Alister
Nenadmašan
- Učlanjen(a)
- 17.07.2001
- Poena
- 2,395
na TC 7200 mozes, a na TC 7210 nemas ...jedino ako su kojim slucajem nekim firmaware ubacili ?možeš da biraš, jednostavno isključiš mrežu koju ne želiš- opcija enabled-disabled
na TC 7200 mozes, a na TC 7210 nemas ...jedino ako su kojim slucajem nekim firmaware ubacili ?možeš da biraš, jednostavno isključiš mrežu koju ne želiš- opcija enabled-disabled
Trazicu tc7210. Od kad je ovaj.. kad su krenuli 2019? plus nije ni tad bio nov.Kupi neki ok ruter i rešićeš taj problem.
mozda i imas 10, i meni izbacuje nekad (18.nesto) a kad gledam u task manager na pc vidim da koristi 20 cak i vise od 20.Samo oni nemaju nove modeme i ako zamene, tako da je to uvek macka u dzaku
Meni radi odlicno kabal ali wifi je na aparatima
A i to sto se prave ludi da mi dignu upload sa 8 na 10 . 🙄 nista bez "poslovnice" i napinjanja tamo i aroganije do granice neprijatnosti.
Nasao sam neku sliku na net-u i u pravu ste, moze da se iskljuci ... izvinjavam se na dezinformacijiPogledajte prilog 510265 ja imam 7210 i ima![]()

Ne vidim poentu, zasto ne bi davali MOVE STB kad je sad ista cenaSkymaster izgleda ide u penziju, trebalo bi umesto njega da pocnu da dele neki EKT boks.
Ne znam jos detalje, slikacu ako ih dobijemo u ponedeljak.Može neka slika?
Ne razumem tacno sta hoces da kazes, ista cena cega?Ne vidim poentu, zasto ne bi davali MOVE STB kad je sad ista cena
Davaće i MOVE STB onima koji traže, koji imaju potrebe za njim, a obične STB uređaje daju onima koji imaju samo TV uslugu.Ne vidim poentu, zasto ne bi davali MOVE STB kad je sad ista cena
ali treba mi DHCPJedino gde vidim je pod network - wan - pa dole wan connection type na static IP ... ali![]()
Kako misliš to da izvedeš?Znaci konacno resenje je da kupim drugi modem predpostavljam i nakacim ga iza TC, koji prethodno prebacim u Bridge mode?
Pojma nemam za sad, ali trebalo bi da je to ultimativno rešenje jer sa trenutnim firmware nema šanse da se odradi šta hoću a fw ne mogu da menjam.Kako misliš to da izvedeš?![]()
Kod mene je ovako:Firmware moze da se menja.
![]()
GitHub - Nik014/bcm2-utils at tc7210
Utilities for Broadcom-based cable modems. Contribute to Nik014/bcm2-utils development by creating an account on GitHub.github.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari