Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dole desno imaš onog stilizovanog "čikicu" (pored sata). To ti je chat i tu možeš da dodaš prijatelje.
Postoji mogućnost dodavanja preko email adrese, facebook-a, ili nickname-a i ID broja.
Svoj ID broj vidiš kada odeš na "add friends".

Ja sam recimo Dandy, 587.

Ja imam problem sa instalacijom:

The file "꒱P\StarCraft II" could not be found. If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (IsAbsolutePath/path is not absolute)

WTF?

Ne znam sto se zentate da igrate online MP, nisu uopste teski protivnici u Practice league.
Skoro svaki mec dobijem, a nisam igrao RTS skoro 3 godine.

Help Tosh or Nova, pitanje je sad? :) Vise mi se svidja Ghost od Spectre, a i necu da odaberem Tosha ako ce kasnije da me zahebe? :d

Help Tosh or Nova, pitanje je sad? :) Vise mi se svidja Ghost od Spectre, a i necu da odaberem Tosha ako ce kasnije da me zahebe? :d

Tosh ostaje na brodu s tobom a Nova ti daje tehnologiju i ništa više tako da ako si mislio nju da gledaš do kraja igre ... :). Opet je u principu svejedno, izaberi i teraj dalje.

@Ninoslav1983 - Ovo je izgleda ono što sam tražio. Hvala :)

Poslednja izmena:
Ok momci, hvala! :wave:

Ok momci, hvala! :wave:

U sustini isto dodju, i jedni i drugi mogu bacatu nuklerke i imaju cloak, ja sam odabrao tosh-a i bio je posle upgrade za spectre za stalni cloak, sto dobro dodje u pojedinim misijama. Verujem da bi toga bilo i za ghost-ove, nisam probao jos uvek.

Aaaaa bastards, dosta sa spoilerima!

Neću da ih čitam dok ne završim kampanju (a nisam još počeo) a tema se pretvorila u to! :)

Pa ne čitam, u tome je i problem! :p Nema ništa u temi sem toga :) Dajte malo HD screenshotova na ultra, nešto novo :)

Pa ne čitam, u tome je i problem! :p Nema ništa u temi sem toga :) Dajte malo HD screenshotova na ultra, nešto novo :)

Ko da neko moze ovo da potera na Ultra. :-devil-:

Ajde ostavljajte ID-ove u temi iznad, da se skupimo na neke vece okrsaje.

U sustini isto dodju, i jedni i drugi mogu bacatu nuklerke i imaju cloak, ja sam odabrao tosh-a i bio je posle upgrade za spectre za stalni cloak, sto dobro dodje u pojedinim misijama. Verujem da bi toga bilo i za ghost-ove, nisam probao jos uvek.

ja izabrao Tosha isto, mada sam se dvoumio ali nisam se pokajao, mnogo je cool kada baci noz u sto :) stalan cloak sam takodje odmah uzeo :)

Koja misija je ta koja otvara secret? ja stigoh do 12? 10x :)

ja izabrao Tosha isto, mada sam se dvoumio ali nisam se pokajao, mnogo je cool kada baci noz u sto :) stalan cloak sam takodje odmah uzeo :)

Koja misija je ta koja otvara secret? ja stigoh do 12? 10x :)

Ne znam tacno ali znam da ih ima 24. :) Ja sam ocekivao vise. Nego jednu stvar sam se zeznuo, koristio sam kredite za upgrade mogucnosti jedinica koje ne koristim. :/ btw Battlecruiser ima bas dobre opcije za upgrade i treba se stekati za njih... doduse videces da ti ne kvarim, korisne su kasnije ako se koristi ta jedinica... :)

Poslednja izmena:
Ljudi kako da stavim text u spoiler, imam svasta da kazem o ovoj latino sapunici :vomit:

Neko je napisao da je zavrsio igru i igrao se u 25/26 misija. Ja sam zavrsio kampanju i pise mi 19/26? Jel to ima vise krajeva ili sam nesto opasno propustio?

Jesi odigrao zeratulove misije?

Neko je napisao da je zavrsio igru i igrao se u 25/26 misija. Ja sam zavrsio kampanju i pise mi 19/26? Jel to ima vise krajeva ili sam nesto opasno propustio?

Meni 24 jer nisam odigrao misije sa protossima do kraja.

Odes u laboratory pa na research ili sta vec, na onaj kristal na kao nekom stolu levo na slici i tu imas misije. ;)

Meni 24 jer nisam odigrao misije sa protossima do kraja.

Odes u laboratory pa na research ili sta vec, na onaj kristal na kao nekom stolu levo na slici i tu imas misije. ;)

Birao sam tu misije, a vise nemam mogucnost za to, ocigledno sam zavrsio igru, prosao Credits. Sada vidim da ima kratak opis kraja moje kampanje. Znaci igru je moguce zavrsiti na vise nacina. Verujem da sam izabrao najkraci ovde na forumu. :D

Cuvajte ledja, pojavili se korejanci na EU serverima u Pratice league. :d

Joj 7 misija propustio, to kao da nisi ni igrao sa tossima i plus garant gomila misija za Tosh-a ili cak onu doktorku.
25 misja je regular a 26 je sa bonus ,koja btw. je u toku price.

Kao neki SC veteran jedva docekah dvojku i ocekivanja su ispunjena osim nekih stvari...
Muzika : u toku misija i u mlultiju je fina ali u kampanji, o gospode.Kantri, bluz koji pokusava da docara atmosferu kaubojske birtije na svemirskom brodu je takav FAIL.
Prica: pocinje posle par misija i razvija se zanimljivo ali sporo i onda kraj. Vec sam spominjao latino sapunice, takve su bliz igre, losi momci postaju dobri pa nazad, cimaju se za nekim (bivsim) ribama...ali to je ok.
Kraj: kraj je gori od muzike, pre 2 godine se pricalo da bi mogli da vrate kerigan i ladno su to i uradili. Stice se utisak da se rejnoru ebe za sve, da je tu samo da bi nju nekako spasao. Nisu pustili ni malo misterije na kraju.
A ona zadnja scena kad je nosi, samo marijaci fale "i odjahase tako uz zalazak sunca" , moja baba bi pustila suzu.
Kad bi u nastavku rejnor saznao da mu je u stvari mensk cale... e to bi bilo "vrh brate"
I tako, sapunasto

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno