offline71
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.01.2010
- Poena
- 505
Nisu se pretvorili,uvek su i bili...Kao na buvljaku, u sta su se pretvorili, sramota.
Nisu se pretvorili,uvek su i bili...Kao na buvljaku, u sta su se pretvorili, sramota.
Od kad su supernova od tad su bas krenuli da prave belaj. Dok su bili samo telekom/mts bilo je i okNisu se pretvorili,uvek su i bili...
Kod mene u Beogradu, Kotež: mereno na WiFi 530/25.da li je nekome povećana brzina u paketu SUPER PLAN 3L (coax-400/20)?
ako jeste na koliko je povećana?
Više i ne znam ko je ko,mts/supernova/telekomOd kad su supernova od tad su bas krenuli da prave belaj. Dok su bili samo telekom/mts bilo je i ok
Pa 70% neta ne radi bez ipv4 tako da ipv6 i stabilnost nemaju blage vezeVratili i meni IPv6. Malo je bolji net sada sto se tice stabilnosti u vecernjim satima. Na IPv4 je bilo dosta nestabilnosti uvece.
Nesto su cackali. Sada sa IPv6 imam stabilnije brzine. Na to sam mislio.Pa 70% neta ne radi bez ipv4 tako da ipv6 i stabilnost nemaju blage veze
Iskljuci ip4 na ethernetu pa vidi kako radi
imas samo net 200/20 ilNesto su cackali. Sada sa IPv6 imam stabilnije brzine. Na to sam mislio.
Sa IPv4 velike razlike od 130-200-350 Mbps. Coax paket 200/20.
Nesto cackaju definitivno. Juce radi net, sve naizgled ok, ali nisam mogao da pustim ni jedan real debrid i easynews link. Danas sve radi normalno.
Da paket je 200/20. Ali su meni i nekim korisnicima povecali na 400/20. Pisano je u temi. To je bilo praceno prebacivanjem sa IPv6 na IPv4. Sada su me vratili na IPv6.imas samo net 200/20 il
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari