Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uzak prolaz vodi do te zgrade, iza minerala. Kad moras ona 3 repetitora da unistis

probao sam jedno 5 puta, neće da pucaju na nju, samo se guraju oko nje :(
a uništio sam sve ostalo što je moglo da se uništi. i neke statue i ograde i nekakve radare i sve moguće...njesra.

ja nisam jos dosao do te misije, ali koliko sam procitao potrebno je da namestis da Thor puca na tu zgradu i to sa onim specijalnim oruzjem.... nadam se da sam bio od pomoci, u svakom slucaju nemoj zbog toga da deinstaliras igru :)

Ja sam samo pritisnuo A i kliknuo na zgradu i ubiše boga u njojzi :p

narode ima li opcija da novoproizvedena jedinka automatski bude pripisana nekoj od definisanih grupa?

ostaje, ostaje...sad igram lagano na Normal, pa posle iz početka na Hard...
ovde se neko žalio da se borba brzo zavšava, a meni je to najbolja stvar u SC2. nema besomučnog šibanja od jutra do sutra. ovako ga nagaziš i za 5 sekundi ili si ga zgazio ili te nema :)
narode ima li opcija da novoproizvedena jedinka automatski bude pripisana nekoj od definisanih grupa?
možeš da staviš Rally point na neku jedinicu i nove će automatski da idu za njom.

Jel je slobodan neko za partiju veceras , posle 22 ? Ako nas bude vise , mozemo igrati i 2 vs 2 .

PS. Samo noobovi , pa da mozemo da se uvezbamo malo :d

Jel je slobodan neko za partiju veceras , posle 22 ? Ako nas bude vise , mozemo igrati i 2 vs 2 .

PS. Samo noobovi , pa da mozemo da se uvezbamo malo :d

Ja svako vece igram, kao i jos par ljudi, tebe kao i jos pola sa one liste nikad nema online.

Ja svako vece igram, kao i jos par ljudi, tebe kao i jos pola sa one liste nikad nema online.

Jer sam mozda bio zauzet par dana i nisam imao vremena :D

Od danas i ja krecem da igram . Upoznao sam nekog engleza i za sada kidamo u 2vs2 :D

Bicu slobodan za par partija ( pozeljno 2vs2 ) posle meca Srbija - Grcka :)

Poslednja izmena:
Ja i ortak smo uglavnom tu od 24h pa negde do 03h, doduse, zadnjih par veceri smo u autu zbog ŠLF-a. Od petka bi trebali da budemo relativno konstantni u navedenom vremenskom periodu, pa me cimajte za 2vs2. :)

Napomena: Teske smo noobine! Ja se po prvi put susrecem sa multiplayerom, a ortak, koji je imao neko iskustvo u MP-u keca, je tek kupio dvojku i jos se upoznaje sa jedinicama, tako da molimo nesto iskusnije igrace da nas zaobidju. :D

Vuk_ ja ću možda doći, noob takođe :)

Same here, n00b do neba. Samo moram da vidim imam li vas kao frendove u SC2.

Pa ono dodajte me, ja sam uvek za mp.
Neki ne reaguju na chat na BT-u ?

Prešao. Ne znam zašto ste se toliko zalepili za priču i za tu zadnju mapu... Nije da igram prosečno, tik malo bolje, ali me čudi što ste se toliko uzentali zadnje mape.

Što se tiče priče, ako je ono neočekivan obrt, ja ne znam šta nije. :D Meni je bilo skroz predvidivo.
btw. Ok je igra. 60€, pljačka.

Ne verujem da je ovde iko dao 60€ samo da bi odigrao kampanju i divio se nekom obrtu koga nije ni bilo. Već da bi uživali u MP komponenti igre koja je neprevazidjena medju RTS žanrom.

Ne verujem da je ovde iko dao 60€ samo da bi odigrao kampanju i divio se nekom obrtu koga nije ni bilo. Već da bi uživali u MP komponenti igre koja je neprevazidjena medju RTS žanrom.
Agreed, ali da li je previše? Svakako da jeste. Blizzard je postao jako halapljiva firma. Ako su me negde izneverili to je u cinematicima. Očekivao sam ih više. Oni to odlično rade i čudi me da do sada nisu zabatalili igrice i napravili film.

