Šta je novo?

Supernova (2024)

Jasno, nego me mrzi da se natezem preko call centra a u tu poslovnicu [od toga uglavnom nema nista dok ne odes na noge ili ne budes drcan] (zmarci me prolaze na taj izraz) kod njih u lokalu da se macujem i cekam ipak ne bi isao.. jer nije na mene nzm.

Ma ok nek dignu ionako nismo pod ugovorom ali zelim taj net brzi bar a i te neke kanale koje sam znao da pogledam su ugasili.. zaista nemam komentar (viasat nature explore bbc earth)

Mora otimanje i protesti! 🤠

@Nes* pisi im ti mail danas, nema veze sto se ne vodi na tebe.

Ako ti je istekla UO, za tebe vaze novi uslovi jos od 5.12.2024. Takodje u toj situaciji ne mozes nista da trazis, osim da raskines ugovor.

Ma pisao sam im ja mail samo su rekli da poskupljuje i non stop pominju neke kamate jer se ne placa na vreme. A koliko znam to se od oca skida preko racuna nzm kakvo tu kasnjenje moze biti, 10 redova samo o tome (kamatama) a sto net nije brzi i i sto gase kanale a dizu cenu na to cute :cool:

rok za placanje su promenili kao i ceo mts...sad je do 15og u mesecu

Meni dižu sa 3800 na 4900 😂😂😂
Vidimo se nikad, a čujemo još manje

IMG_0407.jpeg

Covece nisam znao da je toliko,pa sta daju dodatno pa toliko poskupljuju,net brzine svetlosti ili marsovske kanale svasta.
Kao što kaže kolega,
krenula da mi nabraja neke dodatne pakete i da jedan imam besplatno.
Reko' da skratimo priču, ukidate skoro sve i dižete cene, da ne komplikujemo.
Ona: " Paaaa... "
Kažem da mi nikako to ne odgovara i da ću odneti opremu u poslovnicu, ona kao pozvaće vas neko da vam kaže kad i ponudi možda druge uslove...

Ja iskreno i zaista ne znam koji je to dodatni uredjaj? pitao sam da li je to ruter/modem za net ali nisu odg. il se mozda odnosi na te dve kartice za tv

Prilozi

• wut.jpg
    wut.jpg
    167.3 KB · Pregleda: 87
Ja iskreno i zaista ne znam koji je to dodatni uredjaj? pitao sam da li je to ruter/modem za net ali nisu odg. il se mozda odnosi na te dve kartice za tv
Ja sam ih skoro jurio za to i konacni odgovor je da se naplacuje treci tv ( kartica) kao dodatni uredjaj 150din

Tako je, odnosi se na dve kartice za TV.
Tebi je ugovor istekao (napisali su ti to), a samim tim jedna kartica se placa 300 din, kad si pod aktivnom UO obe su ti besplatne :)

rok za placanje su promenili kao i ceo mts...sad je do 15og u mesecu

Uvek je i bilo do petnaestog u mesecu jer je uvek tako pisalo u poruci
Ja sam ih skoro jurio za to i konacni odgovor je da se naplacuje treci tv ( kartica) kao dodatni uredjaj 150din

Ja nisam plaćao dodatni treći uređaj, kad sam produžio ugovor su mi nudili move, ja nisam teo i onda smo sklopili dogovor da treći tv ne plaćam.
E sad, pošto sam se više bavio movengo sajtom, nisam obraćao pažnju na računu da mi piše 150 din dodatni uređaj, mada jesam video na računu al nisam se time bavio sve do neki dan kad sam podneo žalbu za to.

Proverili su u ugovoru i rekli da sam bio u pravu, da i se izvinjavaju i da će to biti regulisano, videću sad na sledećem računu šta će biti.

Pisaće "dodatni stb 1,00 dinara".

Oni kršteni nisu. Ja im dostavim u pisanoj formi u poslovnici ovako nešto:
IMG_20241231_141048.jpg

A oni mi odgovore ovo:
IMG_20241231_141014.jpg

Jesam li ja lud?

… šalju istu poruku svima, vrte priču koja može da se tumači na više načina… ali, pored ove generičke, vidim da su nekom poslali i poruku da se usluge(Max, Svod isl) neće menjati…

Uzasni su, opet isti genericki odgovor...nema nista od pisanja prigovora, samo anarhisticki prilaz problemu NEPLACANJE RACUNA ! ne pitaju se oni, nego zakon/institucije !

Ja sam odneo zahtev za raskid ugovora ne žalbu.

Sada sam napisao mail i u cc stavio Ratel pa ćemo videti.

ne pitaju se oni, nego zakon/institucije !
Izvini, ali mislim da nama institrucije ne funkcionišu kako treba brat-bratu više od 3 decenije.
Možda ovi studenti pokrenu nešto, za sad lepo driblaju hulju sa krezubim okolišem.

Poz!
Pre svega želim vam sve najbolje u novoj godini puno pre svega zdravlja, pa ostalo će samo doći.
No, danas dobih poruku sa sledećim sadržajem:
obaveštavaju me da ću moći i dalje da koristim njihove usluge, i da se neće menjati ništa do kraja ugovorne obaveze što se tiče mesečne naknade.

Poz!
Pre svega želim vam sve najbolje u novoj godini puno pre svega zdravlja, pa ostalo će samo doći.
obaveštavaju me da ću moći i dalje da koristim njihove usluge, i da se neće menjati ništa do kraja ugovorne obaveze što se tiče mesečne naknade.
Ali zato smanjuju paket, klasičan zez

Poz!
Ako su ti bitni kanali onda moras i to da trazis d ostane isto

Nista ne daju vec smanjuju brzine i ukidaju kanale i dizu cene :ROFLMAO: trio fantastiko
Ne mogu da vam opišem koliko imam sreću da imam neku alternativu prvi put od kako su kupili Kopernikus i uništili isti.
Tako je, odnosi se na dve kartice za TV.
Tebi je ugovor istekao (napisali su ti to), a samim tim jedna kartica se placa 300 din, kad si pod aktivnom UO obe su ti besplatne :)
Dobro ne naplaćuju HDMI kabl i kutiju u koju je došla oprema 🤦‍♂️

Nazad
Vrh Dno