Šta je novo?

Supernova (2024)

Da li vam je danas pored sms-a stigao i e-račun?
Meni nije.
Nije ni meni još, samo sms.
Poz još jednom,
Da javim situaciju oko problema sa zakucavanjem rutera što sam pisao,
Zvao sam jutros pošto mi se to sinoć opet desilo i promenili su samo kanal sa keca na osmicu.

Kakav im je internet ,coaxil . dobio sam ponudu kao novi 24m - 50%. Sto je odlicno,samo da im je ok net. Posto bi zamenio sadasnjeg sa kojim nisam zadovoljan.

za najbolje misljenje pitaj prvog komsiju do tebe. ovde su razlicita tumacenja toplo ladno i zavisi od lokacije do lokacije

Naplatili mi mesečnu naknadu za treći STB, iako po ugovoru je plaćam po 1 dinar. A servis za podnošenje prigovora nedostupan. Ili mi sa Supernove moramo da zovemo call centar?
Sve sami problemi sa ovom migracijom.
E ka zbog toga ih izbacio iz kuće i prešao u Yettel gde sam Perfektno zadovoljan uslovima. Nešto što sam godinama koristio još od ex operatera, njima se digla stvar i ajmo udri. E pa neće, nisam ze žalio ali papa ćao zdravo.
Uuuuu ti si drug odlicno prošao. Ja sam 40min čekao. Da stigne poruka da je evidentirano i kroz par dana bude rešeno, a kad mi istekne ugovor neću sigurno da im plaćam 3 STB. Mogu samo da se otkačim od njih skroz.
Ja sam to i uradio 🍻🍻🍻

Ima li neko da je skoro produžio ugovor u okviru super plan paketa (tv+net), kakav popust ste dobili?
Meni ponuđeno samo jedan mesec 50%.

Ima li neko da je skoro produžio ugovor u okviru super plan paketa (tv+net), kakav popust ste dobili?
Meni ponuđeno samo jedan mesec 50%.
5 meseci ovde neko je reko da je dobio 12 meseci od Supernove specijalaca za sluzbu korisnika.

Samo 5 stranica nazad.
Cepamo jedna te ista pitanja non stop u temama ništa novo.

imam situaciju jednu, imam supernova box paket vec tri godine skoro, router koji sam dobio u startu je Huawei F680 matori iz 2017 godine, tada star 4 godine, internet je bio opticki ako se secam 200/50 ili tako neka brzina ok, wifi solidan, ali posto zivim u kuci na dva sprata i router mi je na gornjem spratu, dole je vec slab bio signal za wifi, dvoriste nikako, pa sam uzeo kablom sproveo dole wifi router i resio taj problem, medjutim kada sam prosle godine presao na veci paket 1000/200(kasnije su podigli upload na 500) problem je sto je wifi jos slabiji pa sam morao da uzmem dodatni router da pokriva i moj sprat gore, nedavno zbog reorganizacije i izbacivanja ormara sam pomislio da bi bilo lepo da mi daju novi router koji dobijaju svi MTS korisnici i svi novi korisnici supernove sa 4 antene i mnogo jacim i wifi, nebrojano email-ova sam slao i nisu uopste hteli da mi zamene router koji na pola metra na mobilnom ne moze ni 250/50 da izvuce a kamoli u drugoj sobi gde je jos gori signal pa cak ni viber i bilo sta drugo se sporo ucitava, dakle posle svega toga sam im ja napisao da cu kupiti sam drugi router i da mi podese i kad sam kupio sa KP(ima mnogi prodaju MTS router sto ide na optiku) i poslao sam im da mi samo posalju podesavanja ili dodju da mi nameste, posla par razmenjenih poruka oni to navodno ne mogu da urade, mislim da li je moguce da je toliko veliki problem da se to namesti?ako se isti taj router daje novim korisnicima supernove sta je problem da se podesi za mene?cak i kad nisu hteli da mi zamene ovaj stari ja nabavim drugi i opet ne mogu da urade prostu stvar...nevernovatno!

Nov ruter dobijas u slucaju da tvoj prestane da radi ;)

To se zove radi-ali-je-krš 😁
tako je :) za manje brzine je bio dobar, za ove vece brzine treba noviji i bolji router, imam najskuplji njihov paket plus jos jedan broj u MTS, placam im tolike pare a ne mogu opremu adekvatnu da mi daju, nego moram da kupim sam dodatna svoja routera, nemam vise mesta gde da stavim ovaj na gornjem spratu

Kako se uopšte gleda na Supernova koji paket, brzinu neta imaš u paketu?
Nemaju nigde login na sajtu
Matori je to nešto potpisao nema on pojma šta

tako je :) za manje brzine je bio dobar, za ove vece brzine treba noviji i bolji router, imam najskuplji njihov paket plus jos jedan broj u MTS, placam im tolike pare a ne mogu opremu adekvatnu da mi daju, nego moram da kupim sam dodatna svoja routera, nemam vise mesta gde da stavim ovaj na gornjem spratu
Pročitaj ponovo Gilebovu poruku ali se skoncetriši.

Nisam, baš naprotiv. Pokušao čovek nešto indirektno da ti kaže.

Potez je daleko od idealnog ali izvagaj, par dana bez usluge (idealno možda i manje) ili ostatak UO sa lošim wifi.

Jeste bedak bez neta. Ja bio 2 dana bez usluge nedavno. Ne znam da li bi pomoglo da ti neko ko ima taj MTSov ruter kaže podešavanja pa ukucaš u tvoj koji si kupio ili to ne može tako? 🤔

Jeste bedak bez neta. Ja bio 2 dana bez usluge nedavno. Ne znam da li bi pomoglo da ti neko ko ima taj MTSov ruter kaže podešavanja pa ukucaš u tvoj koji si kupio ili to ne može tako? 🤔
mislim da ne moze, mozda bi pomogao neko ko ima supernova taj novi router hg8245w5-6t, jer se bas razlikuju podesavanja na mom routeri i na ovom

Na to sam i mislio. Ja imam hg8245w5-6t. User i pass na mom je superadmin/adminsuper. Probaj da pristupiš tvom pa da probamo sutra ako nesto može.

Napisah nedavno i na MTS temi. Krenuli su sa novom unapređenom Move platformom koju već sada nude novim korisnicima.
U budućnosti će ta Move platforma zameniti i Iris koji će ostati samo kod korisnika na bakru. Naravno biće to malo duži proces.
Arena 4K se testira.

Odakle to da novi korisnici imaju pristup novoj MOVE platformi? Onda bi trebalo da puste svima.

Nazad
Vrh Dno