imam situaciju jednu, imam supernova box paket vec tri godine skoro, router koji sam dobio u startu je Huawei F680 matori iz 2017 godine, tada star 4 godine, internet je bio opticki ako se secam 200/50 ili tako neka brzina ok, wifi solidan, ali posto zivim u kuci na dva sprata i router mi je na gornjem spratu, dole je vec slab bio signal za wifi, dvoriste nikako, pa sam uzeo kablom sproveo dole wifi router i resio taj problem, medjutim kada sam prosle godine presao na veci paket 1000/200(kasnije su podigli upload na 500) problem je sto je wifi jos slabiji pa sam morao da uzmem dodatni router da pokriva i moj sprat gore, nedavno zbog reorganizacije i izbacivanja ormara sam pomislio da bi bilo lepo da mi daju novi router koji dobijaju svi MTS korisnici i svi novi korisnici supernove sa 4 antene i mnogo jacim i wifi, nebrojano email-ova sam slao i nisu uopste hteli da mi zamene router koji na pola metra na mobilnom ne moze ni 250/50 da izvuce a kamoli u drugoj sobi gde je jos gori signal pa cak ni viber i bilo sta drugo se sporo ucitava, dakle posle svega toga sam im ja napisao da cu kupiti sam drugi router i da mi podese i kad sam kupio sa KP(ima mnogi prodaju MTS router sto ide na optiku) i poslao sam im da mi samo posalju podesavanja ili dodju da mi nameste, posla par razmenjenih poruka oni to navodno ne mogu da urade, mislim da li je moguce da je toliko veliki problem da se to namesti?ako se isti taj router daje novim korisnicima supernove sta je problem da se podesi za mene?cak i kad nisu hteli da mi zamene ovaj stari ja nabavim drugi i opet ne mogu da urade prostu stvar...nevernovatno!