Da, na novim paketima je tako. Ranije je bilo da se MOVE dodatno naplacuje a sada se podjednako tretira kao DVB-C STB/CAMJa imam jedan move boks i dva ci modula sa karticom, znači mogu jedan ci modul da vratim, a da uzmem jos jedan move bez dodatne naplate?
hahaha koji su oni ludacii mene su danas (27.05.2025) izbacili sa stare MOVE'N GO aplikacije za telefon. Nemam više pristup.
Dal je to provereno ,javi kako si prosoJa imam jedan move boks i dva ci modula sa karticom, znači mogu jedan ci modul da vratim, a da uzmem jos jedan move bez dodatne naplate?
tako su i meni pa su mi ukljucili opet sad sve radi normalnoPogasili su Move'N'Go & Move Smart
a sa njima i web OTT & korisnicki portal izgleda
Jel? Stare aplikacije? Sa starim kredencijalima? (Move'N'Go na mobilnim & Move Smart na TV)tako su i meni pa su mi ukljucili opet sad sve radi normalno
Још имаш 80/8 пакет, уз њега није ишао мув бокс ни гледање на компјутеру/телефону, не знам како је сад.
da stare appJel? Stare aplikacije? Sa starim kredencijalima? (Move'N'Go na mobilnim & Move Smart na TV)
Nova app im je samo "Move" i ima samo 1 slot za TV
Nece da povecaju brzinu bez uo na 2 godЈош имаш 80/8 пакет, уз њега није ишао мув бокс ни гледање на компјутеру/телефону, не знам како је сад.
Pitaj ga da uzme još jedan MOVE STB i da ti da (mesečno je 150 dinara ako je pod ugovornom obavezom)Trenutno koristim prijateljev nalog za stari move smart,da li se isplati da mu placam jza sledeci mesec jer su poceli da gase ili da uzmem neku drugu televiziju?
Korisnicima koji imaju samo fiksni daju besplatno internet i televiziju na adresi 2 godine, nije nikakva prevaraRođaka zvali iz Telekoma, ponudili besplatan Opt. internet i televiziju uz ugovor na 2 god, ne mora da produži nakon isteka ugovora. Nije imao do sada ništa iz Telekoma osim fiksnog 20 god. Internet je bio ADSL valjda Beotel. Šta mislite o ovome? U čemu je fora?
Da ali može i da se uzme DSL net i IPTV valjda, u zavisnosti od tehničkih mogućnostuZnam za istu situaciju.
Dobija se 200/200Mbps internet na optici.
Dobija se osnovna ne move televizija uz jedan CI modul ili DVB-C STB. Dodatni STB ili CI modul oko 200 dinara.
Fiksni nastavljaš da plaćaš 2 godine.
Potpisuje se zaseban ugovor za TV, zaseban za net, nije u pitanju nikakav SuperPlan.
Ne dobija se bilo kakav move TV, ni box ni slotovi ništa. Dobija se čista DVB-C televizija.
Fiksni oće da ostave na bakru. Ne zanima ih.
Nije tačno, uvek mogu da se demontiraju dve usluge a da ostane samo fiksniI ja sam to dobio u drugom stanu, od Supernove. U kući u kojoj živim sam to već iskoristio pre par godina.
Fora je u tome da nakon isteka ugovora možeš da nastaviš samo sa sve tri usluge ili ga raskineš. Meni u oba slučaja trebao samo net, druge opcije nula, tako da sam nastavio u kući Supernovu.
Da, usluge se dobijaju gratis na osnovu fiksnog telefona, a u zavisnosti od tehničkih mogućnosti kojom tehnologijom će iste raditi.Da ali može i da se uzme DSL net i IPTV valjda, u zavisnosti od tehničkih mogućnostu
Nije tačno, uvek mogu da se demontiraju dve usluge a da ostane samo fiksni
Jesi u pravu. Samo što je meni posle isteka trebao samo net a to nije moglo bez TV. Tako je bilo tada.Da ali može i da se uzme DSL net i IPTV valjda, u zavisnosti od tehničkih mogućnostu
Nije tačno, uvek mogu da se demontiraju dve usluge a da ostane samo fiksni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari