Šta je novo?

Stremio

OP
OP
despot77

despot77

Slavan
Učlanjen(a)
15.05.2008
Poena
405
Ja sam do sad koristio ovaj:
Cyberflix mi se čini kompletniji!

SickMF

Slavan
Učlanjen(a)
14.01.2004
Poena
425
...
Takođe ,primetio sam da su titlovi koje vuče sa opensubtitles ,a koje sam uploadujem,dostupni tek sutradan iako ih na sajtu ima istog trenutka.Da li neko zna zašto i ima li rešenja za ovo?
Problem je opensubtitles addonu, zašto - nemam pojma ali imam rešenje. Opensubtitle addon u Kodiju vidi odmah te titlove koje si aploudovao, tako da kad je hića, staviš u Stremiu da ti ide na externi plejer i odabereš Kodi, pa tu za source biraš opensubtitles i videćeš svoj titl. To sam provalio kad sam skoro postavio automatski prevedene titlove za 6. sezonu The Good Doctor, nažalost croatische jer ćirilica u automatskom prevodu izgleda dodatno nakaradno. Ovako je skroz ok, ako se zanemari mešanje rodova.

miler

Poznat
Učlanjen(a)
20.04.2022
Poena
40
Problem je opensubtitles addonu, zašto - nemam pojma ali imam rešenje. Opensubtitle addon u Kodiju vidi odmah te titlove koje si aploudovao, tako da kad je hića, staviš u Stremiu da ti ide na externi plejer i odabereš Kodi, pa tu za source biraš opensubtitles i videćeš svoj titl. To sam provalio kad sam skoro postavio automatski prevedene titlove za 6. sezonu The Good Doctor, nažalost croatische jer ćirilica u automatskom prevodu izgleda dodatno nakaradno. Ovako je skroz ok, ako se zanemari mešanje rodova.
Hvala.To sam provalio ,pa kad baš mora koristim Kodi.A reci mi kako ti nisu obrisali automatski prevedene titlove?Meni su ih brisali iako sam uredno označio da su mašinski prevedeni,i kad sam pitao zašto to rade ,administrator me je uputio na njihova pravila po kojima su takvi titlovi zabranjeni i biće obrisani.Pitao sam onda zašto imaju uopšte oznaku A -za takve titlove,ali nisam dobio odgovor.Inače postavio sam mašinski prevedene titlove za Paper Girls i kvalitet google translate prevoda sa engleskog na hrvatski se u zadnjih godinu dana jako poboljšao i takvi titlovi su više nego upotrebljivi.Pitao sam se da li bi bilo moguće napraviti addon za Stremio koji bi ,recimo ,engleske titlove automatski prevodio ,tako što bi povezao taj titl i web stranicu za prevođenje.

SickMF

Slavan
Učlanjen(a)
14.01.2004
Poena
425
Hvala.To sam provalio ,pa kad baš mora koristim Kodi.A reci mi kako ti nisu obrisali automatski prevedene titlove?Meni su ih brisali iako sam uredno označio da su mašinski prevedeni,i kad sam pitao zašto to rade ,administrator me je uputio na njihova pravila po kojima su takvi titlovi zabranjeni i biće obrisani.Pitao sam onda zašto imaju uopšte oznaku A -za takve titlove,ali nisam dobio odgovor.Inače postavio sam mašinski prevedene titlove za Paper Girls i kvalitet google translate prevoda sa engleskog na hrvatski se u zadnjih godinu dana jako poboljšao i takvi titlovi su više nego upotrebljivi.Pitao sam se da li bi bilo moguće napraviti addon za Stremio koji bi ,recimo ,engleske titlove automatski prevodio ,tako što bi povezao taj titl i web stranicu za prevođenje.
Meni nisu obrisali začudo.
@galebsjuga, jesu užasni, ali za prvu pomoć vrše posao. Ali što kaže kolega, osim rodova, sve ostalo je drastično poboljšano u varijanti eng-cro.

