gde i kako?Ja sam dosta dugo pokusavao da dodjem do PP opcije, i na kraju odustao. Jedino mozes kupiti wallet code negde preko PP-a.
ja sam na epicu instalirao just cause 4, toliko je sve ubagovano u meniju bilo da nisam ni uspeo da dodjem do play opcije, i odmah sam je deinstallOvaj Epic client je dobar samo u varijanti kada su igre besplatne. Podrska za gamepad je tuga a sabotiraju pokretanje iz Steama vrlo aktivno iako je ovo njihovo sokocalo od klijenta aktivno u pozadini. Mislim da nikada necu kupiti igru na Epic store dok je ovako.
I vazi ti ogranicen period vremena.Kada EPIC daje vaučere od 10 evra, ima li neko pravilo tipa za vreme praznika, u određenom mesecu i sl?
Ja sam tamo kupio AC Origins i Odiseju, obe Gold edicije, i SW Jedi Falle Order (15 dolara).
Bila je akcija neka pre x meseci, misli da sam obe AC platio po 15 dolara il tako nesto.
Al nikad do sad nisam instalirao nijednu igru odatle![]()
Daju svremena na vreme, nema neko pravilo. Skoro je bilo isto 10$ vaučer, samo si trebao da staviš da primaš njihove emailove (kao reklame).Kada EPIC daje vaučere od 10 evra, ima li neko pravilo tipa za vreme praznika, u određenom mesecu i sl?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari