Dodjes mi 100 markebla bla bla, bla bla bla, aj u 100 "marki" da niko neće da raskine ugovor zbog poskupljenja.
kapiram da svima nama treba net i tv pa niko neće ni da raskida jer i kod drugih operatera nije ništa bolje (i oni su digli cene)
samo bezveze gušite forum već par stranica kao da ništa u ovoj državi ne poskupljuje osim telekomunikacionih usluga
aj u zdravlje pa se kuckamo posle prvog marta "sa svima koji raskidate ugovor" 🍺 🍻
Kako se resetuje GLUPI BOX...jel iz menija uređaja tj podešavanje ili?? 😁🙋🏻♂️Resetuj box. Meni se dešava da se uređaj tako zaglupi i interfejs se smanji i prikazuje se samo u gornem levom uglu, posle reseta se vrati u normalu.
Poskupeće i taj SN net i mts box, pozovi i pitaj tačno za oba slučsja koja će biti nova cena.Dodjes mi 100 marke. Ja sam imao net 100/10 i dobio u maju 2022 gratis tv po ceni neta koji je 2000d. Ako mi povecanu cenu istog dana podnosim zahtev za raskid usluge. Imam i optiku MTS-a na drugoj adresi gde sam letos dobio 18m po dinar. Ako i to povecanu i tamo istog dana podnosim zahtev za raskid usluge. Uzecu druge provajdere makar bili i skuplji.
Hvala na odgovoru poglacias, i na informaciji na prethodnoj stranici!@Mission_AD pročitaj poslednjih par strana ove teme. U principu nije zabranjeno, ali korisnik koji se ne slaže ima pravo na raskid ugovora bez posledica.
Ali jeste, baš gledam, 100% i jačina i kvalitet na oba TV-a. Samo na jednom nema problema, na drugom ima, preko dana je i ok, ali uveče...Sigurno nije dobar kvalitet signala cim imas kockice.
TV ne daje realnu jačinu signala, mora se proveriti sa njihovim mernim instrumentom. Pretpostavljam da je coax kabal do tog tv-a loš.Jel moguće da TV pikselizuje sliku zbog toga što je loš coax kabl iako su signal i jačina na 100%? Imam dva TV-a na spratu i na jednom uveče RTS 1 i uglavnom HD kanali dosta pikselizuju, nekad i po 10-15 min bez prestanka, a na drugom TV ništa (na tom drugom su Supernova monteri i menjali i stavili nov koaksijalac).
Da, preporucio bi da to probasNajlakše je rokada kablova od TV-a da bi utvrdio je li kabl problem.
@Mr_Cojko , jel' si možda uspeo arhivirati ovaj link preko stranica kao archive.org ili archive.ph?Naravno da bi trebalo da ima, a činjenica je da to nisu napisali. Poslao sam im mail na koji ne odgovaraju, u korisničkom centru nemaju pojma, što sve ukazuje na to da od korisnika žele da sakriju tu informaciju, ili da ni oni ne znaju šta da rade.
Evo i informacije sa Telesrbija portala pre nego što je obrisana:
jel ovo za posklupljenje isto vazi i za korisnike koji imaju ugovor i promociju 25 godina MTS-a? Hvala.Ako povećaju cenu u toku UO, korisnik ima pravo da raskine ugovor pre isteka UO, bez plaćanja penala.
Problematično je što mts/Supernova izbegavaju da direktno i nedvosmisleno obaveste korisnike da će im povećati cenu mesečne pretplate.
Dodali su neko nejasno obaveštenje na kraju sms poruke, kao i na mts sajtu, ali u tom obaveštenju ne spominju direktno poskupljenje. Ovo liči ma obmanu korisnika.
Ko bude pokrenuo raskid zbog poskupljenja, neka to uradi pre prvog marta, najbolje u pisanoj formi da preda u poslovnici u 2 primerka, jedan overen primerak da zadrži, a kao razlog neka napiše da se ne slaže sa poskupljenjem.
Važi i za one koje imaju bilo kakve benefite, tj. nastaviće da ih koriste u okviru paketa predviđenog šemom migracije. Konkretno na mom primeru, imam 18 meseci za 1 dinar i prelazim sa gpon Super Plan 2S 2023 v1 na v2 i razlika je u 5mb/s većoj upload brzini, odnosno 50 dinara višoj ceni tokom UO pa ću ostati saglasan sa promenama, jer mi idu u korist.jel ovo za posklupljenje isto vazi i za korisnike koji imaju ugovor i promociju 25 godina MTS-a? Hvala.
He,he, i meni.Stigao mi racun,uvecan,a odjavio sam HBO 14,jan.Ja ih zovem da pitam sta to naplacuju,pa kao niste otkazali....Aman jesam otkazao,pa zasto ste mi onda iskljucili HBO posle par dana ako nisam otkazao???I kao nesto proverava...na kraju,ne moram da placam sad nista,nego da cekam da mi jave,tako nesto.Stigao mi je na mejl račun za januar. Imao sam onu promociju što je važila do 15. januara za HBO paket: https://mojasupernova.mts.rs/a1643/Vesti/Novosti/HBO-na-poklon-tri-meseca.html
Nazvao sam ih 13. januara i odjavio uslugu. Oni su je isključili tek 17. Sad su mi na računu naplatili taj HBO 363 dinara:
za 50 rsd ne bih pravio problem lol izgleda da ce da mi stave 4799 rsd da placam po punoj ceniVaži i za one koje imaju bilo kakve benefite, tj. nastaviće da ih koriste u okviru paketa predviđenog šemom migracije. Konkretno na mom primeru, imam 18 meseci za 1 dinar i prelazim sa gpon Super Plan 2S 2023 v1 na v2 i razlika je u 5mb/s većoj upload brzini, odnosno 50 dinara višoj ceni tokom UO pa ću ostati saglasan sa promenama, jer mi idu u korist.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari