Izgleda da Vam je ta informacija jako bitna cim morate javno da pitate u Starfield temi. No posto nam je dusevni mir nasih znatizeljnih clanova bitan, odgovoricu Vam: u offline zivotu uopste ne koristim srpsko-hrvatski jezik, samo madjarski, engleski i nemacki.samo da pitam, nigde u stvarnosti van becnhmark foruma nisam cuo da neko ovoliko (uopste) koristi rečcu "no" ako je uopste i rečca?
da li vi zaista ovako pricate i u offline zivotu? iskreno me zanima
radi super oko 80fps average sve ultra native 100% render...zale se, jer ne znajuJel probao neko sa 4090 ,performanse su smejurija izgleda da je NV nesto opasno zeznula sa drajverima itd, 50-90fps samo, vidim i ne reeditu se zali vlasnici NV kartica
Definitivno grafika nije na 100% iako tako piše. Kod mene npr. ventilatori se jedva čuju dok je situacija totalno drugačija sa CP2077.
"Tesno je"Javi. Ja imam 570, ali sa OSAM gigabajta![]()
Pa vala praktično jeste. Ovo sam pitao jer su neke igre imale mikrotransakcije na day one.igra jos nije izasla, kako da ima mikrotransakcije?
Definitivno grafika nije na 100% iako tako piše. Kod mene npr. ventilatori se jedva čuju dok je situacija totalno drugačija sa CP2077.
MSI pokazuje GPU zauzeće 100% ali grafička vuče mnogo manja struje samim tim manje se zagreva i tiša je. Nešto se ne slaže.Ne znam sto vam je toplota i buka referenca. Upalite MSI After.
Znaci bolja je prica sa starijim drajverom?koji model NVKod mene su 536.40 driveri i radi rock solid.
ja vozim uvek poslednji Studio Driver, trenutno v536.99 i nemam nikakvih problema sa igromZnaci bolja je prica sa starijim drajverom?koji model NV
4090 ocigledno imaja vozim uvek poslednji Studio Driver, trenutno v536.99 i nemam nikakvih problema sa igrom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari