Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ipak i dalje zabada :d

Otisao sam na Starcraft 2 zvanican forum i vidim da mnogi drugi imaju (koji imaju GTX 260 , 275 , 285 , 295 , 8800 seriju itd ) taj problem .

Blizzard je najavio da vec radi povodom tog problema i da bi sledece nedelje trebao izaci patch .

*** kakvih sve kkkk fora ima u MP-u, svaku partiju nesto novo vidim.
Inace peglam neku silver ligu, svaku drugu dobijem, mnogo me jbe komp.
Inace selektovanje zgrada za proizvodjnu jednica sa ctrl+num je krucijalno za pobedjivanje!

Poslednja izmena od urednika:
*** ne znam ja te fansy izraze za gaming. :p
Ko da ja tebe sad pitam sta su descange ? :p :-devil-:
*** svi sto ste online, sta igrate, SP ? Niko nece MP. :(

haha to i nije izraz za gaming, to je izraz za obavljanje vise stvari u isto vreme :p
igra mp ko ima original, ja nemam, nit bih dao 6k...mozda uzmem za 3k kad se neko bude zasitio pa prodavao igru. Inace sam se naigrao bete, pa mi nije gust

Jedino mi je zao sto ne mogu sa forumasima odavle da ukrstim koplja, to bi bio mnogo bolji trip nego kad sam igrao sa svabama i francuzima :)

Brisu se postovi iz kog razloga?

Inace je l' ima mogucnost reconnectovanja?

Ova igra je super, ja polako dogurao do golda rank 10 trenutno, cekam plat svakog trenutka sijem ih sve sad... 200+ pobeda mi trebalo, placement mi bio u bronzi...

Igram samo protoss ownage...

Poslednja izmena:
Ova igra je super, ja polako dogurao do golda rank 10 trenutno, cekam plat svakog trenutka sijem ih sve sad... 200+ pobeda mi trebalo, placement mi bio u bronzi...

Igram samo protoss ownage...

Dodaj se u listu ID, prva tema, zakacena je.
Nisam ni znao da igras.

Aj dodaj me, pa da odigramo koju.
Ne znam de je Alex, covek extra igra 2vs2.
Ne mogu da verujem kako nas je malo uzelo orginal. :(

Mnogo ti žuriš... Navaljuješ i samo što ne teraš i ne tučeš ljude štapom da upale, igraju, instaliraju. Polako, biće tamo na jesen igranja koliko hoćeš, kada zahladi :)

Ne navaljuje uopste, sta pricas ?
Samo mi je vise smor da igram sa strancima.

Meni radila OK do juce...a onda je pocela da puca kad zavrsim SP misiju pa na loading ekranu (srecom, posle ponovnog pokretanja nastavi kako treba u Hyperionu). Ako se to ne desi, onda zabode kad izlazim iz igre, ceo OS pobrljavi tako da ne moze da se pokrene ni Task Manager, moze samo da se klikce po desktopu lol...jedino reset pomaze:S:

Vise se ni ne secam kad mi je neka igra pucala...Ali SC je bas poceo da smara. A kampanja mi se bas svidja:)

Meni radila OK do juce...a onda je pocela da puca kad zavrsim SP misiju pa na loading ekranu (srecom, posle ponovnog pokretanja nastavi kako treba u Hyperionu). Ako se to ne desi, onda zabode kad izlazim iz igre, ceo OS pobrljavi tako da ne moze da se pokrene ni Task Manager, moze samo da se klikce po desktopu lol...jedino reset pomaze:S:

Vise se ni ne secam kad mi je neka igra pucala...Ali SC je bas poceo da smara. A kampanja mi se bas svidja:)

Takodje , isti slucaj . Presao sam minimum nekih 10 - 15 naslova na ovoj konfiguraciji i nikada do sad nisam imao problem . . . a tako mi se igra ! :S:

Zabavnije mi je da gledam multyplayer meceve na HDStarcraft youtube kanalu , nego da igram bilo koju drugu igru :d

Meni se jednom samo to desilo i to danas. Mislio sam da mi se graficka pregrejala ali kad sam pogledao bilo je oko 80 stepeni, tako da to nije slucaj. Cudan bug, ali eto vidim desava se ne samo meni.:)

a da vi kojima zabada igra ipak everestom ili necim drugim proverite temp. kartice!!!

meni igra nikada nije pukla, igram non stop, win7 64 radi super.

Prešao sam kampanju koja je dobra, skirmish igrao malo i dojadio. Jednostavno po meni igra posle nekog vremena gubi na draži i postaje dosadna. Da se zezam sa nekom decom na betlnetu sam previše mator. Unninstal je pao a konačna ocena za ovu igru po meni je 6/10.

Meni je isto multi na BNet-u previše naporan, ali sam došao do zaključka da je igranje raznih modova prilično opuštajuće, a tek će ih biti kada se modding zajednica zahukta.
U svakom slučaju, ne vidim razlog da deinstaliram igru u bilo kojoj doglednoj budućnosti.

Hmm.. gde mogu da se nadju ti modovi?

Pa kada se loguješ na BNet i odeš na join custom game, imaš gomilu mapa poređanih po popularnosti.

1)Sta je smesno ?

2)Koji ljudi i zasto nisu normalni ?

1.) Smešno mi je to što od jedne od najboljih strategija prave TPS, kao da nema dovoljno takvih igara. A i smešno mi je što ostali marinci stoje kao kipovi...

2.) Upravo zbog ovog prvog nisu "normalni".

3.) Sve to sam napisao ne verujući u ono što vidim, pohvalno za momke koji su to uradili, što svako sa malo mozga može da razume.

Lepo je to sada kada napišeš, da si mislio ono što nije pisalo, pa sada pišeš naknadno, izvlačeći se, ali veruj mi, prvi post ti definitivno tako nije zvučao kao sada, "unormaljeno"

Koliko je zayebano igrati 3vs3.
Inace ko planira da igra, nocu su vam sve "nocne zveri", stancuju jedinice na turbo pogon. :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno