Šta je novo?

Stremio

Da, napravili za ceo Apple sistem.
EDIT, zaboravio: Stremio LITE je aplikacija. Light je u smislu da je i dalje blokada sa torentima, ali ako imaš RD nalog radi bez ikakvih problema.

Ja imam StreamingCatalogs, ovako izgleda kao odes u Discover, ako sam dobro razumeo sta ti treba, tek sam ustao :D

Pogledajte prilog 511368
Juče sam ga ubacio odličan je, još mogu da se dodaju skoro sve streaming platforme Skyshowtime, Paramount, Peacock...

Jedino što nema pod-kategorije već samo default koji ne znam.po čemu sortira unutar platforme, jer vidim neke naslove koji su kao zalutali iz prošlosti ali najmanji problem.

Evo se pretplatih, sad kad imam i open i titlove, ima li nekih dodatnih podešavanja da prikazuju samo određene jezike ili samo ono u player first and second?

Nema, striktli pajret bejbe.
Zanimljivo da na android sticku radi prevod kako ga podesis, ali ne i na webos...tu roka samo NO.
Ekosistem ne radi kako treba.

Screenshot_1.jpg
Screenshot_2.jpg
Da li mogu na ovakvom streamu da iskljucim ruski audio? "Ispod" ruskog se cuje originalni engleski, ali ne znam kako i da li mogu da iskljucim ruski?

Ne moze da se iskljuci jer taj fajl ima samo 1 audio traku, negde ima i original pa moze da biras.

Imam ideju da instaliram stremio na google chromecast. Kad pokrenem aplikaciju samo mi nudi da se ulogujem, a ne mogu na cheomecastu, već izgleda da moram da se registrujem preko telefona.

Koliko je zdravo registrovati sa pravom adresom polulegalni servis na koji bih onda dodao manje legalni torentio i rd? Ili moze da se ne registruje?

Kako najlakše sve namestiti na chromecastu bez sideloada i sličnog?

Nazad
Vrh Dno