milosd77 je napisao(la):Ima jedna stvar koja daje MS prednost na duze staze. Cijela Sony korporacija trenutno vrijedi 30 milijardi dolara za razliku od toga da je samo Bil tezak preko 60 milijardi.
zerbah je napisao(la):Glavno je koliko ce PS zaludjenika da pljuje po Xbox-u![]()
ovu rečenicu obožavam. ovako imam ps2, imam xbox. ali conkeru (xbox) ni jedna ps2 igra ne može da priđe ni na kilometar. ta igra se "kolje" sa najlepšim pc igrama. šta je rare uspeo uraditi onoj igri nije mi jasno, ali vrede svih 350 mil $ koliko su plaćeni.driver je napisao(la):Iz tog razloga PS2 koji je duplo slabiji ima dosta igara koje izgledaju vrlo slichno najboljim igrama za Xbox
Mr.Micko je napisao(la):Dakle sedim ovde i čitam ovaj maratonski Thread i sećam se starih vremena.
Tamo negde ´99 ´00 kada li već je izlazila nV Riva TNT2 i 3dfx VOODO3 2000 Neđo i je smo se sa driverom raspravljali ko je bolji i zašto. Driver je tvrdio da je voodo neprikosnoveno najbolje rešenje te zbog ovoga te zbog onoga i naveo kao jedan od razloga veliku zastupljenost GLidea. Međutim šta se desilo kroz nekih godinu dve nVidia je kupila 3dfx i pokazala koje od rešenja je bilo boje.
No, netreba izvlačiti nikakve zaključke iz gore pomenutog, izuzev da će vreme pokazati koje je rešenje bilo bolje.
Ono što ja nalazim zanimljivim i što me pomalo plaši :trust: ( jer bih voleo da vidim da PS3 uspe) je jedan od marfijevih zakona koji kaže: " Sve što se desi jedamput može da se desi i drugi put a sve što se desi dvaput sigurno će se desiti i treći put". Ako imamo u vidu taj zakon i činjenicu da su dosada samo dve konzole imale nVidia grafiku u sebi (sega saturn i microsoft xbox) i da su jaaako loše prošle, budućnost za sony nije ni malo svetla.
Mr.Micko je napisao(la):Dakle sedim ovde i čitam ovaj maratonski Thread i sećam se starih vremena.
Tamo negde ´99 ´00 kada li već je izlazila nV Riva TNT2 i 3dfx VOODO3 2000 Neđo i je smo se sa driverom raspravljali ko je bolji i zašto. Driver je tvrdio da je voodo neprikosnoveno najbolje rešenje te zbog ovoga te zbog onoga i naveo kao jedan od razloga veliku zastupljenost GLidea. Međutim šta se desilo kroz nekih godinu dve nVidia je kupila 3dfx i pokazala koje od rešenja je bilo boje.
No, netreba izvlačiti nikakve zaključke iz gore pomenutog, izuzev da će vreme pokazati koje je rešenje bilo bolje.
Ono što ja nalazim zanimljivim i što me pomalo plaši :trust: ( jer bih voleo da vidim da PS3 uspe) je jedan od marfijevih zakona koji kaže: " Sve što se desi jedamput može da se desi i drugi put a sve što se desi dvaput sigurno će se desiti i treći put". Ako imamo u vidu taj zakon i činjenicu da su dosada samo dve konzole imale nVidia grafiku u sebi (sega saturn i microsoft xbox) i da su jaaako loše prošle, budućnost za sony nije ni malo svetla.
driver je napisao(la):
cekaj malo ti hoces da kazes da X360 nece podrzavati tastaturu i miša? :trust:driver je napisao(la):kada bi podrzavao misha i tastaturu...
Ja ipak mislim da je to vise stvar prestiza ko ce imati trenutno najacu karticu na trzistu a ne da li realno postoje igre koje ce moci iskoristiti njen potencijal,barem sto se grafickih kartica tice a dugorocno gledajuci na situaciju sa konzolama ipak mislim da je soni pametnije odigrao svoje karte i da ce izaci kao pobednik iz ovog duela(zbog svih vec o tako temeljno iznesenih argumenata od strane driver-amilosd77 je napisao(la):Zamislite da Ati kaze da ce za godinu dana da izbaci bolju karticu od 7800 512MB i to po istoj cijeni a mozda i jeftinije od one koju ima danas. Vjerovatno bi rekli kako je to pravi potez jer tek ce tada izaci igre koje ce moci tu snagu da iskoriste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari