u svakom slucaju nemoj zbog toga da deinstaliras igru![]()
potrebno je da namestis da Thor puca na tu zgradu i to sa onim specijalnim oruzjem...
možeš da staviš Rally point na neku jedinicu i nove će automatski da idu za njom.narode ima li opcija da novoproizvedena jedinka automatski bude pripisana nekoj od definisanih grupa?
Ja sam samo pritisnuo A i kliknuo na zgradu i ubiše boga u njojzi![]()
Jel je slobodan neko za partiju veceras , posle 22 ? Ako nas bude vise , mozemo igrati i 2 vs 2 .
PS. Samo noobovi , pa da mozemo da se uvezbamo malo :d
Ja svako vece igram, kao i jos par ljudi, tebe kao i jos pola sa one liste nikad nema online.
Agreed, ali da li je previše? Svakako da jeste. Blizzard je postao jako halapljiva firma. Ako su me negde izneverili to je u cinematicima. Očekivao sam ih više. Oni to odlično rade i čudi me da do sada nisu zabatalili igrice i napravili film.Ne verujem da je ovde iko dao 60€ samo da bi odigrao kampanju i divio se nekom obrtu koga nije ni bilo. Već da bi uživali u MP komponenti igre koja je neprevazidjena medju RTS žanrom.
Ne vredi , cak radi i gore . Ne mogu da igram ni 10 minuta , a vec zamrzne igru .
Agreed, ali da li je previše? Svakako da jeste. Blizzard je postao jako halapljiva firma. Ako su me negde izneverili to je u cinematicima. Očekivao sam ih više. Oni to odlično rade i čudi me da do sada nisu zabatalili igrice i napravili film.
Ne vredi , cak radi i gore . Ne mogu da igram ni 10 minuta , a vec zamrzne igru .
Imam prilicno ozbiljan problem . Igra mi bukvalno na svakih desetak minuta ili zamrzne , ili CTD , black screen itd .
Ovaj problem imam i sa starim drajverima , a i najnovijim . Reinstalirao sam igru vec par puta , ne pomaze .
Uradjen je registry clean up , defregmant ... rezultat isti ...
Na kompu imam Mafia 2 , L4D2 , Alien Swarm , Dragon Age i jos par igara i u njima nemam apsolutno NIKAKVIH problema , sve radi kao podmazano .
Nema veze ni sa podesavanjima u igri , bilo da igram na low ili ultra .
Konfiguracija iz profila . (Windows 7 64 bit )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari