Odakle skidas te replayeve hocu i ja da ih gledam
Ne bih rekao da se manje igraju Protosi. Evo i okvirne globalne statistike vezano za rase.
Po ovome čak više ljudi igra Protose nego neku drugu rasu.
http://sc2ranks.com/stats/league/all/1/all
Nesto su mi cudni % koji za skup ne daju rezultat 100%![]()
Ja vidim Wins > 50% za sve tri rase u Diamond league recimo?? (trenutno je offline vec koji sat..)
E sad je pitanje koliko od tih Protoss partija je PvP..
Pade mi nesto na pamet, kako je to moguce. Takav skor je jedino moguc ako se recimo u average wins bilo koje rase racunaju i pobede protiv iste rase, a da se, sa druge strane, ne racunaju porazi od te iste (jer kad bi se racunali, ratio bi bio 1-1 i to bi se medjusobno potrlo). Ne znam kako bi drugacije moglo...
Ah taj forumaski humor. Mislio sam na te silne replateve gde terani deru protose...
A tek ta forumska lenjost ...
To što ti ne znaš korejski ne znači da niko drugi ne zna, znaš?
Mislim da je nemoguce otkljucati tj kupiti sve upgrade-ove iz samo jednog prelaska kampanje jer se ne dobija dovoljno para...
Jesi dobio ti Mothership?? Ne vidim kako mozete da na istoj tezini posle istog broja rundi imati razlicit broj jedinica..
Ako ti ne ide ovo sto sam predlozio (kad meni stigne mothership i na Brutal jos uvek mi nisu probili nijedan ulaz), probaj da nabacas fotonsce (P. Cannon) na ulazima.
Ako imas problema sa resursima mozes da rizikujes da uzmes i Gold expansion (levo od levog ulaza, nije branjen, ali ce te napasti ako imas Nexus tamo).
Mislim da je nemoguce otkljucati tj kupiti sve upgrade-ove iz samo jednog prelaska kampanje jer se ne dobija dovoljno para...
Cek zbog cega si ti otisao u Koreju da bi igrao pro Sc2 ili zbog nekog treceg razloga?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari