offline71
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.01.2010
- Poena
- 505
Nisu se pretvorili,uvek su i bili...Kao na buvljaku, u sta su se pretvorili, sramota.
Nisu se pretvorili,uvek su i bili...Kao na buvljaku, u sta su se pretvorili, sramota.
Od kad su supernova od tad su bas krenuli da prave belaj. Dok su bili samo telekom/mts bilo je i okNisu se pretvorili,uvek su i bili...
Kod mene u Beogradu, Kotež: mereno na WiFi 530/25.da li je nekome povećana brzina u paketu SUPER PLAN 3L (coax-400/20)?
ako jeste na koliko je povećana?
Više i ne znam ko je ko,mts/supernova/telekomOd kad su supernova od tad su bas krenuli da prave belaj. Dok su bili samo telekom/mts bilo je i ok
Pa 70% neta ne radi bez ipv4 tako da ipv6 i stabilnost nemaju blage vezeVratili i meni IPv6. Malo je bolji net sada sto se tice stabilnosti u vecernjim satima. Na IPv4 je bilo dosta nestabilnosti uvece.
Nesto su cackali. Sada sa IPv6 imam stabilnije brzine. Na to sam mislio.Pa 70% neta ne radi bez ipv4 tako da ipv6 i stabilnost nemaju blage veze
Iskljuci ip4 na ethernetu pa vidi kako radi
imas samo net 200/20 ilNesto su cackali. Sada sa IPv6 imam stabilnije brzine. Na to sam mislio.
Sa IPv4 velike razlike od 130-200-350 Mbps. Coax paket 200/20.
Nesto cackaju definitivno. Juce radi net, sve naizgled ok, ali nisam mogao da pustim ni jedan real debrid i easynews link. Danas sve radi normalno.
Da paket je 200/20. Ali su meni i nekim korisnicima povecali na 400/20. Pisano je u temi. To je bilo praceno prebacivanjem sa IPv6 na IPv4. Sada su me vratili na IPv6.imas samo net 200/20 il
Skoro godinu dana isti problem na mts optici, supernovi, mts Vdsl-u. Sve je "ok".Kakva katastrofa od neta
Pogledajte prilog 508160
Tebi bar jesu meni i dalje isto.. https://www.speedtest.net/result/18327239346.pngDa paket je 200/20. Ali su meni i nekim korisnicima povecali na 400/20. Pisano je u temi. To je bilo praceno prebacivanjem sa IPv6 na IPv4. Sada su me vratili na IPv6.
Imam A1, ali je baas slaba mreza. Uplaticu kredit na yettel br pa cu videti da li je tu bolja situacijaUzmi pripejd neki net bar da završiš Master
A1 ili orion , a mislim ali nisam siguran da i Yu net moze na preepejd
u zavisnosti kakav kvalitet kablova imas takav je protok...kod mene se krece od 450 do 550...da li je nekome povećana brzina u paketu SUPER PLAN 3L (coax-400/20)?
ako jeste na koliko je povećana?
Vest: https://mojasupernova.mts.rs/a2022/...rmacije/Obavestenje-o-ukidanju-TV-kanala.htmlDa li je to nestao i DR TV iz ponude, zna li neko nesto o tome ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari