meni jos uvek ne zele da zamene ruter jer su u ovih godinu dana imali izgovor da nemam opravdanje za zamenu, sad kad mi je isticao ugovor stavljaju su u sistem ali su me zvali sa terena kao da nemaju rutera tih, cak su bili jednom i doneli isti kao moj(stari ZTE iz 2017) iako placam najjaci box 4 paket ili kako se vec zove super plan oni nisu u stanju da zamene uredjaj koji daje ocajan WiFi signal, ugovor mi je istekao, vise puta su me zvali da produzim uz neke uslove sa popustom max su davali 50% na 3 meseca ja sam rekao da je to ok ali da mi se zameni router i nista od toga, posto mi je ugovor istekao prosle nedelje, mobilni broj sam vec prebacio u Yettel i sad cu videti sta cu sa ovim ostalim, sramota, 2 godine sam placao punu cenu najjaceg paketa plus uzeo skup uredjaj preko njih na rate plus imam jos jedan broj sve na moje ime, ocajno iskustvo kako se ponasaju prema starim korisnicima, ne trazim kule i gradove, trazim samo adekvatnu opremu kao sto je router sa slike iznad koji vec daju sigurno duze od godinu dana novim korisnicima supernova