nesa69

Čuven
Učlanjen(a)
05.01.2002
Poena
735
Imate i titlovi.com addon u kodi-ju. Bar ja njih više koristim kada nema stremio pa pokrenem preko kodija.
Umeju i loše urađeni titlovi da otežaju gledanje. Baš sam večeras pustio Lucky Hank, bosanski titl, prvi prevod autora... baš teško da se gleda. Može da se prebaci na engleski pošto sam nagluv ali nije poenta u tome. Počeo drugu epizodu i prilično bolje izgleda titl ali deluje kao mašinski ili nedovoljno pismeno, nisam ni sam siguran. Malo ću da odložim, puno pričaju a engleski zaribao :)

Učlanjen(a)
31.10.2019
Poena
475
Opet oko titlova problem, preuzme se VLC player i podesi kao eksterni media player. Podesi se u VLC koje titlove hoćete da vlc prikaže i kad upalite film izbaci domaće titlove

nesa69

Čuven
Učlanjen(a)
05.01.2002
Poena
735
Ne možeš to da uradiš na Android tv platformi bez downloada titlova, prebacivanja na uređaj... Probao sa VLC prvo, ali li ne umem ili nema. Pitao sam već ovde na temi ako se ne varam.
Imao sam taj problem. Kodi možeš da podesiš da nađe/skine titlove bez neke gimnastike.

ki111er

Slavan
Učlanjen(a)
20.11.2007
Poena
345
Dakle stigao mi pre neki dan iz Kine (mesec i po dana) ovaj android box Magcubic sa 4gb rama. Sve radi kako treba ali prevashodno sam ga kupio zbog Stremia i Youtube(zbog klinca). E ali stremio posle instalacije i prilikom pokretanja izbaca mi ovu gresku:
Failed to Fetch error
nzm kako ovo uopste da sredim i da se ne zezam sa Kodijem koji mi lepo radi ali mi je ovaj dosta pregledniji. Imam MTS-ov internet optika ako je do toga...

amdpower

...on thin ice...
Učlanjen(a)
27.09.2010
Poena
325
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 3
Matična ploča
Asus
RAM
Patriot
GPU
Radeon Sapphire
Storage
Kingston M2 Toshiba hdd
PSU
BitFenix Formula
Kućište
MS Industrial
Monitor
Philips
Miš & tastatura
Altos
Mobilni telefon
Realme 7
Pametni uređaji
Tanix
Pristup internetu
  1. ADSL
  2. Mobilni internet
Sta je sa stremio,izbacuje samo linkove sa peario.xyz u brauzer gde nema ni strima.
Pukao?

PapaBear66

Poštovan
Učlanjen(a)
14.05.2021
Poena
85
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel I5 8400
Matična ploča
ASUS ROG STRIX H370F GAMING
RAM
Kinston Fury 32GB DDR4-2666
GPU
NVIDIA GeForce RTX 3060Ti 8GB
Storage
NVME X2 , HDD X2 = 7TB
Zvuk
SupremeFX S1220A-Codec
PSU
CORSAIR 620W Gold Modular
Kućište
Cooler Master Masterbox MB511 RGB
Monitor
GIGABYTE Gaming monitor 27 IPS M27Q-EK
Miš & tastatura
Logitech G603, Logitech MX Keys
Laptop
Asus Vivobook Pro 15 Oled K3500Pc-L1010 Blue
Mobilni telefon
Huawei Mate 10 Pro, Poco F3 8/256
Pametni uređaji
Ticwatch 3 Pro GPS, ....
Steam
Da
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Da i meni je danas izbacivalo na Shieldu , nesto kao probajte kasnije blabla. I ako ima gomila linkova.
Ja koristim VPN pa sam pomislio da je zato ali vidim da nisam jedini.
Resio tako sto sam promenio par gradova dok nisam nasao gde radi.

Antara

Slavan
Učlanjen(a)
18.11.2016
Poena
235
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen x3800 & Noctua l9a
Matična ploča
Gigabyte x570 pro wifi itx
RAM
G. Skill Trident 3600 16GB
GPU
Gigabyte 2070s
Storage
2 m.2 nvme + 2x4TB HDD
PSU
Corsair sf750 platinum
Kućište
Lian Li a4-h2o
Monitor
LG UltraGear 34GP83A-B
Miš & tastatura
Razer Orochi v2 & Logitech mx keys mini
Mobilni telefon
Samsung Z flip 4
Pristup internetu
  1. Kablovski internet

emaremare

Čuven
Učlanjen(a)
21.09.2007
Poena
835
Newz ja sam RD koristio pre za te servere( trebalo mi vremena da skontam odakle mi RD account na mom mailu kad setovao Stremio pa se setio da je za newz koriscen) alternativa torrentima. Jako brzo skidanje ali koliko se sećam nema free ili free je krš. Skida indexirane fajlove sa newz servera. Mislim da je nepotrebno pored ove aktuelne kombinacije koja šljaka na stremiju. Mada tamo ima svega i svačega.

Antara

Slavan
Učlanjen(a)
18.11.2016
Poena
235
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen x3800 & Noctua l9a
Matična ploča
RAM
GPU
Gigabyte 2070s
Storage
2 m.2 nvme + 2x4TB HDD
PSU
Corsair sf750 platinum
Kućište
Lian Li a4-h2o
Monitor
LG UltraGear 34GP83A-B
Miš & tastatura
Mobilni telefon
Samsung Z flip 4
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ma neka ga kao backup RD-u.

• Like
Reagovanja: gec

Antara

Slavan
Učlanjen(a)
18.11.2016
Poena
235
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen x3800 & Noctua l9a
Matična ploča
RAM
GPU
Gigabyte 2070s
Storage
2 m.2 nvme + 2x4TB HDD
PSU
Corsair sf750 platinum
Kućište
Lian Li a4-h2o
Monitor
LG UltraGear 34GP83A-B
Miš & tastatura
Mobilni telefon
Samsung Z flip 4
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Probah i ja juče nijedan link koji sam probao nije radio🤣

olimp

Slavan
Učlanjen(a)
09.02.2006
Poena
320
rade ali se bas treba nacekat, za vecinu..net mi je 1gb i nvidia je na lanu al opet sporo..to im je bas bzz..pisali su o nekim alternativnim rjesenjima tipa zamjena porta i sl ali sve bude kratkog daha..radi ok i onda opet uspori..steta jer im je ponuda odlicna i imaju siri izbor od AD ili RD

Antara

Slavan
Učlanjen(a)
18.11.2016
Poena
235
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen x3800 & Noctua l9a
Matična ploča
RAM
GPU
Gigabyte 2070s
Storage
2 m.2 nvme + 2x4TB HDD
PSU
Corsair sf750 platinum
Kućište
Lian Li a4-h2o
Monitor
LG UltraGear 34GP83A-B
Miš & tastatura
Mobilni telefon
Samsung Z flip 4
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Lep update Stremio Frame rate matching👏
Screenshot_20230602_132736_Brave.jpg

OP
OP
despot77

despot77

Slavan
Učlanjen(a)
15.05.2008
Poena
405
Ja na Shield-u morao vratiti na 1.5.7, na ovoj zadnjoj verziji nemam tona uopšte...

Antara

Slavan
Učlanjen(a)
18.11.2016
Poena
235
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen x3800 & Noctua l9a
Matična ploča
RAM
GPU
Gigabyte 2070s
Storage
2 m.2 nvme + 2x4TB HDD
PSU
Corsair sf750 platinum
Kućište
Lian Li a4-h2o
Monitor
LG UltraGear 34GP83A-B
Miš & tastatura
Mobilni telefon
Samsung Z flip 4
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Meni na shield radi perfektno baš odgledao Ted Lasso čisto da testiram.

Vrh Dno