Ne puštaju svima, prvo novim korisnicima.Odakle to da novi korisnici imaju pristup novoj MOVE platformi? Onda bi trebalo da puste svima.
Ne puštaju svima, prvo novim korisnicima.Odakle to da novi korisnici imaju pristup novoj MOVE platformi? Onda bi trebalo da puste svima.
mislim da vise nema u google play storu mislim da je izbacen sad ne mogu da ga nademVerovatno je to.
Ne znam da li je nude samo novim korisnicima ili je nude i onim koji obnavljaju ugovor.
Tvoj ruter je ZTE F680 i on prema specifikacijama ima isti WiFi kao Huawei hg8245w5-6t. Oba bi trebalo na 80MHz, sa klijentskim uređajem koji ima 2x2 MIMO da ostvare bar 550Mbps. Tako da što se telekoma tiče, tvoj ruter je isti kao i huawei, te će ga menjati jedino ako je pokvaren.mislim da ne moze, mozda bi pomogao neko ko ima supernova taj novi router hg8245w5-6t, jer se bas razlikuju podesavanja na mom routeri i na ovom
Poz!To se zove radi-ali-je-krš 😁
Poz!To se zove radi-ali-je-krš 😁
Ja samo čekam da srede sajt movengo-aNe puštaju svima, prvo novim korisnicima.
Samo izbaci download app sa play storeima onaj supernovaott pa tacka rs, ne verujem da smem ovde link da postujem pa tu ukucas user i pass
sta si ti neki saljivdzija?
...i čekanje po pola sata za razgovor sa operateromI ja sam tako cekao na montazu tri nedelje... Nemaju u Nisu dovoljno ekipa pa angazuju neke podekipe od drugih operatera (u mom slucaju konkretno NetNet) tako da samo mora da zove kol centar i bude uporan..
Pa da agenti trebaju da se plate a ako plate njih nemaju onda da daju sponzorstva raznim sportskim klubovima .😃Nemaju dovoljno agenata.
Instalirao pre sat vremena na mi box. Nudi izbor vise operatera,prvi je Mts. Posle trazi login podatke. Ne prolaze ni sa mts-a ni sa Supenova naloga.mislim da vise nema u google play storu mislim da je izbacen sad ne mogu da ga nadem
link ako moze ? cisto samo da bacim pogledInstalirao pre sat vremena na mi box. Nudi izbor vise operatera,prvi je Mts. Posle trazi login podatke. Ne prolaze ni sa mts-a ni sa Supenova naloga.
nzm ja sam stavio Move Smart meni radi na aktivaciju na kod samo.Nasao normalno na GP
Da li i korisnici Supernove imaju pravo na aplikaciju ?![]()
Kako, pod kojom nazivom?Nasao normalno na GP
svaka cast sto si ih ikad i dobio...i čekanje po pola sata za razgovor sa operaterom
Mozes da se ulogujes SAMO sa podacima za Supernova BiH...u Srbiji ovo ne funkcioniše...ni na jednom internet provajderuDa li i korisnici Supernove imaju pravo na aplikaciju ?
Kojim podacima se korisnik loguje ?
Imam Nove N 'go aplikaciju ali izgleda da nisu iste !?
Jel dostupna za webos i na ios?![]()
Dostupna na webos u storu i radiJel dostupna za webos i na ios?
To je stara aktuelna aplikacija za televizore.Upravo probao na android boxu, sljaka perfektno! Samo je potrebno da ukucate activation kod u move n smart app na fonu ili preko linka https://supernovaott.rs/self_care.php
![]()
Na webosu nema opcija Srbija, samo bih crna gora turskaDostupna na webos u storu i radi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari