Glenn
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.07.2008
- Poena
- 575
Kako u Srbiji doci do SteamDeck-a?
Probaj kontaktirati korisnika pa se dogovorite

Kako u Srbiji doci do SteamDeck-a?
Vidim da ima po oglasima po nerealnim cenama, nadam se da će uskoro biti i nešto povoljnijih ponuda, sad kad nema čekanja (mada treba prvo da razgrabe ovi iz CH i NO). Vidim da se po EU prodaju po (skoro) istoj nabavnoj ceni, samo ostaje pitanje garancije. Nije mali rizik da kupiš nešto od 500€ i nemaš opciju da reklamiraš u slučaju kvara. Mada je uređaj takav da možeš i sam da ga popraviš ako treba :dKako u Srbiji doci do SteamDeck-a?
Narucio kada i ti, danas mi stigaoOvo se cekalo, pojavio se u prodaji i Steam Deck™ Docking Station.
Narucio sebi jedna, pise 2-4 nedelje isporuka.
Meni je pisalo da ce do 13.10 stici, ali nije stiglo. Morao sam da promenim adresu i sada mi pise 17.10. Predpostavljam da ce sledece nedelje i meniNarucio kada i ti, danas mi stigao
Ma sve ti je to isto, svugde imas bagru..... Inace, kontaktirao sam Valve, poslace drugi.Znaci i u Bratislavi kao i kod nas 😁
Uzeo bih ovo da ima kod nas da se kupi legalno, ovako nista do daljnjeg - a mozda me i prodje volja dok dodje (kao sa VR npr lol)
Ne, stigo je (stoji pored kutije).Jel me zezas da su opet to uradili?
Sve zavisi od podesavanja i igre koju igras. Ja uglavnom igram starije igre + emulacije i kod njih nema problema. Kada prikljucim na eskterni monitor (24, 1080p), i pustim igru tipa Doom, greje/cuje se ....ali i ovo moze da se regulise podesavanjima a ima ih dosta (tu pre svega mislim "cooler speed" i nivo detalja, lock 30fps ili 60 fps). To zagravanje ti rukama ne osetis, uglavnom se zagreva sredisnji deo.Vi koji imate deck, koliko vam se zagreva u rukama i kakav je po tom pitanju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari