Šta je novo?

Supernova (2024/2025)

Samo oni nemaju nove modeme i ako zamene, tako da je to uvek macka u dzaku

Meni radi odlicno kabal ali wifi je na aparatima

A i to sto se prave ludi da mi dignu upload sa 8 na 10 . 🙄 nista bez "poslovnice" i napinjanja tamo i aroganije do granice neprijatnosti.
mozda i imas 10, i meni izbacuje nekad (18.nesto) a kad gledam u task manager na pc vidim da koristi 20 cak i vise od 20.

^ ta likusa sto mi "digla" na tih nekih 95 mbs me je lagano slagala! da je podigla na 100/10. Aj to 95 u redu nego pozovem sutra prekosutra i pitam da lik proveri koliko mi je paket ~ veli 100/8

Skymaster izgleda ide u penziju, trebalo bi umesto njega da pocnu da dele neki EKT boks.

Jedino gde vidim je pod network - wan - pa dole wan connection type na static IP ... ali :D
ali treba mi DHCP :D bas su dosta toga zakljucali. Navodno je ova opcija i mnoge druge normalno dostupna sa drugim firmware, a ovaj sto imamo na modemu je navodno osakacen. Makar tako internet kaze.

Znaci konacno resenje je da kupim drugi modem predpostavljam i nakacim ga iza TC, koji prethodno prebacim u Bridge mode?

Opa, nisam to znao. Jel radio ko? Kako za podešavanja posle, jel sve radi "out of the box"?
Vidim da je 7210 partially supported.

Nisam siguran, mislim da ako se zameni software, modem će posle nekog vremena da sam vrati na njihovu verziju, čim cmts proveri modem.
Ali ne mogu sa sigurnošću ovo da tvrdim.

2x zvao za smetnje neta tj download je 45 a treba da bude oko 600.2x daljinski popravljaju,epilog....posle 24h nestanak unterneta u toku dana,noci...ujutru se sve vrati i proradi i opet brzina DL 45 😂😂 Da li je realno?
Da nije taj njihov modem u pitanju ,nov montiran pre tacno 1g...ili je nesto drugo?Iskreno,smorio sam se sa njima...

Vrh Dno