Šta je novo?

Supernova (2024)

Pa ja imam 2 ci modula i na jos 2 tv-a gledam preko mog android boxa. Nemam move box. Znaci kad ogranice app na jedan tv ja sam u problemu. Valjda ce neko da moduje tv applikaciju da je vidi kao mobilnu aplikaciju.

Ako imaš move stb, dobićeš sms ili mail sa podacima par dana pre migracije na novu platformu, ako nemaš move stb, onda ne mogu da te migriraju na novu platformu, radiće ti stara aplikacija.
Super. Još bolje. Taman će sve ovo da mi ostane... Screenshot_20250527-110102.png ...i Švedski-Akcioni osim Elite.

i mene su danas (27.05.2025) izbacili sa stare MOVE'N GO aplikacije za telefon. Nemam više pristup.
hahaha koji su oni ludaci :p mene malopre vratili na staru app MoveNGo kazu vas move box ne podrzava ovaj novi software koja luda kuca

Gledam Đokovića na Freestreams, bolja mi slika nego na Eurosport 2 na Move i stari i novi portal imaju užasnu sliku.

Pogasili su Move'N'Go & Move Smart
a sa njima i web OTT & korisnicki portal izgleda

Prilozi

• Supernova Korisnicki portal.jpg
    Supernova Korisnicki portal.jpg
    37.2 KB · Pregleda: 61
  • SupernovaOTT.jpg
    SupernovaOTT.jpg
    56.5 KB · Pregleda: 63
Још имаш 80/8 пакет, уз њега није ишао мув бокс ни гледање на компјутеру/телефону, не знам како је сад.
Nece da povecaju brzinu bez uo na 2 god

A o dalje niti iko zove niti resavaju u vezi wifi koji ne radi. Jos u petak sam prijavio a ne radi od srede definitivno ~ i pre toga zezao progresivno

Poslednja izmena:
Najjače je što neće da ti povećaju i ako hoćeš da platiš više, komedija.

Pa nije ja da hocu oni su sami digli cenu :p

Pa ne mislim bez ugovorne obaveze je veća cena logično ali da ti nešto hoćeš da platiš a da ti oni kažu ne može to je odličan biznis model. Bitno je da su davali po 12 meseci za dinar pa sad duguju brdo para, posle ove akvizicije sporta to će tek da se nakupi.

Trenutno koristim prijateljev nalog za stari move smart,da li se isplati da mu placam jza sledeci mesec jer su poceli da gase ili da uzmem neku drugu televiziju?

Rođaka zvali iz Telekoma, ponudili besplatan Opt. internet i televiziju uz ugovor na 2 god, ne mora da produži nakon isteka ugovora. Nije imao do sada ništa iz Telekoma osim fiksnog 20 god. Internet je bio ADSL valjda Beotel. Šta mislite o ovome? U čemu je fora?

Rođaka zvali iz Telekoma, ponudili besplatan Opt. internet i televiziju uz ugovor na 2 god, ne mora da produži nakon isteka ugovora. Nije imao do sada ništa iz Telekoma osim fiksnog 20 god. Internet je bio ADSL valjda Beotel. Šta mislite o ovome? U čemu je fora?
Korisnicima koji imaju samo fiksni daju besplatno internet i televiziju na adresi 2 godine, nije nikakva prevara

Pretpostavljam da očekuju da se navuče na dobar internet i televiziju i da posle produži da plaća? U tom zecu leži grm?
Da li je to Supernova ili Telekom?

I ja sam to dobio u drugom stanu, od Supernove. U kući u kojoj živim sam to već iskoristio pre par godina.
Fora je u tome da nakon isteka ugovora možeš da nastaviš samo sa sve tri usluge ili ga raskineš. Meni u oba slučaja trebao samo net, druge opcije nula, tako da sam nastavio u kući Supernovu.

Hvala. Kad ste vec tu da pitam nesto sto mene zanima. Imam pad kvaliteta signala na TV kanalima kada je najtoplije u toku dana. Slika pikselizuje i prekida, sada to nije na svim kanalima ali na ovim sa nacionalnom frek da. Da li je imao neko takvih problema? Pretpostavljam da je Coax kabl koji je montiran pre 15 god vec poceo da korodira ili sta vec pa utice vreme na njega. Da li je ikako moguce preci na otiku istog providera bez nekih komplikacija?

Znam za istu situaciju.

Dobija se 200/200Mbps internet na optici.
Dobija se osnovna ne move televizija uz jedan CI modul ili DVB-C STB. Dodatni STB ili CI modul oko 200 dinara.
Fiksni nastavljaš da plaćaš 2 godine.

Potpisuje se zaseban ugovor za TV, zaseban za net, nije u pitanju nikakav SuperPlan.
Ne dobija se bilo kakav move TV, ni box ni slotovi ništa. Dobija se čista DVB-C televizija.

Fiksni oće da ostave na bakru. Ne zanima ih.

Znam za istu situaciju.

Dobija se 200/200Mbps internet na optici.
Dobija se osnovna ne move televizija uz jedan CI modul ili DVB-C STB. Dodatni STB ili CI modul oko 200 dinara.
Fiksni nastavljaš da plaćaš 2 godine.

Potpisuje se zaseban ugovor za TV, zaseban za net, nije u pitanju nikakav SuperPlan.
Ne dobija se bilo kakav move TV, ni box ni slotovi ništa. Dobija se čista DVB-C televizija.

Fiksni oće da ostave na bakru. Ne zanima ih.
Da ali može i da se uzme DSL net i IPTV valjda, u zavisnosti od tehničkih mogućnostu
I ja sam to dobio u drugom stanu, od Supernove. U kući u kojoj živim sam to već iskoristio pre par godina.
Fora je u tome da nakon isteka ugovora možeš da nastaviš samo sa sve tri usluge ili ga raskineš. Meni u oba slučaja trebao samo net, druge opcije nula, tako da sam nastavio u kući Supernovu.
Nije tačno, uvek mogu da se demontiraju dve usluge a da ostane samo fiksni

Da ali može i da se uzme DSL net i IPTV valjda, u zavisnosti od tehničkih mogućnostu

Da, usluge se dobijaju gratis na osnovu fiksnog telefona, a u zavisnosti od tehničkih mogućnosti kojom tehnologijom će iste raditi.
Ovde je uslov da na taj fiksni broj u zadnjih 12. meseci nije postojala ni jedna usluga, net/tv.

Mogu da se demontiraju jedna ili više usluga, ali usluge koje ostaju aktivne na njih ide novi ugovor od 2. godine.

Jesi u pravu. Samo što je meni posle isteka trebao samo net a to nije moglo bez TV. Tako je bilo tada.
Ako sada bude moglo da posle isteka ostane samo net i fiksni, top.

Nazad
Vrh Dno