face je napisao(la):Cek pa ps3 ce da bude bolji od pc-a godinu dana, ako i toliko, onda ce pc da ga presisa opet i sta onda - da cekas opet x godina da razviju ps4 da bi bio bolji godinu dana?.
skydiver je napisao(la):Cek, nisam bas pratio na casu. Koliko ce to jeftin da bude ps3? Iz cele konverzacije sticem utisak da ce da kosta max 200 evra!!! :trust:
Mislim tako ispade...majke mi :d
skydiver je napisao(la):Pa ni to nije puno ko voli da se igra, plus to definitivno nije puno za ove preko...
Pitanje je sta ces da radis kada budes hteo da obradis neku fotku sa aparata ili napravis porodicnu web stranu, ili izgrebujes neki album u mp3... da li ce ps3 to moci da ti odradi? (montiras home movie :d ) Ne nesta super, giga, mega, nego neke najosnovnije sitnice koje su potrebne najobicnijem smrtniku...
Ako ti za tako nesto i dalje bude trebao PC, onda sve u qrac
skydiver je napisao(la):Pa ni to nije puno ko voli da se igra, plus to definitivno nije puno za ove preko...
Pitanje je sta ces da radis kada budes hteo da obradis neku fotku sa aparata ili napravis porodicnu web stranu, ili izgrebujes neki album u mp3... da li ce ps3 to moci da ti odradi? (montiras home movie :d ) Ne nesta super, giga, mega, nego neke najosnovnije sitnice koje su potrebne najobicnijem smrtniku...
Ako ti za tako nesto i dalje bude trebao PC, onda sve u qrac
filipenko je napisao(la):Mene zanima gde ću ja moći da igram Battlefield 2, CS Source, Warcraft, Guild Wars i slične online stvari!? Ne na Soniju? Ćao! 🙂
zerbah je napisao(la):U pravu ste shto se tiche progresa. Medjutim treba imati u vidu i kako ce ove konzole uticati na svet PC-ja sa negativne strane - ako se pogleda realno, od pojave PS2 (da ne pricham o XBOX-u) pa na ovamo sve je manje kvalitetnih igara za PC - sve je postalo nekako jednolichno, PC je postao sistem gde se igraju samo FPS i MMORPG, avanture i simulacije su bukvalno nestale sa lica zemlje... Da li zelim da igram igre sa konzole na PC-ju? I don't think so...
ZLI je napisao(la):Ne zaboravite da za pc stize Windows Vista ,dx10,novi DC procesori,nove generacije gpu,AGEIA PhysX kartice i to sve mozda pre PS3 ... licno vidim veliku sansu za pc bas u AGEIA PhysX cipu koji moze biti prilicno jeftin...
O čemu ti pričaš, kakav miš, kakva tastatura...!? :trust: Ja sam govorio o online igrama.link2rage je napisao(la):Pa o cemu sam malopre govorio da ce imati i linux na njemu, pa sto ne bih mogao sredis neku fotku, ili napravis mp3. A inace filipenko ps3 podrzava tastaturu i mis tako da ako ti je nezgodno da igras na upravljacu igraj preko toga. Pre guilda wars i WoW koja je bila najbolja online igra (i ko je pravi), a garantujem da WoW 2 izadji i za PS3. A sto biste potrosili te pare da unapredis PC bolje bi ti bilo da kupis PS3 i da za resto para odes i malo vidis svet (neko putovanje van Srbije, Tunis ili Kina).
THE PS3 WAS at CES after all, but it was only a mockup. It looked good, very good, but if you dug under the surface, it came up hollow. The good part is that they were shiny, and that is about it.
filipenko je napisao(la):O čemu ti pričaš, kakav miš, kakva tastatura...!? :trust: Ja sam govorio o online igrama.
A kad smo kod miševa i tastature - neće to nikad zaživeti na ps3 igrama ukoliko ne bude bio deo standardne opreme - i sad postoje godinama miševi za ps2 kao i kontroleri nalik na tastature pa igre to ič ne koriste, sem onih par fpsova koji su objavljeni na ps2.
ivanbo2003 je napisao(la):Sony prikazao kutiju od PS3 na CES-u
Odvali i ostade ziv 🙂link2rage je napisao(la):A sto taj mocni linux, pa jedino zbog cega je windows zastupljenije od linuxu je bas zbog toga sto ima igre na njemu. jer 99% korisnika ga mahom za to i koristi, ali videcemo uskoro. A jos nesto koliko cete novca da potrosite da biste nabudzili PC u rangu PS3. Sto se tice far cry za xbox probaj pa da vidite. Pa na tv sve lepse izgleda.Ali hajde naterajte da proradi na ekvivalentnoj PC konfiguraciji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari