filipenko je napisao(la):Jeste, doći će u martu 🙂
filipenko je napisao(la):...i otpušta 10.000 radnika pošto suviše ceni svoje kupce da bi radnicima davao zaradu 🙂
A krenule su priče kako je Sony PS3 toliko dobro projektovan da kontroler moraju da redizajniraju, pošto ništa ne valja :d Jeste, doći će u martu 🙂
http://www.cnn.com/2006/TECH/ptech/01/06/ces.sony.ap/index.html
Sasa je napisao(la):Moze mart, ali 2007me.
Mozda.
Takav je nacin rada japanaca.stavrik je napisao(la):Nervira me sto japanci drze sve u tolikoj tajnosti kao da se radi o nuklearki a ne konzoli cije specifikacije svako zna?
stavrik je napisao(la):Ne znam da li su ovo vetrenjace?????
Electronic Arts CEO Larry Probst:
http://www.gamespot.com/news/6140996.html
Sta kaze Take-Two:
http://www.gamespot.com/news/6141925.html
Pojavio se PS3 na prolece ili kasnije, mi ga sigurno necemo videti do kraja ove godine.
Sony kaze da ce izaci na vreme ali opet previse suprotnih informacija kruzi.Nesto tu smrdi.Nervira me sto japanci drze sve u tolikoj tajnosti kao da se radi o nuklearki a ne konzoli cije specifikacije svako zna?
GEOM je napisao(la):Citao sam sve postove o PS3( i iz predhodnog thread-a i iz ovog) i vidim da se sve svodi na driver protiv ostalih tako da mislim da bi trebalo da se sledeci thread zove driver protiv vetrenjaca - PS3. driver zdusno brani PS3 i njegovog tvorca ( mislim na PS3) Sony, ali ga vetrenjace napadaju stalno novim agrumentima, a jadni nas D(river)onKihot brani PS3.
Meni se nesvidja PS3 niti bilo koja druga konzola. Znaci polako i argumentovano pisite. A najbolja konzola po meni je legendarni tetris- made in China koji moze da se kupi kod nasih voljenih komsija za saku dinara, a ne kao ove nove za saku dolara ili papira ako neko uzima kredit za kupovinu doticnih konzolica. Vreme ce pokazati da je tetris najbolji.
EDIT😡 stavrik
Takav je nacin rada japanaca.
neznam niti me interesuje da citam bilo kakve tekstove o konzolama, jer u potpunsti nisam zainteresovan za PS3 kao sam u gornjem delu texa napisao vec sam ovu poruku postavio, jer mi tako deluje iz moje perspektive o PS3-ci.
driver je napisao(la):I eto po tome se ne razlikujesh od ostalih postera u ovom threadu, neobaveshtenih.
zerbah je napisao(la):OK Driveru, shvatili smo. Jebote, zvuchish kao potparol Sony-ja
zeljko je napisao(la):Ja se nadam da se sony da se zezne(a i oce 100%) bas kao i M$ u vezi Xcap-a ko ih j... te dve kompanije se po svemu sedeci iste i jedini cilj im je dominacija trzsta... Ziveo PC 😛
driver je napisao(la):Ne pratish konzole a obaveshten si 😉
A izgleda nisi upoznat ni sa PCem; ATI, Intel i Mercedes su zeznuti odavno, M$ ce biti zeznut kad bude mogao da ima konkurenciju 😉
civi je napisao(la):Ma izdavace oni i igre za PC preveliko je to trziste da bi bacili pare...
LiLa je napisao(la):Pa neznam za povecavanje produktivnosti do neslucenih namera i truc bla ali ja sam jos na 286 pikao solitare i prince of persia(megahit anyone?) :-devil-:
link2rage je napisao(la):jedan primer bih posebnonaveo za xbox - far cry jos lepse izgleda nego na PC a i pitanju je p3 na 700mhz i geforce2mx)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari