Šta je novo?

Stremio

Instaliraj na telefonu, najlakse je.
Posle se samo uloguj gde ces gledati.

Nesto je bilo do Torrentia sinoc jer ni meni nije nista pronalazio a ne koristim RD.

Da li ti ispred stream-a koji želiš da pustiš stoji RD+ Torrentio ili samo Torrentio?Screenshot_20240816-102917_Stremio.png

Postovani, instalirao sam stremio na PC i sa istim nalogom cu da se logujem na Firestick, pitanje je dali mogu da koristim samo torrentio bez Real Debrid (nemam seuste account)?

Kakva uloga igra RD dali je bolje sa RD ili moze i bez RD-a?

Hvala unapred za bilo koji vas odgovor.

Moze bez RD. On sluzi da kesira torrente, i onda ne zavisis od broja seedera, vec ti uvek skida maksimalnom brzinom, brze krece film, brze premotavas, nema baferovanja... Moze bez njega, ali je definitivno bolje.

Imas 2 nedelje besplatno all debrid, pa probaj ...

Instalirao sam snajki Stremio na Android TV i Torrentio šljaka, al ne uspevam da joj dodam i TPB+ addon da joj poveća izbor torenta, za neke stvari koje joj se gledaju ne može da nađe dobar torent. Iz nekog razloga TPB+ ne pronalazi kada traži na telefonu, dok kod mene prikazuje instaliranog. Kako je kod vas? Ima li neka dobra alternativa?

Postovani, instalirao sam stremio na PC i sa istim nalogom cu da se logujem na Firestick, pitanje je dali mogu da koristim samo torrentio bez Real Debrid (nemam seuste account)?

Kakva uloga igra RD dali je bolje sa RD ili moze i bez RD-a?

Hvala unapred za bilo koji vas odgovor.
Probaj bez i kad probas uzmi za 3-4e mesec dana i probaj sa njim.
Garantujem da ces postati deo nase sekte jako brzo.

Imas i torrentio-sh meni on npr nije spojen na RD i postavlejn samo FullHD cisto probe radi, gledam kako se ponasa u odnsosu na Torrentio sa RD.

Instalirao sam snajki Stremio na Android TV i Torrentio šljaka, al ne uspevam da joj dodam i TPB+ addon da joj poveća izbor torenta, za neke stvari koje joj se gledaju ne može da nađe dobar torent. Iz nekog razloga TPB+ ne pronalazi kada traži na telefonu, dok kod mene prikazuje instaliranog. Kako je kod vas? Ima li neka dobra alternativa?
Jesi probao link ?

A sad vidim da tražiš SH. Izvini. Izbrisao. Moram da vidim šta je to uopšte :)

Zna li ko kako da manuelno dodam titlove na stremio? Dakle jel postoji mogucnost da ja povucem sa compa ili tome slicno?
Gledam Frasiera i par epizoda sve ok, onda su nestali sto nasi sto hrvatski.

Ne postoji ta mogućnost osim preko eksternog plejera.

Nisam znao da na desktop aplikaciji radi lokalni titl. Ne znam što ne ubace tu opciju na sve platforme🤔

Zna li ko kako da manuelno dodam titlove na stremio? Dakle jel postoji mogucnost da ja povucem sa compa ili tome slicno?
Gledam Frasiera i par epizoda sve ok, onda su nestali sto nasi sto hrvatski.
povučeš titlove tamo gde ti je najlakše, najbrže, telefon recimo. onda preko aplikacije send files to tv raspakovane titlove pošalješ na tv box ili odakle već gledaš program. pokreneš na stremiju film, seriju i prebaciš se na eksterni plejer, recimo mx player. povučeš titlove koje si prebacio sa telefona.
🖐

Може ли се преузети филм директно из стемиа на телефон? Занима ме баш за апликацију на телефону, на ТВ-у видим да има опција.

Ja sam isto mislio da ima, ali izgleda da nema. Opcija ti je eksterni plejer tipa mxplayer,pa iz Stremia otvoriš video u njemu i onda download. Kažu da može i neki downloadmanager pa iz Stremia pšalješ fajldirektu njega. Ovo sa mxplayerom radi sada sam probao.

Иначе може и преко мобилне апликације да се преузме, потребно је само дозволити Стремиу да отвара екстерне линкове у подешавањима... Ако некоме затреба.

Uzeh neki Denon da zamenim Onkyo koji je umoran i zastsreo kad ono medjutim. Sve ekstra zvuk top ali! Shvatim da iz TV aplikacija AVR ne prima lossless zvuk DTS HD MA, TRUE HD, ATMOS. Pusti nekada na displayu da je Atmos ali to je Atmos/Surr koji je upmixer/downmixer u zavisnosti od br zvucnima. Sve u svemu sa Sonija dobija Atmos lagano kroz eArc. Sa kompa Stremio radi najnormalnije sve signale rešava kao mator.

E sad dal mi je juriti Box kako sam zacrtao ili ne? Da li je neko uspeo da reši ovu zafrkanciju a da koristi samo TV aplikaciju.

TV je Sony X93J to je maleten isti X90J
Denon je X1800H
7.1 standardni raspored zvucnika bez plafonskih i height. Da reci ce neko jije konfiguracija zvucnika takva da ne koristi izvorni Atmos signal ali ne sa kompa i sonija pusta normalno plus ne bi trrbalo da to smeta DTS HD MA i TRUE HD ali ni njih ne propušta TV do AVR iz TV aplikacija.

Ne Onkyo nema eArc samo Arc, i da je hteo ne bi mogao. Sada gledam uredjaje (box) izgleda samo Shield moze da bitsrtimuje i DTS HD MA i TRUE HD. Vidim ja da ce komp da radi sve u 16.

Problem ti je 90% u TV-u. Nema sertifikate za truehd i dtshd.
Ako filmove gledaš isključivo preko stremio+RD ili kodi+RD, onda to je boje da uzmeš neki TV Vox. Obavezno sertifikovan.
Lično mogu da potvrdim da truehd i dtshd rade na firestick i firetv cube. I to, bolje na kodi nego na stremio.

Mogu ja da probam na Vontar X4 ali napiši tačno određen fajl koji želiš da gledaš da testiram uveče.

Nazad
Vrh Dno