Pa sigurno Vučićevićev Informer 😄😄Prebacili RTV 1 sa pozicije 3 na poziciju 53, šta li će se sad naći na poziciji 3? 🤔
Znači,po novom cenovniku paket Super Plan 3L (Fix+Net+TV) će od aprila da se plaća za 100 dinara više...Zavukli je tako da je čovek ne može naći:
Matrica migracije i lista starih paketa usluga:
![]()
Korisnička podrška: Dokumenti i uputstva za privatne korisnike | Moja Supernova
Dostupno na našem sajtu za sve postojeće i buduće korisnike! Preuzmi u PDF formatu sva važna Supernova dokumenta - uputstva, pravilnike, cenovnike, ugovore!mojasupernova.mts.rs
Pa puta minimum jedno 1 500 000 korisnika (u svim Telekom Srbija uslugama) sve ukupno to mu dodje 150 000 000 dinara, što mu dodje 1 280 000 evra na mesečnom nivou. Vajdica.dinar po dinar...
ma koji bre dinar ....100 dinara, po 100 dinara...
Nije da branim Telekom, ali ne znam da li ispratio da u istom trenutku cene usluga podizu i SBB i Yettel od velikih igraca.Pa puta minimum jedno 1 500 000 korisnika (u svim Telekom Srbija uslugama) sve ukupno to mu dodje 150 000 000 dinara, što mu dodje 1 280 000 evra na mesečnom nivou. Vajdica.
Plus su prodali kravu koja nije pasla, a davala mleko. Sada korisnici ima da plaćaju to mleko što oni kupuju od te iste krave što su prodali.
Očigledan pokazatelj da su u teškoj buli ili da se opasno izvlače pare iz Telekoma.
Domaćinsko poslovanje na nivou. Svuda u svetu telekomunikacijoni provajderi ovog nivoa i sa ovakvim monopolom bukvalno "prave pare", "zlatne koke", samo kod nas dubioza teška.
Znam. Od 1. marta poskupljuje za 100 dinara. Od aprila preko računa na papir će za toliko da se plaća. Najviše će da pogodi one korisnike koji koriste MTS Box paketi,HBO paket i HBO Max aplikaciju u okviru tog paketa.@Zile84 Od 1. marta.
Danas sam zvao korisnički servis u Beogradu, čovek pojma nema o ovom poskupljenju i migraciji paketa, morao sam korak po korak da mu objašnjavam gde sam pronašao tabelu o migraciji istih.
Nije za ovu temu, ali ako admin misli da treba da obriše, neka obriše...Podigao je Total Tv.
100 dinara ali mislim da je samo za nove korisnike.
Brzine menjaju kada potpišete novu UO, obično sa novom višom cenomako nece pod UO, zna li se da l' ce bar generalno da promene nesto u skorije vreme?
znaju li se te nove brzine starim korisnicima?Tako je bilo do sada, 1. marta će promeniti pakete starim korisnicima pa će biti promenjene i brzine.
Ideš na 400/200 ako si na optici. Naravno uz veću cenu (od 1. marta)zna li se da l' ce ikad biti neko podizanje brzine korisnicima pod UO? 20 uploada je stvarno bedno a ne daju vise ni kad pitas da doplatis...
ma kakva crna optika, da je srece... imam 400/20 trenutnoIdeš na 400/200 ako si na optici. Naravno uz veću cenu (od 1. marta)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari