Већа фреквенција веће слабљење сигнала, знам на аналогној кабловској кад повежеш телевизор са лошим дугачким каблом вхф одлична слика, 30. канал снег, 50. нема уопште.Izvinjavam se ako sam dosadan, ali pokušavam da rešim ovu jednačinu. Maločas uključim sestrin TV, RTS 1, na njenom TV-u signal 100%/80%, na mom TV-u signal 54%/5%.
Logičan zaključak bi bio da nešto nije u redu sa kablovima kod mene, ali nosio sam njen tv kod mene i taj njen TV radi normalno.
Sledeći logičan zakljucak bi bio da moj TV nije u redu. Sledeće što sam primetio jeste da jačina signala varira zavisno od KHZ. Oni kanali koji su na 700.000+ khz rade pikselizovano, seckaju itd, signal 50%/4%. Oni koji su na 650.000khz, imaju signal otprilike 50%/60% i rade normalno. Oni koji imaju ispod 600.000khz imaju signal 60/100%, rade normalno.
Sledeći logičan zaključak jeste da je došlo do nekih premetačina kanala od strane operatera, i da moj TV to ne podržava. TV je iz 2012-te god, Samsung ue40h5003ak. Konsultovao sam ChatGPT da li stariji televizori mogu da imaju problema sa tim višim frekventnim opsezima, i na osnovu mog modela televizora moguće je da bude problema.
Šta mislite o ovome? Da li da uopšte zovem da proveravaju signale?
Iskreno ne znam, globalni problem je nedostatak istih, zato globalno svi prelaze na ipv6 ili su totalno već prešli.A koliko realno košta statička ipv4 adresa može se zaključiti po ceni VPS mašina gde je uključena u jeftini paket od 5 evra mesečno zajedno sa virtuelnom mašinom. 😂
meni radi jos uvekI meni... šmrc...😢
Da, prvo sam procitao nekliko zadnjih strana, ali nisam nasao konkretan odgovor.Vrati se stranicu u nazad pa pogledaj, gospode...
Ne mogu ni da unosim podatke u polja.
https://apkcombo.com/downloader#package=com.mtssi.supernova&sdk=28&arches=armeabi-v7aima li neko apk move aplikacije za mobilne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari