Šta je novo?

Supernova (2024/2025)

Јуче био мајстор да ми инсталира МУВ уређај. Из једног ТВ - а извадио картицу, за други није ни питао, тако да ми је је остала друга картица.
Каже да није најновији уређај (њих дају само новим корисницима, са откључаним андроидом), покушао да апдејтује последњи софтвер, није успело, вратио на стари. Каже да ће за месец-два сам да се надогради.

Раније деинсталирао МУВ СМАРТ апликацију са другог тв-а, инсталирао нову, са новим (старим) креденцијалима нисам успео да се пријавим. Поново инсталирао стару и успела пријава.

За сада ради солидно, само кад се дуже време не користи, сам се угаси, а црвена лед лампица баш јако и иритантно светли.
Да ли се може некако угасити лампица да не светли?

Можеш у подешавањима да наместиш да се не гаси сам.

kakvi likovi.. u ugovoru mi stoji stari username koji sam koristio za mts portal i za move. od obnove ugovora više ne mogu da se ulogujem sa tim starim na move, dok na portalu radi bez problema. zovem njih, kažu oni kao dobio si poseban nalog za move, moras samo da prodjes kroz resetovanje lozinke da bi dobio pristup. probao to, ne radi, izbacuje grešku. probali onda oni kod njih, opet izbacuje grešku. jel može neko da testira resetovanje lozinke, da vidim da li je nešto vezano samo za moj nalog, ili im sistem ne radi uopste :D

e da, niko mi nije napomenuo da cu dobiti privremeni broj za fiksni dok ne prebace ovaj moj kod njih, i da fiksni radi drugacije kod supernove, tj da mora direktno u modem. ja jos zovem da pitam sto mi stoji drugi broj fiksnog, istripovao da su i tu napravili gresku.. kontao sam da su mts i supernova isti *****

Username preuzumaju iz Telekomove arhive, ako ste nekada nesto imali kod njih.
Tako su i mene *****avali par dana, na kraju sam jedva uspeo da promenim email naloga, ali bezvezno ime nekog starog mog emaila mi je sada posralo user name za sve usluge Supernove i Telekoma. Nikako ne mogu da promenim.

Vrh Dno