, A1, Yettel, svi podižu cene od 1. januara, ako planirate da pređete kod nekog od njih.
- To je moja stvar, gde ću da pređem. Nista onda, realizujte zahtev.
- Pa znate kako, trenutno su nam aplikacije u haosu, dobicete odgovor posle 9. januara.
- Rok za zalbu na promenu uslova je do kraja godine, posle 9. januara mi nista ne znaci.
- 30 dana je nas rok da odgovorimo na vas zahtev za raskid ugovora. Trenutno smo u guzvi, verovatno ce to da bude posle 9. januara.
I sta sad da radimo, borba sa vetrenjacama.