Šta je novo?

Supernova (2024)

Jel ima neko apk za novi move da probam da instaliram na modovanom iris boxu,android verzija 8.0

Jel resio neko frku sa slotovima za TV?
Ja 2 smart televizora, uskoro pazarim treci, kad ono cvrc, samo 1 TV moze... Uzas

Jel resio neko frku sa slotovima za TV?
Ja 2 smart televizora, uskoro pazarim treci, kad ono cvrc, samo 1 TV moze... Uzas
Ja sam poslao preko 15 maila, i rekli su mi da se niko nije zalio na to :D mada to samo da me otkace, kad sam bio uporan, na kraju rekli mozete da raskinete, sad ne znam da li je pametno da ih spamujemo cesto.

Ja sam poslao preko 15 maila, i rekli su mi da se niko nije zalio na to :D mada to samo da me otkace, kad sam bio uporan, na kraju rekli mozete da raskinete, sad ne znam da li je pametno da ih spamujemo cesto.
Ma nisam mislio na raskid, nego da li je neko dobio da moze 2 televizora ili vise lol

Ide gas.. kako se povecava cena xd glodaarizaacija :) ne dizu brzine gase kanale. To je valjda zbog te arene i sport kluba.

12333.jpg

Zamisli da imaju tu hrabrost da kazu da se niko ne zali na smanjen broj uredjaja 😅
U kojoj zemlji zive ti agenti, koje usluge oni koriste? I sami znaju da ne valja sve ovo ali izgleda da sve rade za sitne plate

Jedino mi je jedan operater iz Nisa bas smo dugo pricali, kaze da ne vidi razlog zbog cega ne bi moglo, i da je tek pocetak nove app, da im radi neka firma da nisu oni zaduzeni, ali ne znam sta mozemo uraditi, ovo je stvarno glupo.

Jedino mi je jedan operater iz Nisa bas smo dugo pricali, kaze da ne vidi razlog zbog cega ne bi moglo, i da je tek pocetak nove app, da im radi neka firma da nisu oni zaduzeni, ali ne znam sta mozemo uraditi, ovo je stvarno glupo.
Meni se javila neka glu*** kada sam zvao, kaze ne moze... Nego lepo da se vratim u kameno doba i da razvlacim kablove po kuci kao ***** i kacim njihova STB go***
Van pameti, za sta postoje smart televizori, sa ugradjenim wi-fi, totalna debilana... Jos kao mozete na 3 mobilna uredjaja... Jeste sedecu kuci, i gledacu televiziju na mobilnom...

Smara sto ne pamti login podatke.
Pamti na Chrome kod mene.

Inače ne znam da li je ovaj ili stari intefejs gori. Stari mi je ipak bio bolji jer je stream radio i dok sam u drugim prozorima pa mogu da slušam prenos ili nešto, sad mi pauzira.
I dalje nema premotavanja niti bilo kakve upotrebe tastature kao da ne postoji na računaru ista.
Premotavanje na ekranu je mučno jer je ikona za pauziranje na samom klizaču pa ne možeš da ga prevučeš gde hoćeš jer samo pauzira i ne može da se pomeri.
Ne postoji ikona za fullscreen pa jedino sa F11 može da se gleda na celom ekranu.
Kakvi majmuni, majko božja 🤦‍♂️

EON je i dalje zakon za ovo.

Šta ovo ugasiše i portal i move n go app, gdje da se ulogujem sad, meni ne može ni ovaj apk file niti ovaj novi portal, na ovom portalu uopšte ne mogu da upišem login podatke? Ima li neko drugi apk, ne znam da nije radi Androida 15? Btw u Bosni koristim.
Edit: Vidim ne radi više ni ova apk za Android TV, ja debila šta uradiše

Na novi portal kad izaberes Telekom Srbija (ili sta kod tebe imas) pretisni TAB taster i on prebaci na login polje pa ukucaj, ne radi ni copy/paste pa onda opet TAB za sifru.

Šta ovo ugasiše i portal i move n go app, gdje da se ulogujem sad, meni ne može ni ovaj apk file niti ovaj novi portal, na ovom portalu uopšte ne mogu da upišem login podatke? Ima li neko drugi apk, ne znam da nije radi Androida 15? Btw u Bosni koristim.
Edit: Vidim ne radi više ni ova apk za Android TV, ja debila šta uradiše
Za kolegu bosanca: https://movetv.ba/

Zasto u ovoj aplikaciji sa Trgovine play nema Supernova Srbija, inace sam u BiH, hoce li je biti ako prebacim vpn u Srbiju.

Mobilna apk sa air mišem baš dobro i brzo radi na android boksu.

Prilozi

• 20250531_075514.jpg
    20250531_075514.jpg
    175.1 KB · Pregleda: 77
  • 20250531_075533.jpg
    20250531_075533.jpg
    277.3 KB · Pregleda: 76
Zanima me da li se još uvek može odjaviti fiksni telefon kod Supernove/ Telekoma?
U pitanju je IP telefon.

Za ove mobilne slotove jedina upotrebljiva varijanta je da sa mobilnog kastujem move aplikaciju na Mi Box.
Gledanje iz brovzera ili sa move aplikacije za mobilni na Mi TV boksu je neupotrebljivo.

Zanima me da li se još uvek može odjaviti fiksni telefon kod Supernove/ Telekoma?
U pitanju je IP telefon.
Po isteku ugovorne obaveze možeš da se opredeliš za (niži) paket bez fiksnog, odeš u mts i razdužiš telefon. U tom slučaju najbolje podnesi zahtev za raskid. Kada te budu zvali, pregovaraj, odbij prvu i prihvati drugu telefonsku ponudu za obnovu. Svaka promena usluge u toku postojeće ugovorne obaveze zahteva novu dvogodišnju ugovornu obavezu za cenovno istovetni ili skuplji paket.

meni radi jos uvek

Kod mene nema nikakve promene. Radi sve kao i ranije, cak se ni move box nije azurirao.

I kod mene ukinata.
Instalirao Move na jednom Android televizoru. Kad sam probao da instaliram i na drugom Android televizoru, kaže mi da sam popunio sve slotove.
Imam fizički Move box, jedan Android TV i jedan mobilni telefon. To je to izgleda.
Takođe, imao sam sve kanale otključane a sad su zaključani, 4K, filmski, apolon, radio stanice, XXX....
Jel ima svrhe da se žalim jer kad sam potpisivao ugovor imao sam taj Max TV paket a sada mi pola stvari zaključano ?
Super Plan 3M je paket sada. Kad je Decembra 2024. bilo obaveštenje da ću biti migriran na novi paket, pisao sam im da nisam saglasan sa promenama uslova i odgovorili su mi da da isteka ugovorne obaveze, nastavljam da koristim usluge bez promene cene i uslova.
Naravno, to su "zaboravili" pa su mi zadnja 2 računa, kao i mnogima ovde na forumu, stigla uvećana i onda sam morao da se žalim da bi uradili korekciju.
I kod mene za sada sve radi na Move Smart... Screenshot_20250527-110102.png Radi čak i Švedski-Akcioni paket osim Elite. I to na dva televizora. Inače,nemam Move STB.

Da li se moze online poruciti dodatni move box ili moram da idem u poslovnicu?
Bas su sj..bali stvar sa ogranicavanjem na jednu aplikaciju za tv....

Nazad
Vrh Dno