Šta je novo?

Supernova (2024)

Ovi u Supernovoj pojma nemaju, pitao ih mejlom koja je sad aplikacija za android smart TV ili android boxove, i kad ce omoguciti aplikaciju Move.
Odgovor ako Vas TV ne nadje aplikaciju Move 'n' Go znaci Vas TV nije za tu aplikaciju, i ni reci vise
Odgovor njima Move 'n' go je za android telefone i tablete a ne za smart TV to je bila aplikacija Smart move, a nju ste ukinuli, a nema nove.Mi sa Super nove moramo na Iris koja se posebno placa
Stvarno pojma nemaju

Ovi u Supernovoj pojma nemaju, pitao ih mejlom koja je sad aplikacija za android smart TV ili android boxove, i kad ce omoguciti aplikaciju Move.
Odgovor ako Vas TV ne nadje aplikaciju Move 'n' Go znaci Vas TV nije za tu aplikaciju, i ni reci vise
Odgovor njima Move 'n' go je za android telefone i tablete a ne za smart TV to je bila aplikacija Smart move, a nju ste ukinuli, a nema nove.Mi sa Super nove moramo na Iris koja se posebno placa
Stvarno pojma nemaju
nije ukinuta ? ja sinoc sam gledao fudbal na areni sport inace je u play storu jos uvek https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.mts.supernova.tv&hl=sr

Pa skini sa Chromea ako je nema na Google Playu, takodje jel podrzava njihova app Android 11? Sledeceg meseca uzimam Tesla smart tv pa da znam...

Pa skini sa Chromea ako je nema na Google Playu, takodje jel podrzava njihova app Android 11? Sledeceg meseca uzimam Tesla smart tv pa da znam...
podrzava ja sam instalirao na Onn sticku koji ima android 12

nije ukinuta ? ja sinoc sam gledao fudbal na areni sport inace je u play storu jos uvek https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.mts.supernova.tv&hl=sr
Strong leap 3 na android 11 sam nasao, Nokia 8010 Android 12 nema morao da uradim sideload, a da ne govorim za Vidaa ne postoji

Sad proverio moze na Eon box, ali ne moze na Nokia 8010 pise nije kompatibilna, uradio preko akp fajla, a nova aplikacija Move moze ali ne prima akreditacije, a Iris takodje moze, direktor Vidaa za ovaj deo sveta obecao da ce aplikacija biti skoro, ali za sad od nje za Hisense TV nema nista

Prilozi

• Screenshot_20241015_095202_Google Play Store.jpg
    Screenshot_20241015_095202_Google Play Store.jpg
    65.9 KB · Pregleda: 69
Poslednja izmena:
A sto su ukinuli move smart app? Zar je moguće da su ukinuli app za smart TV?

A sto su ukinuli move smart app? Zar je moguće da su ukinuli app za smart TV?
Za neke tipove android uredjaja rade a za neke ne rade kod mene moralo naokolo, a drugi mogu pa neka oni koji mogu da nadju neka napisu, vidim onn , Strong leap 3 , Eon box van mreze moze a Nokia 8010 ne moze,

Kakva je procedura i cena zamene daljinskog? Da li je kao na MTS u poslovnici prva zamena 1 din?

Kako kod kablovske televizije utiče dužina antenskog kabla na kvalitet signala? Trebao bi da razvučem 20ak metara kabla. Da li antenski kabl skuplja niskofrekventne signale koji kvare sliku? Da li se preporučuje upotreba HighPass filtera?

Питање, да ли неко плаћа План 2 Л 50% и колико плаћа исти пакет ако је активиран е-рачун?
Ја не знам да ли се они праве мутави или ја нисам добро разумео. Активирао сам е рачун и речено ми је да ће рачун бити умањен 100 дин, међутим рачун уредно стиже 1850дин. Послао им мејл и добио сам смс

Prilozi

• IMG_7518.png
    IMG_7518.png
    204.6 KB · Pregleda: 58
Питање, да ли неко плаћа План 2 Л 50% и колико плаћа исти пакет ако је активиран е-рачун?
Ја не знам да ли се они праве мутави или ја нисам добро разумео. Активирао сам е рачун и речено ми је да ће рачун бити умањен 100 дин, међутим рачун уредно стиже 1850дин. Послао им мејл и добио сам смс
Koliko se secam, na ugovoru stoji da je cena 1950din sa 50% popusta, znaci trebalo bi da jeste 1850 sa aktiviranim e-racunom.

Koliko se secam, na ugovoru stoji da je cena 1950din sa 50% popusta, znaci trebalo bi da jeste 1850 sa aktiviranim e-racunom.

Зато и питах, јер код њих на сајту 50% за тај пакет је 1850дин. А уговор не могу да нађем, па не знам која се цена води у истом.

Kako kod kablovske televizije utiče dužina antenskog kabla na kvalitet signala? Trebao bi da razvučem 20ak metara kabla. Da li antenski kabl skuplja niskofrekventne signale koji kvare sliku? Da li se preporučuje upotreba HighPass filtera?
Utiče dužina ali ako je dolazni signal jak neće biti problem 20 metara. HIGH PASS filter može da se stavi preventivno zbog eventualnog ometanja tv signala od strane internet signala ali on neće pojačati signal ako ga treba pojačati zbog dužine kabla. Za to se koriste sobni pojačivači ili aktivni razdelnici.

Utiče dužina ali ako je dolazni signal jak neće biti problem 20 metara. HIGH PASS filter može da se stavi preventivno zbog eventualnog ometanja tv signala od strane internet signala ali on neće pojačati signal ako ga treba pojačati zbog dužine kabla. Za to se koriste sobni pojačivači ili aktivni razdelnici.
Hvala puno na odgovoru. U sistemu već postoji aktivni razdelnik, tako da je jačina signala dobra. Filter bih postavio samo zbog ometanja spoljnih uticaja i interneta. Da li je bolje filter postaviti na početku kabla (posle splitera) ili na kraju, kod televizora?

Hvala puno na odgovoru. U sistemu već postoji aktivni razdelnik, tako da je jačina signala dobra. Filter bih postavio samo zbog ometanja spoljnih uticaja i interneta. Da li je bolje filter postaviti na početku kabla (posle splitera) ili na kraju, kod televizora?
Mislim da je isto gde god se postavi filter ali ja bih ga postavio do razdelnika, znači na početku kabla.

Stvarno pojma nemaju
Nemoj te im zameriti još se uče 😃

Ljudi da li može move box da radi bez koaksijalnog kabla? Jer koliko sam ja shvatio i uživo televizija se pušta preko neta, tek ako neki stream online zeza prebaci na DVB-C. Pošto sledećeg meseca kupujem novi Smart TV za kod mene u sobi, ovaj stari hoću da prebacim u drugu gde nema razvučenih instalacija pa me zanima da li bi MOVE BOX radio samo preko HDMI i Wifija...

Ljudi da li može move box da radi bez koaksijalnog kabla? Jer koliko sam ja shvatio i uživo televizija se pušta preko neta, tek ako neki stream online zeza prebaci na DVB-C. Pošto sledećeg meseca kupujem novi Smart TV za kod mene u sobi, ovaj stari hoću da prebacim u drugu gde nema razvučenih instalacija pa me zanima da li bi MOVE BOX radio samo preko HDMI i Wifija...
da radi ali samo ako imas onaj Move uredaj bez koax-a ulaza pozadi. trebao bi radi ovaj sa koax isto ali bez live bilo je pitanje ranije mozda pre par nedelja

Kao što kaže Naci, ako Move Box ima coax, onda live ide isključivo putem DVB-C, a premotavanje i VOD putem interneta.
ako box nema coax onda sve ide putem interneta.

da radi ali samo ako imas onaj Move uredaj bez koax-a ulaza pozadi. trebao bi radi ovaj sa koax isto ali bez live bilo je pitanje ranije mozda pre par nedelja
Pa koji je taj? Oni u poslednje vreme daju ovaj gde ima logo Move-a i dole Supernove... To je onda verovatno neki stariji box, možda onaj sa zvezdicom?

To je ovaj:

Prilozi

• Screenshot_20241016_151308_KupujemProdajem.jpg
    Screenshot_20241016_151308_KupujemProdajem.jpg
    156.7 KB · Pregleda: 86
Pa koji je taj? Oni u poslednje vreme daju ovaj gde ima logo Move-a i dole Supernove... To je onda verovatno neki stariji box, možda onaj sa zvezdicom?
da da u pitanju je stariji model ERO-KM9 ovaj nema koax kabl. meni na primer ovaj bolje radi od tog sa koax-om i mislim da ih vide ne daju jer nema ih na stanju.

Jel produzavao skoro neko ugovor , ima li sta pametno da se trazi od benefita ili vreme da im se kaze cao zdravo, slepci nisu bili u stanju 6 meseci da mi aktiviraju HBO Max od kako su se skroz utopili u MTS

E to, hvala. Ja sam mislio da svima daju iste, uskoro će možda da nam daju i one kao u BiH gde može da se koristi i Netflix i ostale aplikacije. Ništa, javljam uskoro hoće li i ovaj sa logoom MOVE-a raditi bez coaxa, nadam se da hoće...

Je l vama dostupna Move aplikacija na Samsung TV-u? Sad sam ušao u prodavnicu da vidim da li postoji druga i samo imam onu bosansku u prodavnici…

Prilozi

• IMG_9011.jpeg
    IMG_9011.jpeg
    91.3 KB · Pregleda: 66
Šta je sa kanalima Love Nature i Newsmax Balkans preko MOVE BOX-a? Kod mene ih pušta preko DVB-Ca, jel to zato što su 4k? Mada opet, onaj njihov box može da pušta max u 1080i/1080p tako da ne vidim u čemu je problem.

Nazad
Vrh Dno