Imam prilicno ozbiljan problem . Igra mi bukvalno na svakih desetak minuta ili zamrzne , ili CTD , black screen itd .

Ovaj problem imam i sa starim drajverima , a i najnovijim . Reinstalirao sam igru vec par puta , ne pomaze .

Uradjen je registry clean up , defregmant ... rezultat isti ...

Na kompu imam Mafia 2 , L4D2 , Alien Swarm , Dragon Age i jos par igara i u njima nemam apsolutno NIKAKVIH problema , sve radi kao podmazano .

Nema veze ni sa podesavanjima u igri , bilo da igram na low ili ultra .

Konfiguracija iz profila . (Windows 7 64 bit )

Da nije problem sa temp. grafe, prelistaj par strana unazad...

Ok , dodao sam sledeci text :

frameratecapglue=30
frameratecap=60

Javicu da li pomaze :)

Ne vredi , cak radi i gore . Ne mogu da igram ni 10 minuta , a vec zamrzne igru .

Ne vredi , cak radi i gore . Ne mogu da igram ni 10 minuta , a vec zamrzne igru .

Isti problem i kod mene. Vec sam pisao o tome u HD5800 tredu.
dakle od kako sam zamenio GraKartu i uzeo 5850 PCS+ imam isti problem. Ja mislio da je do Ati-ja..ali koliko vidim i na Nvidia-ji isto :(

Agreed, ali da li je previše? Svakako da jeste. Blizzard je postao jako halapljiva firma. Ako su me negde izneverili to je u cinematicima. Očekivao sam ih više. Oni to odlično rade i čudi me da do sada nisu zabatalili igrice i napravili film.

Pa nije Blizzard, oni kao izdavačka kuća imaju partnerstvo sa Activision-om a svi znamo kakvi su oni postali poslednje 2 god, tako da u tom partnerstvu mislim da Activision diktira cene i sve ostalo...

Koliko se sečam da sam čitao, samo developing igara je čista Blizzard-ova stvar...

Hmmm, smrdi na los Windows.
Ma moguce da ti je slaba masina. :p
Daj bre uradi reinstall sistemo, to uvek resi 99% problema!:wave:

Imam prilicno ozbiljan problem . Igra mi bukvalno na svakih desetak minuta ili zamrzne , ili CTD , black screen itd .

Ovaj problem imam i sa starim drajverima , a i najnovijim . Reinstalirao sam igru vec par puta , ne pomaze .

Uradjen je registry clean up , defregmant ... rezultat isti ...

Na kompu imam Mafia 2 , L4D2 , Alien Swarm , Dragon Age i jos par igara i u njima nemam apsolutno NIKAKVIH problema , sve radi kao podmazano .

Nema veze ni sa podesavanjima u igri , bilo da igram na low ili ultra .

Konfiguracija iz profila . (Windows 7 64 bit )

Ae probaj ovo

1. open notepad
2. type the following:

taskkill /f /IM explorer.exe
C:\"Program Files (x86)"\"Starcraft"\"StarCraft.exe"
start explorer.exe

Where the 2nd line is your installation folder, which may vary depending on where you installed it, and yes you have to use the quotation marks or it won't work.

3. Save the file with the extension .bat (batch file) where you can find it easly.
4. Double click on it and play starcraft, this will close the explorer (explorer.exe) and reopen it when you close Starcraft.

You can still have other programs open like winamp, skype, whatever, it works for me....

I hope this solution works for you as it did for me, I just found it on the web (can't remember from all the sites I visited to solve this issue).

Evo , da ne baksuziram , igrao sam dva sata bez ikakvih problema , ni jedan crash ili freeze .

Bukvalno sam obrisao sve drajvere i instalirao ponovo , instalirao opet Direct X i brdo drugih stvari .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno