Šta je novo?

Stremio

Da, napravili za ceo Apple sistem.
EDIT, zaboravio: Stremio LITE je aplikacija. Light je u smislu da je i dalje blokada sa torentima, ali ako imaš RD nalog radi bez ikakvih problema.

Ja imam StreamingCatalogs, ovako izgleda kao odes u Discover, ako sam dobro razumeo sta ti treba, tek sam ustao :D

Pogledajte prilog 511368
Juče sam ga ubacio odličan je, još mogu da se dodaju skoro sve streaming platforme Skyshowtime, Paramount, Peacock...

Jedino što nema pod-kategorije već samo default koji ne znam.po čemu sortira unutar platforme, jer vidim neke naslove koji su kao zalutali iz prošlosti ali najmanji problem.

Evo se pretplatih, sad kad imam i open i titlove, ima li nekih dodatnih podešavanja da prikazuju samo određene jezike ili samo ono u player first and second?

Nema, striktli pajret bejbe.
Zanimljivo da na android sticku radi prevod kako ga podesis, ali ne i na webos...tu roka samo NO.
Ekosistem ne radi kako treba.

Screenshot_1.jpg
Screenshot_2.jpg
Da li mogu na ovakvom streamu da iskljucim ruski audio? "Ispod" ruskog se cuje originalni engleski, ali ne znam kako i da li mogu da iskljucim ruski?

Imam ideju da instaliram stremio na google chromecast. Kad pokrenem aplikaciju samo mi nudi da se ulogujem, a ne mogu na cheomecastu, već izgleda da moram da se registrujem preko telefona.

Koliko je zdravo registrovati sa pravom adresom polulegalni servis na koji bih onda dodao manje legalni torentio i rd? Ili moze da se ne registruje?

Kako najlakše sve namestiti na chromecastu bez sideloada i sličnog?

Pa ako se tripuješ napravi nalog samo za te potrebe.

P.S. zapravo sam to i ja uradio

Pozdrav svima,
imam problem sa Stremio aplikacijom na Android TV (EON box). Na računaru Stremio radi normalno i pušta sve filmove i serije, ali na TV-u se dešava sledeće:

• Kada pokušam da pustim određene filmove ili serije, Stremio krene da učitava i izbaci me iz aplikacije.
  • Nakon što se Stremio sruši, izbaci me iz EON-a i TV mi prikaže poruku: “Nema signala”.
  • Pored toga često dobijam poruku “Unsupported stream source” pre nego što Stremio potpuno padne.
  • Problem je postojao i pre nego što sam instalirao Real-Debrid, a i sada je isto.
  • Na PC-ju sve radi, samo se na TV-u ruši.
  • Add-ons koje koristim: Torrentio (sa RD), običan Torrentio, OpenSubtitles, Titlovi.com, Local Files, Youtube i Cinemeta. Ostale sam isključio.
  • Pokušao sam: reinstall Stremio-a, čišćenje keša, uključivanje i isključivanje “Tunnelled Playback”, eksterni plejer ali ništa nije pomoglo.
  • Google Play Store mi automatski instalira novu verziju Stremio-a, pa ne mogu da testiram stariju (stabilniju) verziju.
  • Starije verzije sam pokušao da skinem preko android TV aplikacije Download sa par APK sajtova, ali svaki put bi izlazilo obaveštenje instalacija nije uspela.

Da li je neko imao ovaj problem na Android TV / EON box-u i da li postoji neko rešenje da se aplikacija ne ruši?
Baš ide na živce. :D

Hvala unapred!

Drugi box ili da središ taj. Najbolje da taj nekako vratiš SBB i da ti daju novu generaciju.

Ako hoćeš da ga središ factroy reset, a ako nećeš factory reset očisti memoriju - znači obriši sve app koje be koristiš.

Imas i usb uredjaje za spaljivanje Boxa znam neke da su se tako rešavali starih verzija eon boxa pa dobiju nove.

Drugi box ili da središ taj. Najbolje da taj nekako vratiš SBB i da ti daju novu generaciju.

Ako hoćeš da ga središ factroy reset, a ako nećeš factory reset očisti memoriju - znači obriši sve app koje be koristiš.

Imas i usb uredjaje za spaljivanje Boxa znam neke da su se tako rešavali starih verzija eon boxa pa dobiju nove.
Hvala na odgovoru!

Nazad
Vrh Dno