Šta je novo?

Supernova (2024/2025)

Probao sam isped poste i banke povezuje sa lagano bez problema. Ni ni caletovom ni komsijinom fonu isto nece ista fora. Al ovo je sad novina da se pojavi samo nakon ne i restarta na cackalicu od 10 sekundi nego i samog vadjenja punjaca iz zida na 30ak sek.

A bas me zanima koliko ce i to da radi dok ne nestane samo kao i uvek.

Poslednja izmena:
Bezbroj puta i oni i ja sam, ali ovo sad je novina koja je na snazi od oko 23:36 sinoc :)

Downgrade se bag malko trenutno.

Ma mislim na bilo sta drugo osim restarta...sada kapiram sto te kuliraju iz supernove :)

Pa probao sam one tvoje parametre kao i od only-ja. To je jedini put da sam cackao te stvari pa je kontam mozda to malko "odglavilo" modem i njegovo brljavljenje.

@Alister Ne moze da nadje ip adresu ni na jednom od 4 telefona koja sam probao. I ne odasilje wifi.

Ovako mi je podesno

Pogledajte prilog 510204
Isti problem imas kao i ja, tj koji sam imao do pre ~4 dana kada se nekom magijom sve vratilo u normalu. A sve je počelo zamenom crklog adaptera.
Ti imaš wifi ali samo 2.4GHz trenutno, idi na Primary network i tu ćeš moći da ispodešavaš sve ali naravno, iz nepoznatog magičnog razloga, 5GHz nemaš uopšte, i kao što vidiš nema ga u interfejsu modema.
Kako da to vratiš - ne znam. Ni sam ne znam šta je meni rešilo problem, primetio sam sasvim slučajno da mi 5ghz radi i logovao se na modem, vidim da mu je uptime nekih 4 dana i to je sve, da li se restartovao sam, neko iz supernove ili viša sila, pitanje je.

Kad se vec spominje TC7210, zna li neko da li je moguće, i kako, promeniti DNS na modemu?
Sve nalazim al te opcije nema nigde.

@Alister pisao sam gore vec da jesam pokusavao oba vasa predloga i da je to mozda malo "otkravilo" i prodrmalo modem bar trenutno. Jer nakon sto to nije uspelo i odradio sam sam reset na dugme povratilo se u ovom za sada nekakvom poboljsanju.

Vrh Dno