Šta je novo?

Stremio

Imam problem sa instalacijom Titlovi com addona, radio mi je i htio sam ga uninstalirati jer mi nije ocitavao prevode i opet da ga dodam i izgleda da je nesto promjenjeno,

Ovo mi stoji

Screenshot 2025-11-03 194625.png

Sta moze biti ?

Где да нађем да скинем задњу верзију Стремија за Андроид ТВ?

PA preko apps library na TVu. Barem je kod mene tako

Tek sad vidim da ovaj cyberflix katalog ne radi. Jel ima neka alternativa da sortira po streaming platformama?

Imam problem sa instalacijom Titlovi com addona, radio mi je i htio sam ga uninstalirati jer mi nije ocitavao prevode i opet da ga dodam i izgleda da je nesto promjenjeno,

Ovo mi stoji

Pogledajte prilog 511328

Sta moze biti ?
Jesi li pretplaćen? Mjesec dana je besplatno, posle moraš platiti 10€ za godinu.

Није ништа промијењено @Bokolo , него то није Official addon :) Иди на ову страницу и испрати кораке за инсталацију, па напослетку то изгледа овако:

Titlovi.com Stremio addon.jpg

Једино ако ниси хтио баш тај незванични, у том случају не могу да помогнем, користио сам га јако кратко прије појављивања овог званичног са наплатом годишње претплате.

Izgleda da ne povlače titlove za srpski (ni za hr i bos) dok za ostale radi...
Edit: deonstalirao i ponovo instalirao, sada radi...

Poslednja izmena:
Није ништа промијењено @Bokolo , него то није Official addon :) Иди на ову страницу и испрати кораке за инсталацију, па напослетку то изгледа овако:

Pogledajte prilog 511371

Једино ако ниси хтио баш тај незванични, у том случају не могу да помогнем, користио сам га јако кратко прије појављивања овог званичног са наплатом годишње претплате.
Preko te stranice trazi nanovo da uplatim iako sam ulogovan i vec sam platio.

Онда је то случај за њихову подршку.
Да ниси можда уплатио тачан износ а тамо је наведено да трошкови обраде падају на твој рачун, те да је њима фактички стигло нешто мање од износа годишње претплате, па те систем не препознаје као некога ко је платио потребан износ? :unsure: Свакако мораш њих да питаш...

Jel rešen problem sa Trakt addonon, znam da se redovno dešavalo da ga konfigurišem, dodam liste koje želim da mi prikazuje i posle nekoliko dana ceo addon traži ponovno konfiguraciju. Pa sam batalio skroz, jel koristi neko trenutno?

Iz mog iskustva svi ti sa user listama brzo prsavaju, promeni se hosting, ne odrzava se i ćao

Jel rešen problem sa Trakt addonon, znam da se redovno dešavalo da ga konfigurišem, dodam liste koje želim da mi prikazuje i posle nekoliko dana ceo addon traži ponovno konfiguraciju. Pa sam batalio skroz, jel koristi neko trenutno?
StremThru list radi dobro, probaj

Elfhosted:

Isto to samo hostuje sam developer:

I jos jedna:

Ja to koristim i iskoristio sam ovo da sakrijem cinemeta kataloge (sakriva, ali ne disabluje cinemetu, pošto je potrebna za neke addon-e i generalno je stremio podrazumeva i nije preporučljivo disablovati na silu). Nek ti ostane va vrhu kao prva cinemeta (disejblovana ovako).

Znači odradiš ovo I ubaciš liste koje želiš u stremthru list i imaš stremio home screen skroz po svojoj želji.

StremThru list podržava i trakt i ostale liste. Možeš i da preimenhješ i listu i kategoriju, što je dobro. A možeš i sve to da ubaciš u aiostrams ako ti je lakše za manipulaicju kasnije ili voliš da imaš sve u jednom, samo dodaš stremthru list manifest kao addon. Onda tu dodatno možeš da premeštaš itd.

Za menjanje mesta i naziva addona:

Recimo titlovi.com addon onako glupo napravi naziv sa username-om itd - promeniš u titlovi.com npr. da bude lepši prikaz.

Poslednja izmena:
Nedavno sam instalirao Stremio na tv (klasika RD+torrentio) i kao da sam progledao, imam utisak da sam hakovao zivot. :D

E sad, ja bih voleo da mi kod titlova pise pun naziv titla a ne samo opensubtitles. Da li postoji neki addon za to? Takodje neki za lepo sredjivanje kataloga.
Naravno ako imate jos neki zanimljiv addon samo pisite.

Meni zena svaku vece kuka kako joj serija buffering radi..😃 koristi Stremio besplatan nalog

meni je utisak da ako se prate novije stvari da nema potrebe
ako je nesto starije u pitanju meni radi bez problema u 90% slucajeva,ostalih 10 je malo cimanje da odstoji da ucita ili probam razlicite verzije
inace sam pored torentia instalirao jos neke koje su preporucivali ali meni oni ne rade uopste i ako pise da ima seedera

Nema tu novije, starije. Ako je fajl veliki, npr 10+gb , a ne koristi se RD, bez obzira na brzinu protoka mreže, dešavaće se baferovanje. Brzo premotavanje napred/nazad je misaona imenica.
Bez RDa stremio vuče, tj torentio, fajlobe sa više izvora, seedera, a sa RDom samo sa jednog i premotavanje je bez problema pa i učitavanje ako stanete na pola filma itd.
Nor kod mene filmovi do 2gb rade bez baferovanja i bez RDa, sve preko teško.

Otkad sam platio RD, ništa mi nije ni sjecnulo. Radi bolje nego netflix 😁
Stvarno smiješna cijena, a mnogo se dobije.

Ja do sada nisam imao potrebu za RD-om, tj nikad mi nije "seckala" slika, doduše gledam starije filmove samo, a oni imaju znatno manje MB/GB od ovih novih izdanja..

Da li se još nekome dešava da s' vremena na vreme baferuje stream RD+? Primetio sam da se to dešava kada je provider the pirate bay, prebacim na recimo 1337x i radi bez prekida (iste veličine file). Net MTS 600/600.

Kad pominjete te fajlove koji nisu na RD, mene zanima kako funkcionišu oni fajlovi koji u nazivu imaju [RD Download], da li uopšte mogu da se gledaju, pošto ja čim uđem kaže mi da se trenutno kešira i da se vratim uskoro. I posle toga u 9/10 slučajeva kad se vratim posle nekog vremena poruka stoji opet kad se pokrene.

Recimo zavisi i od addona, mislim da mi Torrentio najčešće pusti posle nekog vremena, dok recimo Mediafusion jok.

Mnogo se zeznula ta situacija od momenta kad se sve ono izdesvalo sa real debridom i ne moze da registruje sta je kesirano, a sta ne. To download to debrid u teoriji znaci da pokrene torrent i downloaduje, ali to moze samo ako ima dovoljno seedera i zato nema pravila, posebno za starije stvari, a jos vise za ona najbolja izdanja koja nas interesuju.

Jos gluplje je sto sad netacno prikazuje sta je kesirano, a sta ne jer ne moze da zna.

Desava se zadnjih par dana da RD zabaferuje na tren ali ništa kritično. Ume da nervira kad se ponovi par puta u nekoliko minuta.

Inače gledaju se najveći fajlovi u dnevnoj. Ako postoji snimak od 150gb taj se pušta. Uglavnom su od 20 - 80 gb. Prosek nekih 35-55. Dok npr u sobi gde je 720p TV pušta se od 2-4 gb mada i tu sažvaće 50gb kao od šale ali s obzirom da je nepotrebno uvek prebacim na manji file.

Nisam znao da ima za Apple TV Stremio light. Ja prezadovoljan, prevoda na pretek, kvalitet videa, fluidnost.

Nazad
Vrh Dno