Šta je novo?

Supernova (2024)

Novi naslovi u HBO OD-u na Move aplikaciji su u HD-u i imaju izbor titlova između sr, eng i mk :)

Uspeo, ovde kada se izabere Telekom idem na TAB pa onda ručno upis i tako radi, ne može mišem da se klikne niti radi Copy/Paste opcije.
Ko ovo programira dal je normalan :eek:

Da, može maksimalno 5 ukupno (računajući i obične DVB-C STB i CA Module) i više nema razlike u ceni između MOVE STB i DVB-C STB/CAM. Uglavnom su 2 besplatna (zavisi od paketa) a svaki sledeći 150 dinara mesečno
Max 4 na HFC, max 5 na GPON II.

Ovo preko telefona kad ih cimas jako teska prica. Mora se ode u lokal i tamo da ih zajases da bi se nakanili.

Meni su bez problema dali 5 na HFC
Moram sebe da ispravim. sada vidim da su na sajtu promenili i piše sledeće: "Takođe, besplatno vam je na raspolaganju i jedan dodatni STB/CAM/MOVE uređaj. Po jednom zaključenom ugovoru korisnik može, na korišćenje, dobiti najviše 4 STB/CAM/MOVE uređaja.", sada je 4 uređaja max po priključku, nezavisno od tehnologije.
Ne znam kako si ti mogao da dobiješ 5 uređaja. :)

Moram sebe da ispravim. sada vidim da su na sajtu promenili i piše sledeće: "Takođe, besplatno vam je na raspolaganju i jedan dodatni STB/CAM/MOVE uređaj. Po jednom zaključenom ugovoru korisnik može, na korišćenje, dobiti najviše 4 STB/CAM/MOVE uređaja.", sada je 4 uređaja max po priključku, nezavisno od tehnologije.
Kad sam podnosio zahtev za dodatni preko kontakt centra opereterka je podnela zahtev i nije rekla da postoji ogranicenje na 4, zacudili su se i monteri kako imam 4 a podnet je zahtev za petu ali nisu odbili da instaliraju i peti

Ček, gase ladno staru app, a nisu svima obezbedili novu?

Kako ja da napravim nalog za novu app, kad još uvek nemam novu šifru korisnika, koja je potrebna za logovanje na moj mts.

Ako imaš move stb, dobićeš sms ili mail sa podacima par dana pre migracije na novu platformu, ako nemaš move stb, onda ne mogu da te migriraju na novu platformu, radiće ti stara aplikacija.

Po jednom zaključenom ugovoru korisnik može, na korišćenje, dobiti najviše 4 STB/CAM/MOVE uređaja.", sada je 4 uređaja max po priključku, nezavisno od tehnologije.
Čekaj drug, de meni pojasni. Imam 1 Supernova MOWE BOX UREĐAJ i sad mogu da tražim besplatano još 3 MOW-BOX UREĐAJA, jel to tako?
Ili sam ja loše razumeo?
Hvala unapred na odgovoru i pojašnjenju! 👍🙋🏻‍♂️

Ako imaš move stb, dobićeš sms ili mail sa podacima par dana pre migracije na novu platformu, ako nemaš move stb, onda ne mogu da te migriraju na novu platformu, radiće ti stara aplikacija.
Ček ček zar gase svima staru aplikaciju ili samo onima koji su migrirani?
Ima da ih smaram dok ne reše veb okruženje...
Movetv.ba je baš lepo urađen.
Netacno ja Sam prebacen na moj mts nalog odavno i od proslog ponedeljka ne mogu da mi aktiviraju tu novu platformu MOVE 😊sms ili email nije stiglo jos uvek a proces prebacivanje navodno je pocelo vec totalno neozbiljno Ako mene pitas. Neko je pisao da mu je ugasen Move Smart app verovatno jer se neko nasao pametan kao I kod mene neko je ugasio move'n'go nalog morate zvati da vam aktiviraju opet

Netacno ja Sam prebacen na moj mts nalog odavno i od proslog ponedeljka ne mogu da mi aktiviraju tu novu platformu MOVE 😊sms ili email nije stiglo jos uvek a proces prebacivanje navodno je pocelo vec totalno neozbiljno Ako mene pitas. Neko je pisao da mu je ugasen Move Smart app verovatno jer se neko nasao pametan kao I kod mene neko je ugasio move'n'go nalog morate zvati da vam aktiviraju opet
Meni juce ugasili move and go nalog stari nalog , nema na Mobilni ,Pc, Android box
Ali sad se logujem sa nov nalog Mts , ako je to to ili gresim , bitno da imam opet na Mobilni ,Pc, Android box

Čekaj drug, de meni pojasni. Imam 1 Supernova MOWE BOX UREĐAJ i sad mogu da tražim besplatano još 3 MOW-BOX UREĐAJA, jel to tako?
Ili sam ja loše razumeo?
Hvala unapred na odgovoru i pojašnjenju! 👍🙋🏻‍♂️
Ne možeš besplatno, imaš pravo 2 STB besplatno a svaki sledeci se doplacuje 150 dinara mesecno

Ili sam ja loše razumeo?
Hvala unapred na odgovoru i pojašnjenju! 👍🙋🏻‍♂
Jedan je besplatan, dolazi po ugovoru move stb, svaki naredni do 4 se doplaćuje.
Pozdrav.

Ako nisi pod ugovorom 300 din naplacuju jednu onu zelenu crypto karticu

Kod mene je na 4150 jos 600 za dve

Tačno tako.
Ali možeš da imaš i 4x move stb gde će ti se ova 3 naplaćivati, u tom slučaju drugi uređaj nije više besplatan.

Upravo sam obavio razgovor sa operaterima SUPERNOVA, zvali su me pošto sam najavio problem koji će se pojaviti sa gašenjem stare AP.
Elem, ja imam SUPER PLAN 2
Februara sam produžio ugovor i dobio
12 MESECA UPOLA CENE I OSTALA 12 MESECA PUNA CENA.
Problem je što imam 3 TV uređaja od kojih je jedan ANDROID TV, na drugom TV gledam preko SUPERNOVA MOW-BOX, uređaja, a na 3-ćem TV gledam preko MODOVANOG MUW BOXA.
Samim tim kad ugase staru AP ostajem samo sa 2 TV-a i (SET-TOP*BOX UREĐAJA).... koga i ne koristim.....
SAD, oni mi kažu da mogu da vratim-razdužim SET-TOP-BOX i daće mi MOWE BOX jel mi sleduju 2 besplatno i tako bi pokrio taj 1-TV na kojim sa novom AP NEMAM mogućnost da gledam tj vraćam tv-program unazad...

Uffff ala sam ga ZAKOMPLIKOVAO... valjda ćete me shvatiti?? 😁😁☝️

Sve je jasno, sleduju nam po dva move boksa bez dodatne naplate.

U Super PLAN paketima je besplatan jedan osnovni i jedan dodatni, a imas pravo na ukupno 4
BAŠ ☝️☝️☝️tako, tako su mi upravo rekli. Ja imam SUPER PLAN 2 i 1 osnovni i 1 dodatni su mi BESPLATNI. Tako da ću uzeti još jedan MUVE BOX i imaću 2 samim tim rešavam dva tv da mogu da gledam.... A pošto mi je 3-TV Android na njemu imam novu AP i već je koristim i u sistemu se vidi taj 1 tv... i videće se 2 MUV BOX Supernova uređaja, i to je to bar mi tako REKOŠE MALOPRE OVI IZ KORISNIČKO PODRŠKE. 😮‍💨😮‍💨😮‍💨

Ja imam jedan move boks i dva ci modula sa karticom, znači mogu jedan ci modul da vratim, a da uzmem jos jedan move bez dodatne naplate?

Nazad
Vrh Dno