Muki.Beograd
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.11.2019
- Poena
- 235
Imaju arene, ali govorim da nemaju sve vraćanje unazad. O tome pišem. Tako da su sa te strane teški prevaranti.Orion ima sve Arene.
Imaju arene, ali govorim da nemaju sve vraćanje unazad. O tome pišem. Tako da su sa te strane teški prevaranti.Orion ima sve Arene.
Mislim da reč "prevaranti" nije baš odgovarajuća, zato što mislim da nigde nije naznačeno da svi kanali imaju opciju premotavanja.Imaju arene, ali govorim da nemaju sve vraćanje unazad. O tome pišem. Tako da su sa te strane teški prevaranti.
Ma daleko im lepa kuća... Tako da narode ko misli da ide u orion dobro, ali dobro razmislite što kolega @shamanNS kaže "zlorion" nije ni pogrešio nikad. Kad god sam ih pitao za eurosport i discovery, tako me slatko otkače ko oči da im vadim. Napominjem što dalje.Mislim da reč "prevaranti" nije baš odgovarajuća, zato što mislim da nigde nije naznačeno da svi kanali imaju opciju premotavanja.
Kao što je neko pomenuo Orion jedini trenutno ima akciju 50% na celu ugovornu obavezu, pa je možda to nekom veći prioritet u odnosu na premotavanje na svim, odnosno pojedinim kanalima.
Uglavnom izbor postoji, pa u zavisnosti kome šta odgovara, to i uzima.
Tako je, i šta imamo dalje reći, za njih = ništa.Imali si pre EUROSPORT i DISCOVERY ali ih već godinama nemaju. Verovatno im bilo skupo da nastave saradnju.
Koji on zna, ja znam? "ZLOrion" savršeno pristaje toj kompanija. I to tvrdim kao neko ko je njihov korisnik već skoro 4 godinepošto i on sam zna da nije odgovarajući![]()
Preko telefona danas@dzejdzej
Super plan 2 XL više ne postoji i njega bi trebalo da zameni Gpon super plan 2 XL i mislim da mu je cena oko 5100 dinara. Jel su ti napismeno ponudili tu cenu ?
Gde da nadjem agenta?yettel mozes da dobijes 12m po din + 18 paket mesecno preko agenta ili 9m po din + 18 paket
Je l dobijamo optiku do krajnjeg korisnika I 1000/500 internet?Meni odgovara ovaj Supernovin paket, do sada sam plaćao 3850 dinara mesečno sa internetom 400/200, dobijam povećanje brzine, HBO paket koji su mi bili ukinuli i za dve godine u proseku plaćam 3600 dinara mesečno, meni sasvim korektna ponuda, uz tri stb uređaja.
Pa dobro, nije losa brzina?@dzejdzej Dace ti Huawei HG8245W5-6T, preko kabla ce raditi oko 940/500Mbps, na wifi-ju oko 500/500Mbps (pored rutera).
Pobrkao si tabelu taj GPON migrira u super plan 2 xl i imaju ga na promociji verovatno za nove korisnike@dzejdzej
Super plan 2 XL više ne postoji i njega bi trebalo da zameni Gpon super plan 2 XL i mislim da mu je cena oko 5100 dinara. Jel su ti napismeno ponudili tu cenu ?
Ja sam dobio ponudu super plan 2 XL 2 godine 50% i prihvatio sam....bili pre 2 dana i instalirali sve,sleduju 3 uredjaja koja ti odaberes.Internet optika 1000/500 a imao sam 250/80 kada sam bio na exe.Ja sam pogrešio, cena sa ugovornim obavezom i bez računa je 4899, ova cena od 5199 je bez ugovorne obaveze. I treći stb uređaj daju gratis. Obzirom da nemam neku alternativu prihvatiću ponudu.
Pobrkao si tabelu taj GPON migrira u super plan 2 xl i imaju ga na promociji verovatno za nove korisnike
Dobio si 50% popusta na 2 god? A bio si Exe?Ja sam dobio ponudu super plan 2 XL 2 godine 50% i prihvatio sam....bili pre 2 dana i instalirali sve,sleduju 3 uredjaja koja ti odaberes.Internet optika 1000/500 a imao sam 250/80 kada sam bio na exe.
Postoji, ukucaj n sa navodnicima.Što ne mogu da instaliran Move n Go aplikaciju na iphone? Na App store aplikacija uopšte i ne postoji. Hvala unapred.
Što ne mogu da instaliran Move n Go aplikaciju na iphone? Na App store aplikacija uopšte i ne postoji. Hvala unapred.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari