Šta je novo?

Supernova (2024)

Verovatno je to.
Ne znam da li je nude samo novim korisnicima ili je nude i onim koji obnavljaju ugovor.

mislim da ne moze, mozda bi pomogao neko ko ima supernova taj novi router hg8245w5-6t, jer se bas razlikuju podesavanja na mom routeri i na ovom
Tvoj ruter je ZTE F680 i on prema specifikacijama ima isti WiFi kao Huawei hg8245w5-6t. Oba bi trebalo na 80MHz, sa klijentskim uređajem koji ima 2x2 MIMO da ostvare bar 550Mbps. Tako da što se telekoma tiče, tvoj ruter je isti kao i huawei, te će ga menjati jedino ako je pokvaren.

To se zove radi-ali-je-krš 😁
Poz!
Ja i dalje čekam rešenje problema oko rutera sa zakucavanjem,
a i počelo je da se dešava i sledeće:
Kada recimo izađeš iz kuće ili iz prostorije gde je glavni ruter, i kad se posle nekog vremena vratim u prostoriju gde je glavni ruter,
na telefonu nemam net sve dok ne idem na for get i dok se ne povežem ponovo na taj ruter i onda neta ima ponovo i kad recimo izađem iz kuće, i kad se vratim, onda je ista priča, poveže se al nema neta dok ne idem na for get i dok se ne povežem ponovo.
Probo sa isključivanjem i uključivanjem u struju, ništa.
Probo restart,
ništa.
Da li je ruter pri crkavanju ili je nešto drugo u pitanju?
Prekosinoć pričao sa operaterom,
Čovek mi reče da je ili ip adresa, ili ruter sam u pitanju.
To se zove radi-ali-je-krš 😁
Poz!
Ja i dalje čekam rešenje problema oko rutera sa zakucavanjem,
a i počelo je da se dešava i sledeće:
Kada recimo izađeš iz kuće ili iz prostorije gde je glavni ruter, i kad se posle nekog vremena vratim u prostoriju gde je glavni ruter,
na telefonu nemam net sve dok ne idem na for get i dok se ne povežem ponovo na taj ruter i onda neta ima ponovo i kad recimo izađem iz kuće, i kad se vratim, onda je ista priča, poveže se al nema neta dok ne idem na for get i dok se ne povežem ponovo.
Probo sa isključivanjem i uključivanjem u struu, ništa.
Ne puštaju svima, prvo novim korisnicima.
Ja samo čekam da srede sajt movengo-a

Korisnik MTS fiksnog je dobio ponudu dve godine besplatnog TV i interneta preko Supernova optike.Dostavio Sms podatke za ugovor,stavljeno je da ide urgentno, u međuvremenu vratio opremu za ADSL preko kojeg je kod drugog provajdera koristio internet ,medjutim niko se ne javlja za montažu,čovek nema net dve nedelje.Kome se obratiti,agenti nista konkretno ne znaju?Koliko se zapravo čeka kada treba izvršiti urgentno.

I ja sam tako cekao na montazu tri nedelje... Nemaju u Nisu dovoljno ekipa pa angazuju neke podekipe od drugih operatera (u mom slucaju konkretno NetNet) tako da samo mora da zove kol centar i bude uporan.

I ja sam tako cekao na montazu tri nedelje... Nemaju u Nisu dovoljno ekipa pa angazuju neke podekipe od drugih operatera (u mom slucaju konkretno NetNet) tako da samo mora da zove kol centar i bude uporan..
...i čekanje po pola sata za razgovor sa operaterom

mislim da vise nema u google play storu mislim da je izbacen sad ne mogu da ga nadem
Instalirao pre sat vremena na mi box. Nudi izbor vise operatera,prvi je Mts. Posle trazi login podatke. Ne prolaze ni sa mts-a ni sa Supenova naloga.

Instalirao pre sat vremena na mi box. Nudi izbor vise operatera,prvi je Mts. Posle trazi login podatke. Ne prolaze ni sa mts-a ni sa Supenova naloga.
link ako moze ? cisto samo da bacim pogled

Nasao normalno na GP

Da li i korisnici Supernove imaju pravo na aplikaciju ?
Kojim podacima se korisnik loguje ?
Imam Nove N 'go aplikaciju ali izgleda da nisu iste !?
Mozes da se ulogujes SAMO sa podacima za Supernova BiH...u Srbiji ovo ne funkcioniše...ni na jednom internet provajderu

Treba uskoro da raskinem ugovor sa sbb pa me interesuje da li ima svrhe ici na supernovu, koja je nesto jeftinija od mts-a, s obzirom na more problema opisanih na prethodnim stranama?

Kod mene ne prihvata, uz poruku: "Uređaj sa unesenim aktivacijskim kodom ne postoji".

Nazad
Vrh Dno