Nije baš 600/700, ali pređe 300. Mada, gledao sam dosta pro replaya i dobar deo APM-a je veštački. Vrlo često po 500 puta izdaju jednu naredbu, uglavnom kada je kretanje.
Pa pogledaj prvih minut-dva meča... šta tu ima da se radi ***, praviš radilice, a oni tu nabiju APM oko 200. Jea rajt

klikću samo kao blesavi.
Uzmi gledaj neki pro replay iz prvog lica i videćeš.
E sada, kada dođu borbe, onda je već druga priča. Pogledaj im kako raspoređuju hotkey-eve. To je ključ, i da svaka vrsta vojske radi tačno ono što treba. tako oni gotovo istovremeno rade scoot'n'shoot, bacaju magije, a istovremeno prave 'kod kuće' još vojske/radilica itd. E to je pravi APM, i tada peakuje preko 300. (to je 5 akcija u sekundi! doduše nisu sve korisne

)
Po onome što sam do sada video, realan APM korisnih radnji bi trebalo da bude 150-180 (do 3 korisne radnje u sekundi). Mada opet i to zavisi, ako odjednom isklikćeš da ti se pravi 20 jedinica. Realno to možeš uraditi u 2 sekunde i onda imaš oko 600APM i sve korisna radnja.
edit: e da, i ono za raspoređivanje radilica na početku partije... isto, čista glupost. Lik je merio sve moguće varijante (sve radilice na jedan patch, pa onda klik sve na jedan, pa onda brzi klik na 3 i prebaciti ih na udaljeniji patch, pa onda brzi f1+click svaka radilica na po jedan mineral patch, i to sve u varijanti da li prvo klikneš da skupljaju, pa onda staviš da se pravi radilica ili prvo staviš da se pravi nova radilica pa onda isklikaš jednu od gore navedenih varijanti.), i rezultati su bili apsolutno identični. U prevodu, sve radilice na jedan patch, manje ima šanse da pogrešiš.
Mislim da ima na TL forumu, tj. da sam tamo pročitao ovo. Opet, svi igrači 'nekako' rasporede radilice, niko ne klikne sve na isti patch. Navikli iz SC1
edit2: evo linka. nije TL forum, već crafting stars:
http://craftingstars.com/main/node/46