Šta je novo?

Stremio

Moras cekas Novu godinu i gle cuda pojavice se pa opet nestati kada ne zna se al pocetkom februara i opet cudo titlovi ce biti tu i tako iz meseca u mesec a do kada tako videcemo 😄😁😉🤣 a da si malo citao temu vec bi i sam znao odgovor

Moras cekas Novu godinu i gle cuda pojavice se pa opet nestati kada ne zna se al pocetkom februara i opet cudo titlovi ce biti tu i tako iz meseca u mesec a do kada tako videcemo 😄😁😉🤣 a da si malo citao temu vec bi i sam znao odgovor
Za taj jadac znam, to je zbog količine podataka... Mene zanima da neko ukratko objasni šta skinuti i na koji klaud sve može da se postavi pa da to radi, jer tako će svako imati svoje i mirni smo... :)

Ja san na Arch linuxu, skidam sa njihovog AUR Arch repozitorijuma. TV mi nije Anrdoid nego eon-box to odradjuje i tu sam instalirao stremio sa google play. Ovo sto ti skidas to je apk za Anroid TV ili mobilni. ja sam stremio skinuo na eon -box pa on glumi android TV i iz njega ide HDMI kabl u TV a TV je Samsung LCD sa dolby stereo.

Ja san na Arch linuxu, skidam sa njihovog AUR Arch repozitorijuma. TV mi nije Anrdoid nego eon-box to odradjuje i tu sam instalirao stremio sa google play. Ovo sto ti skidas to je apk za Anroid TV ili mobilni. ja sam stremio skinuo na eon -box pa on glumi android TV i iz njega ide HDMI kabl u TV a TV je Samsung LCD sa dolby stereo.
Izvini nisam hteo tebi da odgovorim vec @Alukard. Mislio sam da je on to napisao pa sam mu poslao verziju za atv.

Trakt smara, nema deinstalacije, add-on nije instaliran a on i dalje smara sa porukom, jedan deo je u setting i smara da treba da obnovim utentifikaciju svaki puta kad startuje stremio. Koliko ja kapiram jedan deo Trakt je sastavni deo stremia.
šta ne možeš tamo jednostavno u postavkama napraviti log out i ćao bao? postoji addon za trakt i postoji povezivanje u samoj aplikaciji sa trakt accountom radi scroblinga,addon si kažeš deinstalirao a tu se odjaviš i gotovo,očito ti trakt ne treba, samo ti radi probleme
Jel ima neko rešenje za titlove da rade ko svet... Titlovi.com v1 ne postoje, v2 sam instalirao sa github uputstva ali nešto neće da radi... Može li pomoć oko toga? Gde, šta i kako da bi radilo.. Pre je šljakalo v1.0 ali to više ne postoji bar ja ne nalazim...
koristi opensubtitles addon

Poslednja izmena:
šta ne možeš tamo jednostavno u postavkama napraviti log out i ćao bao? postoji addon za trakt i postoji povezivanje u samoj aplikaciji sa trakt accountom radi scroblinga,addon si kažeš deinstalirao a tu se odjaviš i gotovo,očito ti trakt ne treba, samo ti radi probleme
Veze ti ja nemam o tome, trba u 70 banki pokapirati. Kazes napravim logout, veze nemam gde i kako i dali bash ili kornshell. Scrobbling sam pokusao da nadjem preko google translae sta znaci ali nema prevoda. Ja sam ponovo instalirao Trakt add-on i setovo , na eon-boxu radi ok ali na PC nije bas ok, ne kapira ako mi trakt izlista neki sadrzaj i ima na ikoni znak play ono nista ne pusti a na eon-boxu pusti. Mozda je fazon sto je Arch Streio pravljen od verzije koja je na www stranici za debian pa taj koji je portovo nesto malo zakino na kodu. Nije toliko bitno sa instaliranim add-onn nema smaranja sa tom porukom da se pono reautentifikujem, Uzeo sam RD ukinuo cache u settings i sve sad radi nema seckanja sto je meni najbitnije.

Settings->General->LOG OUT OF TRAKT.TV
trakt.JPG

@gec,
Hvala, ja sam probao opciju request account deletion a ono oce da me brise iz stremia, sve je izlistano pa i scrobbing, change password pa sad ja demento nabadam dal se odnosi na stremio ili na trakt. a to scrobbing nisam nasao prevod. Trakt mi je malo cudan u varijanti apk na Kaon eon-boxu, izlista par filmova a serije islista sve sta nadje. Bas sam fino nasao serije koje sam gledao ali nisam odgledao sve sezone.

Imam pitanje da li postoji neki add-on kojim bi oznacio sve sta sam gledao i da ta oznaka stoji u svakom listanju sadrzaja sa bilo kojeg add-ona.
Ima toliko toga stao sam gledao i ne pali mi se uvek TV da bi tamo video lepo koji je sadrzaj tj. naslov. Taj fazon ima na eon-boxu kad udjem u biblioteku filmova i serija od SBB.

@gec,
Hvala, ja sam probao opciju request account deletion a ono oce da me brise iz stremia, sve je izlistano pa i scrobbing, change password pa sad ja demento nabadam dal se odnosi na stremio ili na trakt. a to scrobbing nisam nasao prevod. Trakt mi je malo cudan u varijanti apk na Kaon eon-boxu, izlista par filmova a serije islista sve sta nadje. Bas sam fino nasao serije koje sam gledao ali nisam odgledao sve sezone.

Imam pitanje da li postoji neki add-on kojim bi oznacio sve sta sam gledao i da ta oznaka stoji u svakom listanju sadrzaja sa bilo kojeg add-ona.
Ima toliko toga stao sam gledao i ne pali mi se uvek TV da bi tamo video lepo koji je sadrzaj tj. naslov. Taj fazon ima na eon-boxu kad udjem u biblioteku filmova i serija od SBB.
Pa upravo i trakt tome sluzi. Napravi nalog na trakt.tv
Stavi u kolekcije filmove i serije koje gledas ili koje ces tek gledati. I odradi autorizaciju sa trakt addonom. Trakt je odlicna stvar narocito za serije. Jer neko gleda (prati) vise serija odjednom pa je trakt tu odlicna stvar. Sve ti belezi (sccrobling) sta gledas.

Pa upravo i trakt tome sluzi. Napravi nalog na trakt.tv
Stavi u kolekcije filmove i serije koje gledas ili koje ces tek gledati. I odradi autorizaciju sa trakt addonom. Trakt je odlicna stvar narocito za serije. Jer neko gleda (prati) vise serija odjednom pa je trakt tu odlicna stvar. Sve ti belezi (sccrobling) sta gledas.
Pa imam nalog, pisao sam, pod kolekcijom mislis bibiloteka? Neznam sta znaci autorizacija i kako se to sad radi. Gledaj ja sam poceo nesto da gledam i ako koristim strenio apk sa google play na eon-box ne mogu da izbrisem te filmove kao sto to mogu da uradim na PC , tamo stremio ima opciju X u tim zapocetim filmovima koje iz nekog razloga ne zelim dalje da gledam , ne dopadaju mi se. klik na taj x i nema tog filma u zapocetim. Sto se tice odgledanih to mi nije jasno da nema opcije da se oznace i kad listam ne moram da startam stremio na TV da bi lepo video naziv filma je na PC to je jedna od malkice vecih ikona, neke su prepoznatljive neke ne. Sta se moze autor je tako zamisliso. Koliko se secam ako nisam prolupo juce na eon-box stremio je imatu tu opciju za serije, danas listanje serija a eon-boxu lista sve zive ali filmove ne. Radio sam i sinhronizaciju al ne pomaze. Koiko ja kapiram podaci logoavnja i postavke nisu na PC nego na serveru, naviko sam da su postafke u .config ili.local diru u linuxu npr setoanje i sifrofanje maila ima svoj skriveni dir i samo copy paste u sledeci linux i promena vlasnistava, mozda je to moj utisak, probao sam sa deinstalacijom, pretragom celog distro na stremio, deinstalacija sa uklanjanjem fajlova, ostatak sa locate se nadje, obrisem sve. Posle nanovo instaliram stremio i on ima sva setovanja a ja nisam nista setovao, znaci da sve povuce sa servera. Ajd necu vise da smaram, RD radi i kad budem zeleo da nesto obrisem sto sam krenuo da gledam ostaje opcija pali PC i tu to odradi.:)

Poslednja izmena od urednika:
Na Stremio od Eon boxa na film ili seriju koju zelis da uklonis iz kolone zapoceto gledanje brises tako sto na film(seriju) kliknes i drzis dugme OK pojavice ti je padajuci meni i tu kliknes na Dismiss
Nadam se da ce se uskoro zavrsiti sklapanje Lego(a) kockica 😁😄😉

Titlovi.com vise ne rade na Stremiu ?

Isti radi na Kodi normalno ,bar pocetkom meseca

Kad nema titla, onda pustim sadržaj sa stremia na MX plejeri i preko njega nađem titl.

Kad nema može se odabrati i Kodi kao externi player pa onda povuče prevod sa titlovi.com

Ja nikad nisam naisao da nema titla, doduse ako srpski ne radi odmah pustim eng titl.

Pozdrav! Zna li neko postoji li još neki način da povežete svoj Real Debrid nalog sa Stremiom sem preko Torentia?Mislim da je Deflix addon ranije postojao ali sada ne može da se instalira.

Jel koristi neko stremio na Mi Box S ili Mi stick-u?
Prijatelj planira kupovinu prvenstveno za gledanje filmova (kroz stremio po mojoj preporuci) pa me zanimaju utisci.
Koliko je jednostavno/komplikovano za malo starije osobe

Ja ortaku instalirao i na boxu i sticku , lepo sve sljaka a to za starije osobe kako da odgovorim ako znas kako se koristi Stremio , pa isto je kao i na ostalim uredjajima mislim da se moze lako objasniti za koriscenje 😁😉😄

Meni se čini da je bolje instalirati vezuju za android nego za android TV. Sve je jednostavnije i lakše se snaći.

Kako pobogu, najosnovniji menu ikada na Android TV. Gore na search u mikrofon prozboris i odmah nadje. Šaltanje po addonima bas retko, samo kad mi radi IMDB.

Pozdrav! Zna li neko postoji li još neki način da povežete svoj Real Debrid nalog sa Stremiom sem preko Torentia?Mislim da je Deflix addon ranije postojao ali sada ne može da se instalira.
postoji i orion, samo što ima limit dnevnog broja linkova ako se ne plati

Vrh Dno