Šta je novo?

Supernova (2024)

Pretražujem i stari o novi forum, ali ne mogu da nadjem odgovor na jednostavno pitanje:
Kako na https://supernovaott.rs/ pronaći /izabrati samo omiljene programe ?
Ako sam dobro shvatio iz cele priče, još uvek ne postoji ništa bolje za gledanje preko pc-a od ovog jadnog interfejsa .... kao da su se deca igrala 😠
Poz,
Da interface na sajtu se ni meni ne sviđa, umesto da piše lepo ime kanala, piše vodič.
Da li je neko preko veba probao vraćanje kanala u nazad da li radi?

Znaju da drndaju raspored kanala, a ne znaju da plate nekom da im sredi supernovaott sajt da liči na nešto. Sajt uopšte nema sve kategorije kanala koje ima move box. Nesrećnici nesposobni.

HBO OD na Supernova MOVE je u SD formatu, nije u HD kao npr. na EON-u, a što se tiče toga da je bolji kvalitet slike na manjem TV-u naravno, pa što je manji uređaj a veća rezolucija i video bitrate slika će da bude čistija, ali ne bih baš rekao da je na MOVE bolji kvalitet nego direkt na TV-u, mada zavisi dosta i od podešavanja...
Slažem se sa napisanim. Jasna mi je razlika u veličini TV/rezoluciji, ali sam se takođe pitao da li ima veze što se problem javlja kod Move uređaja jer sam pretpostavio da je slika lepša kada ide direktno.

Ukoliko je HBO OD preko Move uređaja u SD formatu, onda je jasno šta je tu konkretno problem. Iako nije za poređenje, pisao sam o HBO max app koju imam na tom TV-u i kada tu pustim sadržaj u punoj visokoj rezoluciji ovaj Move video klub deluje smešno..

Znaju da drndaju raspored kanala, a ne znaju da plate nekom da im sredi supernovaott sajt da liči na nešto. Sajt uopšte nema sve kategorije kanala koje ima move box. Nesrećnici nesposobni.
Da li su već počeli sa tim novim rasporedom kanala...
Ja na Supernovinoj optičkoj mreži TV gledam preko DVB-C (modul i kartica), da li će i tu menjati raspored?

Ja na Supernovinoj optičkoj mreži TV gledam preko DVB-C (modul i kartica), da li će i tu menjati raspored?
Pa nema tu ovde novi raspored, tamo stari, svuda je isti raspored kanala i ovaj novi raspored je totalno retardiran i besmislen.

Da da i na DVB-C će menjati, kod mene je već bila promena danas, sada je isti raspored kao na Mts-u

Da da i na DVB-C će menjati, kod mene je već bila promena danas, sada je isti raspored kao na Mts-u
Kod mene još ništa nisu menjali zato i pitam, smor mi je da sve kanale ponovo slažem i brdo kanala koje ne gledam premeštam na sam kraj liste...:mad:

Ne gledam tv često,i sad primetih da nema Discivery science kanala,koji sam ranije najviše gledao, kad su to izbacili?

A sto ne brises kanale? previse kanala ima, ja ostavim ~100-nak i to je mnogo
Ma isti mi đavo... u prvih 80 poređam sve ono što gledam i što bih eventualno gledao, a ostale preko 80-og kanala i ne šaltam (ne menjam)! ;) :)

I kod mene danas primetih da je promenjen raspored.
Bivsi RV ,Vozdovac

Ne znam ko kreira ovaj raspored ali definitivno zaslužuje otkaz. Ovaj raspored na mts i SN je ništa ni sa čim, sve razbacano.
Isto ne znam zašto ne omoguće opciju da se napravi sopstvena lista i sortiraju kanali po želji na Move Boxu
Jer većina korisnika ne zna da barata sa tehnologijom i imali bi brdo reklamacija da neki kanal nedostaje ili da se izgubio i tako dalje i time samo navukli još veći problem na sebe.

ŠTO SE KANAL TIČE PO ZAKONU SU MORALI DA PROMENE RASPORED TO JE URADIO I SBB POMERIVŠI N1

Uskoro će da srede i kanale MTS i SN da budu po istom redosledu

ŠTO SE KANAL TIČE PO ZAKONU SU MORALI DA PROMENE RASPORED TO JE URADIO I SBB POMERIVŠI N1
SBB je morao da izvrsi promenu numeracije iz razloga sto su im na numeraciji 0 i 1 bili kanali N1 i Nova S.
Po novom zakonu u vrhu liste (1 i 2) moraju da budu nacionalni RTS1 i RTS2, zatim (3) RTV (za podrucje Vojvodine). U slucaju Supernove, nije bila potrebna renumeracija, osim na podrucju Vojvodine jer na broju 3 je bio Superstar.
Ali, strucnjaci iz telekoma su pod tim izgovorom resili da iskoriste priliku, a cega se oni dohvate...

@TatkoNaMafiju samo jos da azuriraju boxeve na ATV i ne moraju nista da rade vise ;)

I "stari" Skymaster risiveri srećom imaju tu opciju - da korisnik pravi svoj raspored.

Poenta je bila da se SBB natera da ima taj raspored… imaju veliki udeo, a na prvim pozicijama imali kanale koje neki ne trpe… sreća, pa na EON boxu i TV aplikaciji može da se vrati stari raspored… :)
Koga boli uvo za SBB ovde je sad reč o glupavom rasporedu za kanale.
Kod mene još ništa nisu menjali zato i pitam, smor mi je da sve kanale ponovo slažem i brdo kanala koje ne gledam premeštam na sam kraj liste...:mad:
Na kraju ćeš sam morati da ažuriraš, kako god da okreneš.
I "stari" Skymaster risiveri srećom imaju tu opciju - da korisnik pravi svoj raspored.
Tako je imao i move. E kada su ga prvi put ažurirali ta opcija je nestala.

Treba da srede celu platformu, ne samo sajt.
Ja sam im pisao predlog oko sajta, pa videćemo pogotovo to da se stavi vodič unutar kanala, a na početnoj ime kanala zbog lakšeg snalaženja.
Izgleda da jeste, provereno na sajtu movengo-a.

ja koliko sam video, SBB je promenio raspored na samo 2-3 dana, pa ponovo vratio onaj stari gde je N1 na prvom mestu.
Gledam SBB inace preko browsera.

Imam Samsung televizore i tu je relativno lako snimiti raspored kanala na USB (pricam o SN), pa onda editovati na internetu, pa vratiti ponovo na TV.
Ova zadnja promena rasporeda kanala uopste nije uticala na moj raspored i sve radi kao i pre.

Na SBBu ‘Osnovni’ raspored kanala je novi i on je po defaultu, ali ‘Svi’ je dobri, stari raspored… na Total Tvu je nametnuti, novi raspored… na kablovskim sistemima SBBa ne znam, ali verujem da je i tamo nametnuti…

Da li se jos nekome javio problem da su mu nestale sve Arene Premium promenom ovog novog rasporeda kanala?
Koristim preko Cl modula.

Skeniraj ponovo kanale, pojaviće se.

Šta znači ovo u praksi?
Ja sam i dalje na Super Exe Sve 1 paketu.

Vrh Dno