Šta je novo?

Stremio

Oces da kazes da su izbacili podrsku/blokirali Torrentio RD na novoj verziji Stremia ?

Otkrio sam da je problem plugin koji sortira adonove,kada sam njega maknuo sve je proradilo normalno i na poslednjoj verziji.

Koji je to plug in?

Pozdrav, zanima me ako neko koristi Streamio na Yettelovoj optici, je li sve ok ? Ima li problema uz RD 4K DV HDR ?

Koristim ja, 300/150, tv povezan preko lan radi bez problema.

Radi ko puška na Yettelu, zašto ne bi radilo.

Usled svih ovih i prethodnih problema. Obnova RD. Da ili ne?

Ja obnovio skoro jednu na 6 meseci. Ovih dana još preostale dve obnavljam.
Meni je to malo nezahvalno da savetujem. Potrošim to u prodavnici samo tako, ni dve kese, ni luksuza... Realno ne razmišljam uopšte o tome, ako i ode u potpljene piratske lađe ja sam zahvalan za pruženo :)

I ja sam obnovio. Sve radi kao i ranije.
Ono sa Torboxom je bilo smešno, nisu ni blizu Real debridu, čak ni All Debridu

Isto obnovio pre neki dan, vredi svaki dinar

Za korištenje Titlovi.com sada treba biti član njihovog foruma, međutim meni sad nikako ne radi

Mislim da će ovo početi naplaćivati kao i Kodi addon. 🙄

Što nije fer jer vlasnici sajta nisu vlasnic titlova niti su ih oni većinom prevodili...i

DaddyTV addon od jutros profunkcionisao.. većina kanala koje sam isprobao radi normlano.. kod nekih zabada apk.. ponuda više nego odlična!

Za korištenje Titlovi.com sada treba biti član njihovog foruma, međutim meni sad nikako ne radi

Mislim da će ovo početi naplaćivati kao i Kodi addon. 🙄

Što nije fer jer vlasnici sajta nisu vlasnic titlova niti su ih oni većinom prevodili...i
Ali su vlasnici servera i napravili su addon,ti digni server i sve to odrađuj pa dijeli besplatno.

ne radi titlovi addon još kako treba, neke ne nalazi,neke nađe ali nema prikaza titla,na nekima prikaže titlove svih sezona itd. više ne radi nego radi

ma jesam ali link koji dobijem je neodgovarajući,stremio ga odbacuje,onda sam izbacio iz linka == i sad radi ali mi izbacuje samo bosanske titlove

Nazad
Vrh Dno