Ali su najači sa ovim obaveštenjima.
Na sajtu mts-a i Supernove stoje samo obaveštenja da se korisnici mogu dodatno informisati na sajtu, ali na sajtu od informacije i detaljnog opisa kome i koliko poskupljuje ni traga ni glasa...!
Pogledajte prilog 427246
Pogledajte prilog 427247
Jel moze da se raskine ugovor na osnovu ovoga?
Da se ponovim:
Radi se o tome da
svi i do slovce
svi korisnici mts i supernova usluga od 1.3.2023. prelaze na trenutno aktuelne pakete mts-a. Migracija se vrši po šemi koja je objavljena na sajtu mts-a i supernova u delu cenovnici.
Ako imate paket iz
trenutno aktuelne ponude onda za vas
nema poskupljenja.
Ako imate
ranije zaključen ugovor po cenama koje nisu
trenutno aktuelne, vas
silom prebacuju na ekvivalentni
paket iz trenutne ponude, po
uglavnom većim cenama.
Da li za vas sledi poskupljenje - zavisi od gore navedenog i
nema veze da li ste pod
ugovornom obavezom ili je ista
istekla.
Na osnovu člana 131 zakona o elektronskim komunikacijama, korisnik kome operater jednostrano značajno promeni uslove prethodno zaključenog ugovora, a koje su na štetu korisnika (u ovom slučaju povećanje cene) ima pravo na
raskid ugovora bez
ikakvih naknada i posledica u roku od 30 dana od
objavljivanja najave promene uslova koje operater mora da objavi
30 dana pre stupanja na snagu promena.
Ovaj vremenski period
od 30 dana pre stupanja na snagu promena je
ključan.
Kada promene stupe na snagu
korisnik nema nikakva prava.
Ukratko, sada, u toku februara ako se ne slažete sa promenom uslova (cena), treba da reagujete, nikako posle 1.3. a naročito nikako kad vam stigne uvećan račun.
Po nekom tumačenju -
važe svi popusti i primenjuju se
na nove cene, ali ovo uzmite sa ogromnom
rezervom. Treba sačekati, ali mislim da će biti tako. Važiće ugovoreni popusti - na nove cene.
Za ovo što sam pisao u prethodnim postovima sam siguran. Čak sam među prvima naslućivao šta se dešava i čuo neka šuškanja na tu temu. Sada je potvrđeno sve to što sam pretpostavljao i izneo još 1. februara prepodne.