Juče sam ga ubacio odličan je, još mogu da se dodaju skoro sve streaming platforme Skyshowtime, Paramount, Peacock...Ja imam StreamingCatalogs, ovako izgleda kao odes u Discover, ako sam dobro razumeo sta ti treba, tek sam ustao
Pogledajte prilog 511368
Znači nema rešenja što se tiče gledanja preko box-a?Do box-a je, imao sam na 2 i bugovalo je često.
Hvala na odgovoru!Drugi box ili da središ taj. Najbolje da taj nekako vratiš SBB i da ti daju novu generaciju.
Ako hoćeš da ga središ factroy reset, a ako nećeš factory reset očisti memoriju - znači obriši sve app koje be koristiš.
Imas i usb uredjaje za spaljivanje Boxa znam neke da su se tako rešavali starih verzija eon boxa pa dobiju nove.
Add-on za kataloge, ima raznih.Juče sam ga ubacio odličan je, još mogu da se dodaju skoro sve streaming platforme Skyshowtime, Paramount, Peacock...
Jedino što nema pod-kategorije već samo default koji ne znam.po čemu sortira unutar platforme, jer vidim neke naslove koji su kao zalutali iz prošlosti ali najmanji problem.
Hvala za sazetak, ali moram da budem malo detaljniji-Napravis nalog na stremiu, najbolje na PC-u ili androidu.
-Odes na real debrid sajt, napravis nalog i uzmes koliko ti treba meseci (napomena, nema auto produzenja, stoga stavi u reminder kada istice).
Posle na istom sajtu odes pod my devices, tamo ces videti API key koji ce ti naknadno trebati.
-Povratak u Stremio, instaliras torentio i prilikom konfiguracije istog izaberes kvalitete, ostalo je u sustini nebitno za sad,
i za debrid provajdera izaberes real debrid, ukucas API pass, pa zavrsis instalaciju, i pogledas u Stremio da li se pod addons pojavio torentio.
-Od addonova mozes instalirati "streaming catalogs", kao i "Jacketio".
-Posle na TV app odes pod addons/pa sync addons...
posle namestis za sebe playback opcije, boju titlova, koliko sekundi da premotava itd..
To je najsazetije sto sam mogao![]()
jesi probao ovaj?Pa taj je add on za kataloge ali kada odabreš nor Netflix ima samo podkategoriju default a bilo bi dobro da.ima one njihove top liste.
Imam pored njrga još nekoliko.
Da linje slucajnost ili ne kako sam pokusao da ga instaliram pobrljavio mi je stremio skroz. Iznacuje non stop gresku bad status.jesi probao ovaj?
top streamng
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari